Reviews, ervaringen en recensies over NLP trainingen

Review NLP training van Josine van Dongen uit Leende

De NLP Practitioner is een heel groot cadeau voor mezelf geweest. Eén die ik iedereen gun!

Review NLP training Judith Potman - Drunen Wat een reis! Onder de bezielende leiding van Wilbert en Eveline. Het was geweldig. Wat heb ik veel geleerd over mezelf! Eindelijk weer voelen. Wat een rust en ruimte geeft dat.
Een aanrader!

Review NLP training van Serdar Özünal - Tiel

Binnen enkele maanden heb ik mijn doel bereikt, en dit heeft me totaal bijna 30 jaar gekost. Met NLP van Mind Academy en met de trainers Karin en Marieke heb ik nu bereikt wat mij rust geeft.

Review NLP training Jaap Verheij - Bergschenhoek NLP heeft een diepe indruk op mij gemaakt. Mijn verwachtingen waren vooraf niet zo hoog gespannen.

Review NLP training van Sandra Wong - Hoef en Haag

Ik heb een geweldige NLP reis gehad besef ik me nu, op dag 15 van de training. Wat is er veel gebeurd in 6 maanden!

Review NLP training Lida Masseling - Den Haag Je krijgt zoveel inzichten in heel veel dingen uit het leven dat je anders naar dingen gaat kijken en gaat nadenken over hoe je het wil gaan doen.
Ik gun deze opleiding iedereen.

Review NLP training van Karin van Rinsum - Alphen aan den Rijn

Wat ben ik blij dat ik deze NLP training heb gedaan! Ik las op de site over een reis die sommige oud-cursisten gemaakt hadden. Dat was het zeker!

Review NLP training Dinah Hunsel - Amsterdam Mijn leven liep al heel lang vast. Deze training heeft mijn leven een reset gegeven.
Je bent nooit te oud om dit te kunnen ervaren.
Ik kan weer verder!

Review NLP training van Lisette van der Hoeven – Ochten

Mzijn doel om mijn NLP Practitioner te beginnen was om meer van mezelf te leren en mij meer te durven uitspreken, zowel privé als zakelijk.

Review NLP training Ivonne van Dijk - Vorstenbosch Via de opleiding NEI ben ik in aanraking gekomen met bewustwording van mezelf.

Review NLP training van Jan Hutten - Arnhem


Doel van de training: Mezelf en mijn omgeving & familie beter te leren kennen.

Review NLP training Jolanda Onwezen - Maarssen

NLP ... er zijn vele aanbieders. Hoe kies je de juiste?
· 15 dagen, dat is veel!!
Alleen door het te voelen, blijft het je bij en wordt het eigen.

Review NLP training van Frederike van ’t Klooster - Arnhem

NLP bij de Mind Academy staat in het teken van 'doen en ervaren'. Ik vind dat een pré ten opzichte van andere aanbieders, omdat het daar ook vaak gaat om 'uit je hoofd leren'.

Review NLP training Erdy Verbruggen - Erp Wat een enorm inspirerende training en wat was het een bijzondere reis. Ik heb er zoveel meer uit kunnen halen dan ik vooraf had kunnen bedenken!

Review NLP training van Anneke Davids - Apeldoorn

Wat een fantastische 5 maanden heb ik achter de rug. Hoe je eigen overtuigingen, ervaringen en jouw kijk op de wereld jouw taal/communicatie beïnvloedt is zo enorm.

Review NLP training Machiel Koning - Leidschendam Een heel bijzondere investering in jezelf!
Gaaf om te doen!

Review NLP training van Gonnie Knoet – Conradi - Nijmegen

Mijn insteek om NLP te gaan volgen was om voor mezelf meer zicht te krijgen op wie ik ben en waar mijn beperkende overtuigingen zitten.

Review NLP training Jos Geerts - Gemonde Mijn insteek om de cursus te gaan volgen was nieuwsgierigheid naar wat NLP inhoudt. Die nieuwsgierigheid werd goed bevredigd, en de cursus bleek veel meer te bieden.

Review NLP training van Peter Heijboer - Deventer

De keuze voor deze training was voor mij ingegeven door de wens met belemmerende overtuigingen aan de slag te gaan.

Review NLP training Ronald Kersten - Beuningen Persoonlijke ontwikkeling staat zelden stil. Ik zocht verdieping in thema's die mij bezigen.

Review NLP training van Henk Janssonius - Huissen

Dit is de waardevolste training die ik tot nu toe in mijn leven heb gedaan.

Review NLP training Friek van Helden - Berkel-Enschot Als je open staat voor ontwikkeling en inspiratie is NLP iets voor jou. Het is een cadeautje om te mogen deelnemen, te mogen geven aan anderen en aan jezelf.

Review NLP training van Gert-Jan Slotboom - Deventer

Deze training is zoveel meer dan communicatie. Het is met zoveel geestelijke gevoelens en eigen thema's waar je aan werkt.

Review NLP training Lian Caelers - Weert Ik ging deze training doen vanwege 2 doelen:
(1) hoe kan ik anderen inspireren om te bewegen? en (2) hoe kan ik mezelf meer serieus nemen?

Review NLP training van Joan van Zetten - Doetinchem

Lieve Karin en Marieke, wat een kado was het om bij jullie de opleiding te volgen. Ongelofelijk hoeveel jullie voor mij hebben betekend.

Review NLP training Wensley Hong-Afat - Rotterdam NLP geeft mij de mogelijkheid om mij persoonlijk te ontwikkelen. Hierbij gaat het er mij niet om “dingen” weg te halen, maar om andere aspecten meer op de voorgrond te brengen.

