NLP informatie avonden regio Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven

We organiseren maandelijks op al onze trainingslocaties informatieavonden over NLP. Deze avonden zijn bedoeld om jou in zo'n 2 uur tijd kennis te laten maken met NLP, de inhoud van de NLP trainingen, de locatie en de trainers. Je kunt deze avonden vrijblijvend bijwonen.

Een introductie tot NLP

Tijdens de introductie avond leggen we uit wat NLP is, wat je ermee kunt en hoe onze training in elkaar zit. Je krijgt inzicht in de meerwaarde van NLP en hoe je een grote stap in je persoonlijke ontwikkeling kunt maken. Gedurende de avond is er volop ruimte en gelegenheid voor jouw vragen. Na afloop weet je precies wat NLP voor jou kan betekenen en heb je alle informatie over de NLP trainingen van Mind Academy. Mensen bezoeken ook vaak de informatieavond om de sfeer te proeven en te voelen of onze NLP training, de trainers en de locatie bij ze past. Je bent van harte welkom.

Agenda

Als je een avond wilt bezoeken, klik dan op aanmelden bij een specifieke avond. Er verschijnt een formulier waarin je je gegevens kunt opgeven (minimaal je naam en emailadres). Na ontvangst van je inschrijving sturen we je de bevestiging per email. Wil je meer weten over de locatie, klik dan op details. De avond start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.15 uur. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom.

Richtlijnen RIVM

Deze bijkomsten vinden uiteraard alleen plaats als het mogelijk is onder de dan geldende richtlijnen zoals voorgeschreven door de overheid en het RIVM. Als je je aanmeldt, houden wij je per mail op de hoogte of de avond daadwerkelijk kan plaats vinden. Je kunt uiteraard elk moment je aanmelding afzeggen. De avonden worden in kleinere groepen dan voorheen gehouden en de stoelen staan op 1,5 meter afstand van elkaar. Ook het personeel van de trainingslocatie houdt zich aan de RIVM richtlijnen.

datum locatie prijs    
do 24 jun 2021 Vught gratis details aanmelden
do 01 jul 2021 Alkmaar gratis details aanmelden
do 08 jul 2021 Abcoude gratis details aanmelden
do 08 jul 2021 Arnhem gratis details aanmelden
do 15 jul 2021 Rotterdam gratis details aanmelden
do 22 jul 2021 Vught gratis details aanmelden
do 26 aug 2021 Rotterdam gratis details aanmelden
do 02 sep 2021 Abcoude gratis details aanmelden
do 02nbsp;sep 2021 Alkmaar gratis details aanmelden
do 02 sep 2021 Arnhem gratis details aanmelden
do 02 sep 2021 Vught gratis details aanmelden