Judith DeLozier | Neuro Linguistic Programming I

Judith DeLozier is een Amerikaanse trainer en schrijfster in de methodiek Neuro Linguïstisch programmeren (NLP). Zij studeerde aan de Universiteit van Californië Santa Cruz, waar zij een bachelor behaalde in antropologie en een bachelor en master in theologie. Verder had ze een bijzondere interesse voor het werk van Gregory Bateson.

judith delozier Als student van John Grinder en Richard Bandler, werkte ze in een groep studenten intensief mee aan de ontwikkeling van modellen en processen in NLP. Ze werkte 14 jaar samen met Grinder en publiceerde met hem Turtles All The Way Down.

Ze was mede auteur van het boek Neuro Linguistic Programming Deel I in 1980, samen met Robert Dilts, John Grinder en Richard Bandler en werkte een belangrijk deel uit van de NLP-theorie over herkaderen.

Nadat Grinder en DeLozier hun samenwerking hadden beëindigd werd DeLozier mede eigenaar van de NLP University in Santa Cruz (Californië), samen met onder andere Robert Dilts met wie ze in 2000 de boeken The Encyclopedia of Systemic Neuro-linguistic programming and NLP New Coding publiceerde.

Samen met Dilts schreef ze ook Leaves Before the Wind in 1989 en Map and Territory in1997. Ze werkte mee aan de ontwikkeling van een aantal projecten op het gebied van Systeem NLP, die zich uitstrekten over terreinen als gezondheidszorg en multiculturele competenties en het modelleren van leiderschap.

Bekijk haar video of lees meer over haar op haar website

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 15 juni

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 22 juni

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 6 juli

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 22 juni

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 15 juni