Review NLP training van Anoniem

Het is een mooie, waardevolle en intense cursus waarbij de aandacht vooral uitgaat naar de persoonlijke ontwikkeling.
De cursus werd gegeven door twee enthousiaste trainers,

Review NLP training Ankie Stadegaard

Ik ben NLP gaan volgen om een goede coach te worden, mijzelf kende ik al erg goed, ik had alles goed op een rijtje en wist precies waar ik heen wilde.

Review NLP training van Marcel Rensen - Dinxperlo

Van timmerman tot directeur, iedereen heeft een geweldige ervaring op persoonlijk en intermenselijk vlak met een training van de Mind Academy.

Review NLP training Frank van Nimwegen - Udenhout Het is een geweldige reis in persoonlijke groei. Als geen ander weten de docenten in no-time een sfeer van veiligheid en openheid te creëren die nodig is voor een grote stap voorwaarts in persoonlijke ontwikkeling.

Review NLP training van Bas Swartjes - Arnhem

Ik ben in april gestart met de NLP Practitioner training bij Marieke en Karin op lokatie Papendal. Gelijk al bij de eerste kennismaking met de groep voelde het goed!

Review NLP training Suzanne de Moor - Goirle Mijn reden om NLP te gaan doen was mijn behoefte aan verdieping in communicatie en persoonlijke groei.

Review NLP training van Monica Geuzebroek - Alkmaar

De opzet van Mind Academy is fijn; geen huiswerk en het examen bestaat uit het presenteren van je ervaringen en inzichten in de vorm van een project.

Review NLP training Sven van der Haven - Ter Aar Ik ben de cursus begonnen met de insteek "ik wil mijn communicatie verbeteren richting collega's en klant". De cursus bij Mind Academy was zóveel meer.

Review NLP training van Melvin Seijsener - Hillegom

Mijn reis met NLP begon met zenuwen, schaamte en weerstand. Al snel in de opleiding werd ik uitgenodigd uitdagingen aan te gaan en mezelf te laten zien wie ik ben.

Review NLP training Iris Donkers - Rotterdam De trainers bij de Mind Academy zijn de echte kracht. Met een lach, een serieuze blik én met hun eigen tranen leiden ze ons en geven ze het goede voorbeeld.

Review NLP training van E. Tanis - Abcoude

Mijn insteek was persoonlijke ontwikkeling en wat blinde vlekken te ontdekken van mezelf. Ik heb veel inzichten gekregen die heel verhelderend waren.

Review NLP training Tim Griffioen - Amsterdam Al na de informatieavond wist ik dat het volgen van NLP bij de Mind Academy een leerzame ervaring zou worden. Maar zelfs daarna heeft het mijn verwachtingen overtroffen.

Review NLP training van Eric ten Hove - Lisse

Ik kwam met het idee dat ik met NLP mijn communicatie op werk kon verbeteren en mogelijk er persoonlijk iets van te leren.

Review NLP training Giel Nijsten - Weert De herinneringen aan de NLP training van Mind Academy sla ik op in mijn hart. Iedere stap leidt voor mij tot bewegen naar de kern.

Review NLP training van Thibaut - Amsterdam

Deze NLP Practitioner heeft 100% mijn leven omgegooid. Ik sta opener, vrolijker, gelukkiger en steviger in het leven.

Review NLP training Anoniem - Amsterdam Een leerzame training voor je grootste bezit, jezelf. Door cursusopbouw van 3 aaneengesloten dagen krijgt deze een intensief karakter waar je meer dan de ruimte wordt gegeven om te groeien.

Review NLP training van Marijke Verhoek - Amstelhoek

Ik ben samen met een collega wezen kijken bij een informatieavond wat een NLP training inhield. We kregen een mooi warm welkom van Patricia en Simon-Jan.

Review NLP training Cindy Ebben - Gorinchem Eigenlijk was ik van plan om op deze cursus "handvatten" te verzamelen voor het coach-schap om zo een ander te kunnen begeleiden op zijn/haar reis. Het werd mijn eigen reis.

Review NLP training van Veruschka Meier - Abcoude

H et maakt niet uit wat je komt doen, komt halen, wilt leren, nog niet durft, nog niet weet of áán wilt gaan, het lukt je!

Review NLP training Didier Raymakers - Best Een supertraining waarbij je los wordt gemaakt in je vaste patronen. Je leert jezelf beter kennen door het doen van verschillende oefeningen. Doordat je elke keer wordt verrast leer je ook daar je weg in te vinden.

Review NLP training van Martine Peetam - Assendelft

M ijn insteek om NLP te volgen is persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van mijn communicatie.

Review NLP training Jasper Zandbergen - Heiloo Het mooie en krachtige van Mind Academy in de NLP Practitioner training is dat je in een ontzettend veilige (en gezellige!) omgeving bent.

Review NLP training van Roy Vree Egberts - Utrecht

Simon-Jan, Patricia en Tessa zorgen voor een hele prettige en veilige omgeving. Ik kwam binnen met het idee om mijn sales skills te verbeteren.

Review NLP training Marieke van de Wetering - Oss Ik wilde me al jaren verdiepen in NLP en door de enthousiaste verhalen van een oud-deelneemster heb ik mezelf opgegeven!

Review NLP training van Roy Vrieling - Harderwijk

Dit waren 5 van de meest intense weekeinden uit mijn leven die ik niet had willen missen.

