Familieopstellingen - systemisch werken

Een avond met familieopstellingen

Speciaal voor cursisten van Mind Academy organiseren wij opstellingenavonden om ook buiten de trainingen om te kunnen deelnemen aan opstellingen.

Tijdens de avond wordt gewerkt met ingebrachte vragen of thema’s. Per avond kunnen we 1 of 2 opstellingen doen. Op de avond zelf wordt beslist welke vragen het best aansluit(en) bij de behoefte van de groep en het moment. Ook kan het voorkomen dat we systemische oefeningen doen met de deelnemers.

Als deelnemer aan de avond kan je worden gevraagd als representant (stand-in) te staan in een opstelling. Jij bepaalt zelf of je dit wilt. Onze ervaring is dat deelnemen aan een opstelling een bijzondere ervaring is. De avond levert voor iedereen die aanwezig is iets op, veel thema’s zijn universeel en overstijgen de persoonlijke dynamiek.

Via familieopstellingen worden de dynamieken in familiesystemen en de relaties tussen de familieleden inzichtelijk. Een opstelling kan zowel voor de vraaginbrenger, de representanten als voor het publiek emotioneel zijn. We gaan er dan ook vanuit dat jij als deelnemer hiermee kunt omgaan en openstaat voor persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard geldt dit ook voor de persoon die je eventueel meeneemt.

Deelname

De deelnamekosten bedragen 35 euro per persoon en zijn vrijgesteld van BTW. De workshop is inclusief koffie en thee. Je kunt je aanmelden via onderstaande agenda. Betalen kan alleen via Ideal. De bevestiging en factuur worden na de betaling gemaild.

Gast/Introducee

Als cursist van Mind Academy kan je ook een gast/introducee meenemen. Meld deze apart aan en vul jouw naam als cursist van Mind Academy in bij het veld 'Opmerkingen' bij haar/zijn aanmelding. De deelnamekosten zijn per persoon en gelden dus ook voor deze persoon.

Begeleiding

De familieopstellingen worden vaak begeleid door Arnold van Doorn, meestal samen met een collega-trainer.

Tijden

De opstellingenavond start om 19.00 uur en duurt tot plusminus 22.00 uur. Vanaf 18.30 uur ben je van harte welkom.

Agenda

datumlocatieprijstrainers 
vr 17 jan 2025Arnhem€ 35Arnold aanmelden
vr 24 jan 2025Rotterdam€ 35Arnold aanmelden

Volg de training systemisch werken

Ben je nieuwsgierig naar je dieper liggende patronen en naar dat wat je nog steeds onbewust stuurt in je leven? In de 10-daagse training systemisch werken (familieopstellingen) leer en ervaar je de kracht van systemisch waarnemen op alle vlakken in je leven. Door de heldere informatie en systemische oefeningen en ervaringen krijg je verhelderende inzichten en maak je grote stappen in je persoonlijke ontwikkeling. Na de opleiding ben je in staat zelfstandig opstellingen te begeleiden.