NLP informatie avonden regio Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven

We organiseren maandelijks op al onze trainingslocaties informatieavonden over NLP. Deze avonden zijn bedoeld om jou in zo'n 2 uur tijd kennis te laten maken met NLP, de inhoud van de NLP trainingen, de locatie en de trainers. Je kunt deze avonden vrijblijvend bijwonen.

Een introductie tot NLP

Tijdens de introductie avond leggen we uit wat NLP is, wat je ermee kunt en hoe onze training in elkaar zit. Je krijgt inzicht in de meerwaarde van NLP en hoe je een grote stap in je persoonlijke ontwikkeling kunt maken. Gedurende de avond is er volop ruimte en gelegenheid voor jouw vragen. Na afloop weet je precies wat NLP voor jou kan betekenen en heb je alle informatie over de NLP trainingen van Mind Academy. Mensen bezoeken ook vaak de informatieavond om de sfeer te proeven en te voelen of onze NLP training, de trainers en de locatie bij ze past. Je bent van harte welkom.

Agenda

Als je een avond wilt bezoeken, klik dan op aanmelden bij een specifieke avond. Er verschijnt een formulier waarin je je gegevens kunt opgeven (minimaal je naam en emailadres). Na ontvangst van je inschrijving sturen we je de bevestiging per email. Wil je meer weten over de locatie, klik dan op details. De avond start om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Vanaf 18.30 uur ben je van harte welkom.

Gaan deze avonden door tijdens de lockdown?

Sinds 28 november sluiten de deuren van onze trainingslocaties om 17 uur en dit betekent dat we onze informatieavonden niet meer op locatie kunnen geven. In plaats daarvan zullen we deze sessies vervangen door online Zoom sessies. Als je je inschrijft voor één van onze avonden krijg je 2 dagen van te voren een mail met de Zoom uitnodiging. Zodra de regels het toestaan geven we de avonden weer op onze trainingslocaties.

datum locatie prijs    
do 27 jan 2022 Arnhem gratis details aanmelden
wo 09 feb 2022 Alkmaar gratis details aanmelden
wo 16 feb 2022 Abcoude gratis details aanmelden
do 17 feb 2022 Arnhem gratis details aanmelden
do 17 feb 2022 Rotterdam gratis details aanmelden
do 17 feb 2022 Vught gratis details aanmelden
do 03 mrt 2022 Alkmaar gratis details aanmelden
do 10 mrt 2022 Abcoude gratis details aanmelden
do 17 mrt 2022 Rotterdam gratis details aanmelden
do 17 mrt 2022 Vught gratis details aanmelden
do 24 mrt 2022 Arnhem gratis details aanmelden