Review NLP training Mieke Pulles - Den Bosch De cursus heet NLP, de studiematerialen zijn je medecursisten en het studieobject ben je zelf. In de veilige omgeving die gecreëerd wordt kan iedereen een persoonlijke ontdekkingsreis inzetten.

Review NLP training vanKirsten Petram - Amsterdam

Patricia en Simon-Jan en Tessa zijn waanzinnige trainers. Zo bijzonder hoe Simon-Jan en Patricia op elkaar zijn ingespeeld.

Review NLP training Sushma Gangaram Panday - Amsterdam NLP heeft mijn blauwdruk veranderd. Ik was een sterke, rationele, onafhankelijke vrouw waar ik erg trots op was.

Review NLP training van Quisa - de Bilt

Kom het ervaren, het is het meer dan waard!

Review NLP training Cindy Doff - Purmerend De NLP Practitioner heeft mij zowel bruikbare theorie als een mooie reis naar binnen en een frisse kijk op mijzelf en de wereld geboden.

Review NLP training van Nikolina - Warmond

NLP was voor mij een fantastische reis. Ik heb een hoop geleerd en het meeste over mezelf.

Review NLP training Daisy Konijn - Alkmaar Wauw, ik heb tijdens mijn NLP Practitioner training zo'n groei doorgemaakt. Dit had ik van tevoren niet kunnen bedenken. Als je doet wat je deed, krijg je wat je altijd al kreeg.

Review NLP training van Maria - Gouda

Patricia en Simon-Jan zijn de leukste trainers die je je kunt wensen. Positiviteit en humor gaan samen met veel deskundigheid.

Review NLP training Joyce Rijkers - Den Helder Wat een ongelooflijke "reis" was dit. Wat heb ik hier een hoop bereikt en geleerd! Hier heb ik de stap durven nemen om -na ruim 30 jaar- uit het onderwijs te stappen. En ik ben er zó blij mee!

Review NLP training van Nancy Ossendorp - Purmerend

NLP stond al een tijdje op mijn verlanglijst van opleidingen. Aangeraden door mijn hele grote lieve nicht ben ik bij Mind Academy terechtgekomen.

Review NLP training Danielle Logchies - Haarlem HHet is gek hoe wij als mensen onbewust ons leven (blijven) leiden, hoe snel en gemakkelijk we op de automatische piloot draaien en hierdoor onszelf voorbij lopen.

Review NLP training van Henk - Almere

Ik ben niet zo een goede schrijver dus ik ga maar 1 woord gebruiken: GEWELDIG.

Review NLP training Chantal Kuijt - Noord-Scharwoude Wauw, wat heb ik genoten van de NLP opleiding! Ik wist vooraf wel dat er wel werk te doen was op het gebied van bepaalde overtuigingen.

Review NLP training van Pieta - Weesp

Heb fijne inzichten gekregen door de oefeningen met familieopstellingen. Fijne groep en betrokken trainers.

Review NLP training Marja Verlijsdonk - Aerdenhout Ik had hoge verwachtingen van mijn NLP Practitioner training, en die zijn méér dan waargemaakt.
ik heb geleerd om minder bevestiging te hoeven zoeken en meer op mezelf te vertrouwen.

Review NLP training vanCorinne Postma - Amsterdam

Een waanzinnig mooie reis! Ik had het niet willen missen. ❤️

Review NLP training Véronique Zuyderhoudt - Hilversum Eén van de beste dingen die mij ooit is overkomen!
Ik, 47 jaar, besloot een NLP training te volgen. Ik wilde breken met oude, destructieve patronen.

Review NLP training Mitchell Steeman - Beverwijk

Wat een ongelofelijke reizen worden hier gemaakt als groep. Dit is een opleiding die jij jezelf moet gunnen!

Review NLP training Mark Hijmans - Oud-Beijerland Na in 1999 een leergang coaching te hebben gevolgd waarin ook heel veel NLP technieken werden behandeld, zag ik de NLP Practitioner opleiding meer als een soort herhaling. Ik wilde namelijk beter leren communiceren met anderen, zowel privé als zakelijk.

Review NLP training Melih Arslan Akbiyik - Amsterdam

Een levensveranderende ervaring. Antwoorden die rust en inzicht met zich meebrengen.

Review NLP training Den Haag Ik ben aan de NLP Practitioner begonnen in een periode dat ik helemaal in de knoop zat met mezelf. Ik zag het niet meer zitten, mijn werk, verschillende relaties, het was het allemaal niet meer voor mij.

Review NLP training Debby van der Poel - Lisse

Mijn doel was om mijn persoonlijke ontwikkeling van de afgelopen jaren door te zetten en NLP bij de Mind Academy leek me daar de uitgelezen opleiding voor.

Review NLP training Henk Handlogten - Hengelo De NLP Practitioner training is een uitstekende basis voor een verhelderende kijk op pijn, blokkades en dromen. Ik heb het ontbrekende puzzelstukje, mijn witte vlek, een kleur kunnen geven!

Review NLP training Pim de Vries - Amsterdam

NLP van de Mind Academy heeft al mijn verwachtingen overtroffen.

Review NLP training Monique Ajoub - Boxtel Ik ben de NLP training gaan doen om beter te leren communiceren en inzicht in de ander te krijgen. Mijn ervaring is dat ik ook inzicht in mezelf heb gekregen.

Review NLP training  Mark Bours - Ede

De practitioner was voor mij een ervaring die je iedereen gunt. Wat een inspirerende beleving die aanzet tot nadenken.

