We organiseren maandelijks op al onze trainingslocaties informatieavonden over NLP. Deze avonden zijn bedoeld om jou in zo'n 2 uur tijd kennis te laten maken met NLP, de inhoud van de NLP trainingen, de locatie en de trainers. Je kunt deze avonden vrijblijvend bijwonen.

Een introductie tot NLP

Tijdens de introductie avond leggen we uit wat NLP is, wat je ermee kunt en hoe onze training in elkaar zit. Je krijgt inzicht in de meerwaarde van NLP en hoe je een grote stap in je persoonlijke ontwikkeling kunt maken. Gedurende de avond is er volop ruimte en gelegenheid voor jouw vragen. Na afloop weet je precies wat NLP voor jou kan betekenen en heb je alle informatie over de NLP trainingen van Mind Academy. Mensen bezoeken ook vaak de informatieavond om de sfeer te proeven en te voelen of onze NLP training, de trainers en de locatie bij ze past. Je van harte welkom.

Agenda

Als je een avond wilt bezoeken, klik dan op aanmelden bij een specifieke avond. Er verschijnt een formulier waarin je je gegevens kunt opgeven (minimaal je naam en emailadres). Na ontvangst van je inschrijving sturen we je de bevestiging per email. Wil je meer weten over de locatie, klik dan op details. De avond start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom.

datum locatie prijs    
do 17 okt Arnhem gratis details aanmelden
do 24 okt Rotterdam gratis details aanmelden
do 31 okt Bergen gratis details aanmelden
do 31 okt Vught gratis details aanmelden
do 07 nov Abcoude gratis details aanmelden
do 14 nov Arnhem gratis details aanmelden
do 21 nov Rotterdam gratis details aanmelden
do 28 nov Bergen gratis details aanmelden
do 28 nov Vught gratis details aanmelden
do 05 dec Abcoude gratis details aanmelden
do 12 dec Arnhem gratis details aanmelden
do 12 dec Vught gratis details aanmelden