NLP Techniek Time Line Therapy TM | Tad James

Time Line Therapy® is ontwikkeld door Tad James door onderzoek te doen naar de effecten van de verschillen in hoe we tijd ervaren. Ons onderbewustzijn rangschikt o.a. al onze herinneringen op tijdlijn.

Time Line Therapy®  bestaat uit een serie technieken waarmee een snelle, effectieve en langdurige verandering plaats kan vinden. Deze technieken worden vaak in therapie  gebruikt om snel resultaat te boeken op het gebied van gedragsverandering.

Iedereen heeft een tijdlijn, dit is een denkbeeldige lijn waar onze herinneringen in opgeslagen liggen, van onze eerste tot onze laatste, en ook de beelden van de toekomst. We kunnen dit in-time of through time ervaren. Aan deze herinneringen kunnen allerlei emoties gekoppeld zijn. Als deze herinneringen belangrijk voor je zijn noemen we ze significant emotionele gebeurtenissen (SEG). Zowel positieve (liefde, kracht, blijdschap) of negatieve emoties (boosheid, angst, verdriet of schuld). Wanneer je op situaties bovenmatig emotioneel reageert, kan het zijn dat dit refereert naar eerdere herinneringen met eenzelfde emotie. Door middel van Time Line Therapy® kun je de emoties van die herinneringen loslaten waardoor je verleden wordt opgeschoond. De herinneringen blijven, alleen de emoties zijn ervan af, waardoor je nu vrijer kunt reageren en gemakkelijker in je leven staat.

Gestalt

Een gestalt is een verzameling gebeurtenissen rondom één emotie. Wanneer de lading van de 1e gebeurtenis verandert, heeft dat effect op de hele verzameling. Je gaat naar de eerste gebeurtenis (rootcause) van de negatieve emotie omdat, als de emotie van de eerste belangrijke gebeurtenis van die emotie losgekoppeld wordt van die gebeurtenis, dat ervoor zorgt dat de vermijdende sturing verdwijnt. gestalt

De andere grote kracht van Time Line Therapy® is de verandering van beperkende overtuigingen. Dit zijn waarheden waarvan je ooit hebt besloten dat ze van toepassing zijn en die je niet bekrachtigen.

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 15 juni

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 22 juni

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 6 juli

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 22 juni

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 15 juni