Review NLP training Pascal Bloemen - Eindhoven Vroeger had ik niet echt oog voor zogenaamde soft skills, ik bleef er zelfs van weg. Koetjes en kalfjes praatjes vond ik zinloos, ik sloot me af.

Review NLP training  Rian Schuts - Berghem

Zo gaaf om te ervaren dat ik door het volgen van de NLP Practitioner training mezelf nog beter heb leren kennen en hoe het werkt bij mij.

Review NLP training Kristy van der Heijden - Eindhoven De trainers vormen een perfect team en samen waren zij voor mij een grote inspiratiebron om het beste uit mezelf te halen. NLP bij Mind Academy was alles wat ik ervan gehoopt had en zóveel meer!

Review NLP training  Selina Pelupessy - Vaassen

Ik ben NLP gaan volgen omdat ik nog meer tools wilde krijgen in het communiceren. Dit met als doel om zowel mijn begeleidingsvaardigheden als mijn trainingsvaardigheden te vergroten.

Review NLP training Freek Habraken - Berlicum Terugkijkend op mijn NLP Practitioner opleiding kan ik het met 1 woord omschrijven: Fantastisch!
Wát een ervaring, wát een verrijking en wát een ontwikkeling.

Review NLP training Marc Kosse - Vroomshoop

Jullie hebben mij een geweldige NLP reis gegeven! Wat kom je jezelf tegen en wat heb ik veel geleerd!

Review NLP training Rian Verzijden - Tilburg Ik raad deze training aan voor iedereen die:
* beter wil communiceren
* vast is gelopen
* al veel trainingen heeft gedaan en nog steeds zoekende is

Review NLP training Irene ten Brummelhuis - Oranjewoud

NLP was voor mij een prachtige reis naar het bewust worden van al mijn onbewuste processen.

Review NLP training Ton de Rooij - Liempde NLP is voor mij een persoonlijk cadeautje geworden, terwijl ik niet alleen voor mezelf was gekomen. Ik zocht namelijk handvatten en technieken om in mijn werk anderen nog beter te kunnen helpen.

Review NLP training Anneloes Hellendoorn - Oosterbeek

Al vaker in mijn leven had ik over NLP gehoord. Toen iemand er weer eens enthousiast over vertelde, dacht ik "Nu ga ik eens naar dit seintje in mijn leven luisteren".

Review NLP training Joep Leemans - Rosmalen Via mijn directeur werd ik gewezen op NLP. Wat mij bijbleef in de gesprekken met hem hierover is, dat het zijn leven gigantisch verruimd heeft.

Review NLP training Jeff Diks - Zutphen

Wil je een ontdekkingsreis van je leven maken door en langs jezelf en anderen en hoe communicatie daarin werkt en kan werken?

Review NLP training Barry van den Mosselaar - Alkmaar Spend time to work out what your passion is. Productively working on something that is not your passion is a wasted life.

Review NLP training Angelo Maassen - Alkmaar

Wat een geweldige persoonlijke reis heb ik met deze NLP training mogen maken. Alles vanuit kracht en zelfreflectie.

Review NLP training Jolanda van 't Erve - Velserbroek De directe aanleiding voor mijn besluit om aan de NLP Practitioner Training deel te nemen was dat ik regelmatig 'last' had van (geconditioneerde) gedrags- en gedachtenpatronen.

Review NLP training Margreet Tober - Hoofddorp

Voor mij was het belangrijk om te ervaren dat het verleden een dusdanige impact kan hebben op de manier waarop je reageert of in het leven staat.

Review NLP training Rudy Veraar - Almere Dat een opleiding zo’n impact kon hebben op mijn leven, had niet verwacht. Tijdens het volgen van de NLP Practitioner kwam er namelijk veel meer bewustwording van zaken die echt belangrijk zijn in mijn leven.

Review NLP training Christian Honig - Beverwijk

Ik ben NLP gaan doen om meer controle te krijgen over hoe ik denk en om beter te leren communiceren. Ik heb meer rust gekregen in mijn leven en meer controle door de methodes van NLP.

Review NLP training Jolanda Hohensteijn - Westknollendam Jarenlang stond ‘iets’ met NLP op mijn ‘to-do’-lijstje. Altijd kwam er wel wat tussen: andere opleidingen, geen tijd, geen geld, drukte in mijn leven etc.

Review NLP training Nicole ten Hagen - Purmerend

Bewustwording en de praktische inzetbaarheid maakt de opleiding zo waardevol. Mijn insteek was: nieuwe tools leren om anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Review NLP training Linda Baerveldt - Beverwijk NLP staat voor mij voor Nieuwe Leiderschaps Perspectieven. Ik heb geleerd om mijn hartfrequentie weer te herkennen en erkennen en dat zorgt voor een waardevolle verbinding met mijzelf én de ander.

Review NLP training Anja Bijtjes - Beverwijk

NLP heeft mijn leven op verschillende manieren verrijkt. Bewustwording van onbewuste patronen en gedachtes heeft mij veel opgeleverd. Ik ben gaan kijken waar ik zelf invloed op heb als dingen niet lekker lopen.

Review NLP training Wendy Jarigsma - Purmerend NLP stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en toen ik naar een introductietraining was geweest wist ik, NLP gaat mijn verwachting te boven, en niets is minder waar. Ik heb zoveel prachtige ervaringen opgedaan en verbondenheid gevoeld met mijn mede cursisten.

Review NLP training Rogier Keuker - Heerhugowaard

Ik ben op basis van vooronderstelling gaan zoeken; ik ben een betere gesprekspartner en een betere spreker geworden.

