Opstellingen avond | Familieopstellingen | Systemisch werken

Omdat wij vanuit onze trainingen vaak de vraag van deelnemers krijgen of er ook mogelijkheden zijn om familieopstellingen buiten de training om te doen, organiseren wij voor onze cursisten opstellingavonden. Uiteraard zijn vrienden en kennissen ook welkom.

Tijdens de avond wordt gewerkt met ingebrachte vragen of thema’s. Per avond kunnen we 1 of 2 opstellingen doen. Op de avond zelf wordt beslist welke vragen het best aansluit(en) bij de behoefte van de groep en het moment. Ook kan het voorkomen dat we gezamenlijk kleine systemische oefeningen doen.

Als deelnemer aan de avond kan je worden gevraagd als representant (stand-in) te staan in een opstelling. Jij bepaalt zelf of je dit wilt. Onze ervaring is dat deelnemen aan een opstelling een bijzondere ervaring is. De avond levert voor iedereen die aanwezig is iets op, veel thema’s zijn universeel en overstijgen de persoonlijke dynamiek.

Via familieopstellingen worden de dynamieken in familiesystemen en de relaties tussen de familieleden inzichtelijk. Een opstelling kan zowel voor de vraaginbrenger, de representanten als voor het publiek emotioneel zijn. We gaan er dan ook vanuit dat jij als deelnemer hiermee kunt omgaan en openstaat voor persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard geldt dit ook voor de persoon die je eventueel meeneemt.

Deelname

De deelnamekosten bedragen 35 euro en zijn vrijgesteld van BTW. De workshop is inclusief koffie en thee. Meld je aan via onderstaande agenda. Betalen kan alleen via Ideal. De bevestiging en factuur worden na de betaling gemaild.

Begeleiding

De familieopstellingen worden begeleid door Arnold van Doorn samen met een collega-trainer.

Tijden

De opstellingenavond start om 19.00 uur en duurt tot plusminus 22.00 uur. Vanaf 18.30 uur ben je van harte welkom.

Agenda

datum locatie prijs trainers  
vr 06 okt 2023 Rotterdam € 35 Arnold aanmelden
do 20 okt 2023 Abcoude € 35 Arnold aanmelden
vr 10 nov 2023 Vught € 35 Arnold & Jitske aanmelden
wo 15 nov 2023 Alkmaar € 35 Arnold aanmelden
wo 13 dec 2023 Arnhem € 35 Arnold aanmelden

Volg de training systemisch werken

Ben je nieuwsgierig naar je dieper liggende patronen en naar dat wat je nog steeds onbewust stuurt in je leven? In de 10-daagse training systemisch werken (familieopstellingen) leer en ervaar je de kracht van systemisch waarnemen op alle vlakken in je leven. Door de heldere informatie en systemische oefeningen en ervaringen krijg je verhelderende inzichten en maak je grote stappen in je persoonlijke ontwikkeling. Na de opleiding ben je in staat zelfstandig opstellingen te begeleiden.