We organiseren maandelijks op al onze trainingslocaties informatieavonden over NLP. Deze avonden zijn bedoeld om jou in zo'n 2 uur tijd kennis te laten maken met NLP, de inhoud van de NLP trainingen, de locatie en de trainers. Je kunt deze avonden vrijblijvend bijwonen.

Een introductie tot NLP

Tijdens de introductie avond leggen we uit wat NLP is, wat je ermee kunt en hoe onze training in elkaar zit. Je krijgt inzicht in de meerwaarde van NLP en hoe je een grote stap in je persoonlijke ontwikkeling kunt maken. Gedurende de avond is er volop ruimte en gelegenheid voor jouw vragen. Na afloop weet je precies wat NLP voor jou kan betekenen en heb je alle informatie over de NLP trainingen van Mind Academy. Mensen bezoeken ook vaak de informatieavond om de sfeer te proeven en te voelen of onze NLP training, de trainers en de locatie bij ze past. Je van harte welkom.

Agenda

Als je een avond wilt bezoeken, klik dan op aanmelden bij een specifieke avond. Er verschijnt een formulier waarin je je gegevens kunt opgeven (minimaal je naam en emailadres). Na ontvangst van je inschrijving sturen we je de bevestiging per email. Wil je meer weten over de locatie, klik dan op details. De avond start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom.

2018 locatie prijs    
do 20 dec Arnhem gratis details aanmelden
2019 locatie prijs    
do 03 jan Rotterdam gratis details aanmelden
do 10 jan Bergen gratis details aanmelden
do 10 jan Vught gratis details aanmelden
do 17 jan Abcoude gratis details aanmelden
do 24 jan Rotterdam gratis details aanmelden
wo 30 jan Arnhem gratis details aanmelden
do 07 feb Bergen gratis details aanmelden
do 14 feb Abcoude gratis details aanmelden
do 14 feb Rotterdam gratis details aanmelden
do 14 feb Vught gratis details aanmelden
do 28 feb Bergen gratis details aanmelden
do 07 mrt Vught gratis details aanmelden
do 14 mrt Abcoude gratis details aanmelden
do 14 mrt Rotterdam gratis details aanmelden
ma 18 mrt Arnhem gratis details aanmelden
do 28 mrt Vught gratis details aanmelden