Review NLP training Marie-Jeanne Luken - Breukelen Ik had al veel vertrouwen in de theorieën achter NLP, -voor zover ik daarmee bekend was-. De beste manier om te leren is: het zelf ondergaan, meemaken, en ondervinden dat het werkt!

Review NLP training Ellen Groot - Sint Pancras

Je kan vooral zo veel (of weinig) doelen hebben als je maar wilt. Gaandeweg de cursus kom je erachter dat dat (misschien) helemaal niet je échte doelen zijn.

Review NLP training Shanna Proost - Amsterdam Het doen van de NLP Practitioner is één van mijn beste keuzes geweest. Vol enthousiasme begon ik vijf maanden geleden aan deze NLP cursus.

Review NLP training Evelien Huijboom - Zaandijk

De reis van leven, zo zou ik mijn ervaring noemen. Vragen als: Wie ben ik? Hoe ben ik gekomen tot de persoon wie ik ben? Waar wil ik aan werken? Wat wil ik? en Wat wil ik oplossen?

Review NLP training Jack Sikking - Breezand In eerste instantie heb ik me voor deze NLP training opgegeven met een zakelijke reden. Ik werk al lang als maatschappelijk werker in de zorg en wilde mijn praktisch werken weer eens een theoretisch kader geven.

Review NLP training Lyanne de Jong - Alkmaar

Een ervaring voor je leven, dat is het oprecht! Alles wat ik erover zeg doet de trainers en de training eigenlijk tekort.

Review NLP training Monique Londema - Winterswijk Als ervaren trainer en financieel planner had ik behoefte aan een opleiding die mijn communicatie skills beter tot hun recht zouden laten komen.

Review NLP training Rick - Heiloo

Het was een super leerzame training. Je komt jezelf tegen en dat is top!
Kortom: Een toptraining!

Review NLP training Mireille Bruin - Heerhugowaard Liever voor mezelf en omgeving

NLP stond al heel lang op mijn verlanglijstje.
Keer op keer ontmoette ik mensen die NLP hadden afgerond, dat is geen toeval dacht ik, dus: Aan de slag!
Na de informatiebijeenkomst was ik in alle staten; dit moet ik doen!

Review NLP training Olga Bak - Alkmaar

Ik ben begonnen met deze training om effectiever te leren communiceren. Gaandeweg heb ik zoveel meer geleerd dan alleen effectief communiceren en ben ik tot zoveel meer inzichten gekomen!

Review NLP training Gine Troost - Amsterdam Ik besloot deze training te doen om in mijn werk beter te communiceren en te coachen, maar ook om zelf meer in balans te komen en een paar zaken aan te pakken die zich in mijn leven steeds lijken te herhalen.

Review NLP training Edwin de Leeuw - de Goorn

NLP is een kado voor jezelf, en dat kado is supergroot. De 5 blokken zijn een rollercoaster vol met een hoop mooie inzichten.

Review NLP training Mark Boetje uit Heiloo Mijn reden om NLP te doen was dat ik merkte dat ik op sommige aspecten van privé en werk niet verder kwam, terwijl ik wel merkte dat er een obstakel was. Dan doe je wat je altijd al deed, en krijg je wat je altijd al kreeg.

Review NLP training Elisa Lamy - Tiel

Deze NLP Practitioner training was een ervaring om nooit meer te vergeten. De trainers wisten en veilige en magische sfeer neer te zetten.

Review NLP training Jeanne Davies uit Almere

Voor mij was deelnemen aan een training NLP iets wat ik al heel lang op mijn verlanglijstje had staan. Ik zag het in eerste instantie als persoonlijke groei. Toen mijn werkgever aangaf dat NLP ook zeer goed is toe te passen op het werk, was dat voor mij het startschot.

Review NLP training Sjirk - Sneek

Leren ontwikkelen is geen NLP. Leren ontwikkelen van jezelf wel, ik heb een prachtige reis mogen maken. Dank jullie wel.

Sjirk - Sneek

Review NLP training Monika Bos uit Utrecht

Na de introductieavond had ik direct door dat ik bij Mind Academy moest zijn om mijn NLP Practitioner te behalen. De trainers voelen én vullen elkaar goed aan. Ze zorgen voor een veilige setting waarin je wordt uitgenodigd jezelf te laten zien en te experimenteren met gedrag.

Review NLP training Françoise Jansen - Heerhugowaard

Persoonlijke ontwikkeling ging voor mij over hoe ik met mijn emoties om moet gaan. Wat ik heb geleerd is dat ik mijn emoties mag laten zien en accepteren dat ze er mogen zijn.

Review NLP training Britta Boelrijk uit Nes aan de Amstel

Ik had al veel over NLP gelezen en een NLP training volgen stond al geruime tijd op mijn wensenlijst. Toch heeft het een jaar of drie geduurd voordat ik daadwerkelijk besloot om met de opleiding te starten. Een reorganisatie op mijn werk gaf de doorslag.

Review NLP training Sandor Clara - Egmond aan Zee

Fijne begeleiding van de trainsters Marlies en Wendy, en een enorme open beleving met medecursisten.

Review NLP training Aukje Derksen uit Amsterdam Een nieuwe stap in mijn werk, dat was voor mij de aanleiding om een NLP training te gaan doen.
Ik wilde meer communicatieve en coachende vaardigheden leren om daar te komen.

Review NLP training Robin Bos - Alkmaar

Ik dacht vooraf: Oh dit is weer een cursus of training zoals ik er al vele heb meegemaakt. Maar dit was een verrassing.

