De NLP update cursus

Up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen binnen NLP

Om na je NLP cursussen lekker met NLP bezig te blijven, geven we de NLP verdieping cursus. In deze cursus herhalen en verdiepen we de theorie en technieken uit de NLP Practitioner en Master Practitioner training.

We ontwikkelen één keer per kalenderjaar een nieuwe NLP Verdieping workshop en deze geven we één keer op de verschillende traininglocaties.

Hoe ziet deze NLP cursussen eruit?

In elke NLP verdieping workshop maken we een mix van nieuwe en bestaande kennis, diepgang en persoonlijke ontwikkeling. Actuele situaties uit je leven kunnen tijdens de oefeningen worden ingebracht waardoor er weer actieve beweging wordt gecreëerd. Of het nu een zakelijke- of privé situatie betreft. In vorige NLP workshops zijn we o.a. aan de slag geweest met:

Deelname

Je kunt deelnemen aan deze cursus als je in het bezit bent van een NLP Practitioner of NLP Intensive certificaat. NLP cursisten van alle instituten zijn welkom. Heb je nog geen cursus NLP gevolgd, kijk dan even naar de NLP Practitioner training.

Prijs

De deelnamekosten zijn 99 euro (vrijgesteld van btw) en zijn inclusief trainingsmateriaal, thee, koffie en een heerlijke lunch. De cursus start om 09.30 uur en duurt tot plusminus 17.00 uur. Uiteraard is er na afloop gelegenheid om nog wat te drinken en na te praten.

Tijden

De cursus duurt van 09.30 t/m 17.00 uur. Van 13.00 tot 14.00 uur is er een uitgebreide lunch.

Aanmelden

Klik op aanmelden bij de specifieke cursus. Er verschijnt een formulier waar je je gegevens kunt opgeven. Na ontvangst van je inschrijving en betaling sturen we je de bevestiging en factuur per email.

datumlocatieprijstrainers 
Op dit moment staan er geen NLP cursussen gepland.