5-daagse korte NLP intensive training

De 5-daagse NLP Intensive training levert je een dieper inzicht in jezelf, je communicatie en je persoonlijk leiderschap op.

Korte krachtige exclusieve NLP training

Wanneer je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van de methodiek NLP, je geïnteresseerd bent in persoonlijke ontwikkeling maar niet een langdurige NLP training wilt volgen, is dit de perfecte training. Begeleid door ervaren NLP trainers, leer je de meest krachtige modellen en technieken uit de 15-daagse NLP Practitioner training en word je uitgedaagd de volgende stap te maken in je persoonlijke ontwikkeling. Op de eerste dag van de training worden je leerdoelen vastgesteld en op de laatste dag worden de leerdoelen getoetst.

Zakelijke en privé insteek

Veel cursisten starten deze training vanuit een zakelijke insteek. De effectieve technieken, verruimende denkkaders en bekrachtigende overtuigingen maken je communicatie flexibeler en effectiever. Hierdoor ben je zakelijk krachtiger en effectiever als leidinggevende, manager of teamleider. Door onze aanpak zorgt NLP vooral voor persoonlijke ontwikkeling, waardoor het totaal een krachtige impact heeft in alle contexten van je leven. Deze NLP training zorgt ervoor dat je je bewuster wordt van je interne processen, overtuigingen, emoties en het beeld dat je van de wereld hebt. Bewuste en/of onbewuste verandering in deze gebieden zal zorgen voor nieuwe resultaten, meer vertrouwen en nog soepelere relaties. De training is op basis van werk- en denk niveau MBO / HBO.

Inclusief luxe verblijf in een modern boutique hotel

De training vindt plaats op onze trainingslocatie in Alkmaar The Fallon hotel. De training is inclusief verblijf op basis van een luxe eenpersoonskamer.

Agenda

datum locatie prijs plaatsen  
ma 13 nov 2023 Alkmaar € 2.490 voldoende details
ma 25 nov 2024 Alkmaar € 2.490 voldoende details

Deelname aan de NLP Intensive training

De prijs inclusief het verblijf en 4 overnachtingen in het Fallon hotel in Alkmaar bedraagt 2.490 euro en is vrijgesteld van BTW. Deelname is inclusief:

 • 5 trainingsdagen
 • Persoonlijke begeleiding
 • Ontbijt, lunch, dines, water, koffie en thee
 • Manual (ook digitaal in PDF)
 • Certificaat van deelname
Als je niet blijft overnachten dan bedraagt de prijs voor deze training 1.990 euro (vrijgesteld van BTW).

Programma

Het verrijken van je interne en externe communicatie is de sleutel tot persoonlijk leiderschap. Inzicht en verandering in de manier hoe we bewust en vooral onbewust communiceren is essentieel. NLP biedt overzichtelijke modellen, structuren en praktische vaardigheden. Het programma bestaat o.a. uit:

 • Het NLP communicatiemodel
 • De NLP basisframes
 • Oorzaak - gevolg attitude
 • De belangrijkste NLP vooronderstellingen
 • De logische niveaus van Gregory Bateson en Robert Dilts
 • Het belang van goed contact en het opbouwen van duurzame relaties
 • Persoonlijke feedback
 • Balans tussen de verschillende contexten in je leven
 • De kracht van taal en het effect van verruimend taalgebruik
 • Hoe inspireer en motiveer je anderen
 • Systemische verandering opgang brengen
 • Leiden vanuit rust
 • De juiste keuzes maken
 • … en nog veel meer

Veel gestelde vragen

Heb je nog geen 100% zekerheid over je deelname of wil je een plaats reserveren, kies dan in de agenda voor Optie nemen. Wij reserveren een plaats voor je totdat je zekerheid hebt over je deelname. Als de training bijna vol is, nemen we contact met je op zodat je een beslissing kunt nemen.

Na ontvangst van je aanmelding sturen we de bevestiging en factuur per mail toe. We vragen je de factuur 10 dagen voor aanvang van de training te betalen.

Betalen in termijnen is niet mogelijk bij de NLP intensive training, de factuur moet vooraf voldaan zijn.

Ja, dan kan. Als je STAP-budget wilt aanvragen, kies dan voor Optie nemen met STAP-aanmeldingsbewijs in de agenda per locatie. Na ontvangst van je optie sturen we je de bevestiging per email inclusief het STAP-aanmeldingsbewijs. Je kunt nu je aanvraag doen bij het UWV, hier lees je hoe dat moet. Wij hebben een plaats voor je gereserveerd totdat we meer van het UWV horen.

Indien er onverhoopt een periode niet getraind kan worden, zal de Intensive training worden verplaatst. De training vind altijd 'live' plaats en wordt niet vervangen door een online training.

Heb je andere specifieke vragen? Kijk dan op de algemene FAQ pagina. Je kunt ons ook tijdens kantooruren bellen of een bericht sturen.

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 15 juni

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 22 juni

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 6 juli

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 22 juni

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 15 juni