Review NLP training Peter Kenninck uit Heemskerk

Ik was op zoek naar iets om met mezelf aan de slag te gaan. NLP kende ik al van een ex-collega. Het woord Practitioner en het doen in de praktijk triggerde mij en ik besloot om naar de voorlichtingsavond te gaan in villa "De Haaf", Bergen. Wat een superlocatie!

Review NLP training Tineke - Schoorl

Ik was begonnen aan een reis, de NLP reis. Het teruggaan naar het verleden, het onderzoeken waar mijn "muur" zich had opgetrokken.

Review NLP training Louis uit Alkmaar

Mijn reden om de NLP Practitioner te gaan doen was vanuit een interesse die in het verleden is ontstaan, namelijk doordat ik een leidinggevende had die mij op één of andere manier goed wist te motiveren.

Review NLP training Fabienne Aardenburg - Heemskerk

NLP geeft op een praktische manier handvatten om je persoonlijk leiderschap te versterken. Een warme training die je in beweging zet. Wat een stappen heb ik gemaakt, en wat een mooie!

Review NLP training Ingrid Laurens uit Spijkenisse

Wat een ervaring!
Al jaren werkzaam in de financiële dienstverlening en behoorlijk wat inhoudelijke opleidingen verder, had ik bedacht dat het goed zou zijn om me iets meer te focussen op het ontwikkelen van mijn communicatieve vaardigheden.


Review NLP training Lillian Dijkstra - Almere

Intense levensreis, onverwachte waardevolle ervaring wat ik de rest van mijn leven zal meenemen.

Review NLP training Sandra van Maurik uit Ridderkerk

De opleiding NLP Practitioner is een waardevolle opleiding als je het aandurft om jezelf te leren kennen. Vooraf had ik mijzelf als doel gesteld om NLP vooral te gaan gebruiken tijdens mijn werk als retailcoach/innovatie adviseur.

Review NLP training Fabien Raven - Bovenkarspel

Wauw! Een sprong in het diepe die ik iedereen gun!
NLP heeft me enorm weten te voeden, mijn bewustwording vergoot en mijn beperkende overtuigingen niet alleen inzichtelijk gemaakt, maar ook gesterkt om deze te overwinnen.

Review NLP training Petra Berger uit Loenen aan de Vecht

Verbinding was voor mij een belangrijk thema dat ik wilde onderzoeken in de NLP training. Verbinding staat voor mij onder andere voor begrip, compassie, liefde, delen, groeien, ontdekken en geluk.

Review NLP training Tobias Zandbergen - Heiloo

NLP heeft mij veel gebracht, vooral veel meer zelfverzekerdheid. Ik gun het iedereen om deze mooie NLP reis te maken.

Review NLP training Hanne Alblas uit Breukelen

Vòòr de NLP training was ik er van overtuigd dat ik beslissingen voornamelijk op basis van ratio nam. Mijn wens was om meer gevoelens toe te laten in zowel mijn zakelijke als privé leven. Maar hoe doe je dat dan?

Review NLP training Charlotte van der Meche - Abcoude

Ik volgde helemaal mijn intuïtie die zei dat ik deze training moest doen. Ik ben blij dat mijn intuïtie weer gelijk had!

Review NLP training Paul Lambregts uit Almere

In het verleden al eens overwogen een NLP training te doen en begin dit jaar heb ik besloten dit te gaan volgen bij MindAcademy. Ik kijk hier met warme gevoelens op terug.
Beter begrijpen van de ander en jezelf om daarmee communicatie te verbeteren.

Review NLP training Rozemarijn Spruit - Haastrecht

NLP heeft mij zoveel gebracht. De oude overtuiging ik kan het niet is weg. En wat is er daardoor veel mogelijk geworden!

Review NLP training Patricia de Puit uit den Helder

Ik geloofde altijd dat het leven een soort ganzenbord was: je begint bij vakje 1 en soms sta je op het vakje van de put, of je staat op het vakje waarbij je wegvliegt of je wordt van het bord afgegooid.

Review NLP training Sjoukje van 't Veer - Nederhorst den Berg

Herken je dit? Dat je al een tijdje vastloopt in bepaalde patronen, zowel op het werk als in privé? Dit voelde ik dus ook. Lang geleden vertelde iemand mij over NLP. In het voorjaar 2020, jaren later dus, bezocht ik een introductieavond in Abcoude van de Mind Academy.

Review NLP training Marcel Kars uit Leiden

Na al veel aan zelfontwikkeling te hebben gedaan had ik op een gegeven moment het gevoel dat ik iets miste. Dit gevoel werd versterkt door momenten dat ik in mijn omgeving geen aansluiting meer vond. Op aanraden van een goede vriendin ben ik bij de kennismakingsavond van de Mind Academy geweest.

Review NLP training Mariska Hutjes - Driel

Naar aanleiding van feedback van een collega over mijn communicatiestijl: hard, kort door de bocht, ben ik opzoek gegaan naar een opleiding in communicatieve vaardigheden, en zo ben ik beland bij de NLP Academy.

Review NLP training Eveline

De NLP Practitioner cursus heb ik een maand geleden in Rotterdam afgerond en ik ben nog steeds aan het afkicken. Wat een geweldige NLP cursus en wat een bijzondere ervaringen! Ik kan door deze cursus meer mijn hart volgen en ben meer in contact met mijzelf en de mensen om mij heen!

Review NLP training Elvira Hrvic - Arnhem

NLP training in Arnhem heeft mijn kennis van kansen en manieren om mezelf te verbeteren in elk segment van het leven verrijkt.

