Voordelen NLP bij NLP Instituut Mind Academy

Opleidingsinstituut Mind Academy

Bij Mind Academy zit je met betrekking tot het volgen van een NLP training meer dan goed. We krijgen na afloop van de trainingen zeer veel positieve feedback. De cursisten delen graag hun persoonlijke ervaringen met je.

Hieronder hebben we een aantal pluspunten van onze trainingen voor je op een rijtje gezet.

 1. Een training die in je leven past
 2. Effectief en praktisch
 3. Erkend certificaat / diploma
 4. Alle kosten inbegrepen
 5. Ervaren NLP trainers
 6. Persoonlijke interactie
 7. Inspirerende trainingslocaties
 8. Dagen inhalen of verschuiven

1. Een training die in je leven past

De NLP training is verdeeld in 5 blokken van 3 dagen en duurt slechts 5 maanden. Maandelijks 1 trainingsblok, meestal van vrijdag t/m zondag kost werkende cursisten weinig vrije dagen en het is goed te combineren met je privé leven en een baan. Er is géén verplichte thuisstudie, NLP leren vindt vooral plaats tijdens de trainingsuren. Vanaf 2022 geven we ook doordeweekse trainingen van woensdag t/m vrijdag.

2. Effectief en praktisch

De NLP kennis en technieken worden door de trainers op een manier aangeboden waardoor ze na elk trainingsweekend direct in je dagelijks leven toepasbaar zijn. In de praktijk merk je hoe effectief de NLP training daadwerkelijk is.

3.Erkend certificaat / diploma

Het door jou behaalde NLP certificaat is erkend door de 2 belangrijkste NLP verenigingen, de Amerikaanse vereniging van NLP en de Nederlandse vereniging van NLP. Ook staan wij ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

4. Alle kosten inbegrepen

Alles is inbegrepen bij deelname aan een training, er zijn dus geen verborgen kosten. Deelname is inclusief:

 • Een professionele uitgebreide trainingsmanual.
 • Iedere dag een uitgebreide lunch met o.a. verse salades, brood en soep
 • Gedurende de gehele dag verse koffie, thee en water.

Daarnaast:

 • Op al onze locaties kun je gratis parkeren.
 • Betalen in 5 termijnen is mogelijk zonder extra kosten.
 • Je kunt een vrijblijvende optie nemen op een training als je nog geen 100% zekerheid hebt.

5. Ervaren NLP trainers

Elke NLP training wordt gegeven door 2 internationaal erkende NLP trainers en een assistent trainer. Zij staan klaar om jou te begeleiden en zijn zeer ervaren op het gebied van NLP, persoonlijke ontwikkeling en Systemisch werken. Mind Academy staat onder leiding van één van de weinige Master NLP Trainers in Nederland.

6. Persoonlijke interactie

Voor ons is een persoonlijke band en interactie met elke cursist belangrijk. Tijdens en rondom de trainingen zijn de trainers aanwezig om je vragen te beantwoorden, om je persoonlijk te begeleiden in je groeiproces en om gewoon even mee te praten. Wij leren je graag persoonlijk kennen!

7. Inspirerende trainingslocaties

Er zit een groot verschil in of je NLP leert in een donkere hotelzaal of op een inspirerende trainingslocatie. Al onze trainingslocaties liggen vrij in de natuur en zijn sfeervol en ruim opgezet. Op elke locatie wordt dagelijks een verse lunch geserveerd en parkeren is vrij. Wij geven onze NLP training en opleidingen in:

8. Dagen inhalen of verschuiven

Als je een dag of blok niet aanwezig kunt zijn, kun je deze inhalen in een andere groep. Dat kan op je eigen locatie zijn of op één van de andere locaties. Als je, door wat voor reden dan ook, even niet verder kunt gaan met de training dan kun je altijd uit de training stappen om deze op een later moment in een andere groep af te ronden.