Review NLP training Winnie Smit uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Wat een geweldige keuze om bij Mind Academy NLP te gaan volgen. Mijn gevoel zat op de informatieavond al echt wel goed!
Altijd klaarstaan voor anderen, ook al komt het voor jezelf niet zo lekker uit.

Review NLP training Anita Oskam - Purmerend

NLP is iets wat al jaren lang op mijn bucket list heeft gestaan. In al die jaren heb ik met enige regelmaat op internet gekeken want zal ik wel of niet starten, in mijn zoektocht kwam ik telkens weer op jullie website terecht welke me een goed gevoel gaf.

Review NLP training Els Kievit uit Nieuwe Tonge

Al een tijdje was ik op zoek … op zoek naar wat eigenlijk? Het was allemaal nog erg vaag, iets met coaching, iets voor en over mezelf … ik had geen idee, terwijl er toch ‘ergens’ in mij een stemmetje actief bleef. Toen...

Review NLP training Marcel de Jonge - Laren

Een mooie leercurve in je zijn voor wie je bent. Ik begon met een werkgerelateerde vraagstuk. Hiervoor heb ik veel handvatten gekregen die direct zijn toe te passen.

Review NLP training Leon van Bokkem

Naast een ontdekkingsreis naar mijn eigen “Ik” heb ik met de NLP cursus een kist vol gereedschap meegekregen aan (nog meer) communicatieve vaardigheden en technieken.

Review NLP training Eleonore Wolterink - Hellendoorn

Een mooie avontuurlijke reis met veel diepgang en leerzame oefeningen. Het was een geweldige ervaring om je eigen "IK" te ontdekken.

Ik was sceptisch over NLP

Nadat iemand tegen me had gezegd dat een nlp-training "echt een cadeautje aan jezelf is", was mijn interesse gewekt. Ik was gewoon nieuwsgierig eigenlijk, maar ook wel sceptisch.

Review NLP training Trees Swaans - Tilburg

Ik wil vooral een goede leidinggevende zijn. Daarvoor was ik op zoek naar een opleiding voor mezelf. En ik ben heel erg blij dat ik deze opleiding gedaan heb.

In een woord geweldig

De cursus NLP is de mooiste reis die ik heb gemaakt. Het was een reis vol inzichten die het voor mij mogelijk hebben gemaakt om mijn reis te vervolgen. Dit in alle rust en positieve energie.

Review NLP training Bas ten Bulte - Berkel - Enschot

Ik ben gekomen om mijn vaardigheden qua communicatie te verbeteren en ook mijzelf. De reis die ik door Mind Academy op 2 locaties heb mee mogen maken is geweldig en geen woorden voor.

Ik maakte steeds dezelfde fouten

Ik wilde de NLP Practitioner training doen omdat ik wist dat ik vast zat in patronen en gewoonten waarin ik steeds dezelfde "fouten" maakte.

Review NLP training Jelke Laros - Tilburg

NLP is een bijzondere reis. Dat klinkt misschien cliché maar dat is het allesbehalve. Ik heb mooie mensen ontmoet, ben verbinding aangegaan, heb geleerd over manieren

Belangrijke informatie over mezelf

Wat betekent NLP voor mij? Heel veel. Ik mocht vanuit mijn werk deelnemen aan de NLP Practitioner training in Rotterdam.

Review NLP training Marie-Jose Bekkers - den Haag

NLP Practitioner stond al een tijdje op mijn wensenlijst om te doen. Van een collega hoorde ik enthousiaste verhalen over de NLP Master training van Mind Academy, een paar jaar geleden.

Zakelijke barrière

De NLP Practitioner training is een training die mijn onderbewuste heeft aangeraakt. Ik liep in mijn werk tegen een barrière aan die ervoor zorgde dat ik mijn talenten niet volledig benutte.

Review NLP training Sanne Oreel - Oisterwijk

Op de tas die ik bij me heb staat: "Ik heb het nog nooit gedaan. Dus ik denk dat ik het wel kan!" Deze training moet je echt gaan volgen, het is een BOOST voor jezelf.

Zakelijk succesvol toepassen

Deze NLP Practitioner opleiding ben ik gaan doen voor persoonlijke ontwikkeling en meer bewustwording van mezelf en anderen, en mijn gedrag en de invloed daarvan op mijn omgeving.

Review NLP training Martijn Peters - Arnhem

Mzijn insteek om NLP te volgen was een sterkere mindset te krijgen. Uiteindelijk heeft de training me zoveel meer gebracht, zoals dichter bij mijn gevoel komen en meer naar mijn hart leren luisteren.

Hier kan geen andere opleiding tegenop

Ik werd door een vriendin getipt om NLP te gaan doen. Op dat moment stond ik op een punt in mijn leven waarop ik even niet verder kon.

Review NLP training Carolien Hakkesteegt - Tilburg

Natuurlijk is NLP in de basis een communicatietraining. Alleen is het zoveel meer dan dat. Langs de as van persoonlijke ontwikkeling leer je nieuw gedrag aan.

Review NLP training Frank Duijser

De NLP Practitioner training mij heeft opgeleverd dat ik mezelf op een ongelooflijke manier (die ik van te voren niet kon bedenken) heb ontwikkeld en enorme stappen gemaakt heb in mijn communicatie met mijzelf en naar anderen toe.

Review NLP training - Sabine Commandeur - Bovenkarspel

Mijn insteek was mezelf zelfverzekerder voelen in groepen en in het algemeen. Ik wilde mijn onzekerheden om kunnen buigen en mijn comfortzone vergroten.

Review NLP training Marcel Blaauw

De reden voor mij om het NLP Practioner traject te gaan doen was omdat ik meer verdieping zocht na het coaching traject dat ik eerder had afgerond.

Review NLP training Mark Roos Hoefgeest - Heemskerk

Ik wilde iets veranderen aan mezelf en wist nog niet goed hoe. Ik kende NLP al een beetje en besloot het te gaan doen, samen met mijn vrouw.

Review NLP training Felix

De 15 trainingsdagen bij Mind Academy in Abcoude hebben mij méér inzicht gebracht dan ik van tevoren had verwacht. Voor mij persoonlijk: oorzaak en gevolg is niet altijd gelijk aan actie en reactie!

Review NLP training Tim van Duin - Uitgeest

Mijn insteek / aanleiding / doel om NLP te doen was om meer rust in communicatie te vinden en minder conflicten te ervaren.

Review NLP training Jasper Derek

Ik heb gekozen voor de NLP opleiding bij Mind Academy in verband met mijn persoonlijke ontwikkeling.

Review NLP training Maurien Zuiderwijk - Monster

Alles is tot in de puntjes geregeld en de toptrainers hebben veel ervaring!
Buiten dat is de NLP Practitioner opleiding echt een ervaring voor mijn leven geweest en dat is het eigenlijk nog steeds.

Review NLP training Mariska Grootfaam

Om voor mezelf te beginnen als goede coach adviseerde mijn commercieel manager mij om NLP bij Mind Academy te gaan volgen, zodat ik in mijn werk beter kan gaan knallen.

Review NLP training Léon Jansen - Wageningen

NLP is bij Mind Academy een zoektocht naar je gevoelens en motieven voor je houding en gedrag. Als bonus zitten er communicatie-onderdelen bij die je helpen gesprekken richting te geven.

Review NLP training Marieke van Oostveen - Naarden

NLP staat voor mij voor verbinding. Door de ervaringen en inzichten tijdens de training, heb ik meer verbinding gekregen met mijn 'zelf'.

Review NLP training Miranda de Weijer - Ede

Ik ben zó dankbaar voor de inzichten die ik heb gekregen. Het is een warme, veilige omgeving waar je echt mag zijn wie je werkelijk bent.

Review NLP training Marco van den Berg

Ik begon de NLP training met als doel het verkrijgen van meer theoretische achtergrond voor mijn coachpraktijk. Het werd mij al snel duidelijk dat ik veel meer zou krijgen dan alleen dat.

Review NLP training Neeltje van Meerem – Doorn

Inzichten in jezelf waarvan je niet wist dat ze zoveel impact op je leven zouden hebben, zijn bijna gegarandeerd bij deze training.

Review NLP training Linda Wijkens

Ik ben geïnteresseerd geraakt in NLP na het lezen van een aantal boeken over NLP, en ben de training vooral gaan doen voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

Review NLP training Sjoerd van Geffen - Arnhem

De NLP Practitioner training is een goed opgezette training met veel dynamiek en interactie. Ik noem het: een zelfreflectie-tractatie.

Review NLP training Charlotte Winde

Ik had in mijn netwerk al veel over NLP gehoord. Ik kende het vooral van een training "effectief communiceren" die ik had gevolgd en waarin bepaalde NLP-technieken werden gebruikt.

Review NLP training Simone Adry – Almelo

Mijn intentie was om me communicatief meer te ontwikkelen en kennis op te doen over communicatie. Echter, het werd een avontuurlijke reis met mezelf. Wat een waardevolle ervaring was dit!

Review NLP training Geurtje Tuls

Ik ben NLP gaan volgen om beter te kunnen communiceren en te ontdekken welke facetten hiermee direct te maken hebben. Zodat ik bewust ben hoe ik de facetten kan toepassen in mijn leven.
Ik heb verschillende gereedschappen aangereikt gekregen in de NLP Practitioner training in Rotterdam bij Ellen van Laar en Justin Amstelveen.

Review NLP training José Wiggers - Alkmaar

Na 10 jaar niet te hebben gewerkt door ziekte wilde ik mijn coaching kennis “updaten” voor re-integratie als loopbaancoach. Ik heb kennis en levenswijsheid opgedaan die ik zocht, én meer.

Review NLP training Patricia Heemskerk

Mijn motivatie om de NLP Practitioner opleiding te gaan volgen was om enerzijds nog meer over mezelf te weten te komen en anderzijds om nieuwe modellen te leren die ik kan inzetten tijdens mijn werk als coach. Beide leerdoelstellingen zijn ruimschoots aan bod gekomen.

Review NLP training Astrid - Rotterdam

Ik voel zoveel blijdschap en dankbaarheid na het volgen van de NLP Practitioner.
Het voelt voor mij alsof er een aantal hardnekkige lagen zijn afgepeld die ertoe hebben geleid dat ik veel dichterbij mijn ware ik ben gekomen.

Review NLP training Josien Dekker

Via mijn zus had ik al veel gehoord en gezien over NLP. Het stond al een jaar of 3 op mijn wensenlijstje om de NLP Practitioner te gaan volgen. En ineens was in september de eerste cursusdag daar.

Review NLP training Myrthe Wessels - Utrecht

Ik ben NLP begonnen om mijn toolbox communicatie & persoonlijke ontwikkeling te vullen voor zakelijk & privé. Om vervolgens op zakelijk gebied deze tools in te kunnen zetten voor ontwikkeling van medewerkers.

Review NLP training Henk Mul

Misschien hebben meerdere mensen wel de wens om iets anders gaan doen met je leven. Na een ongezonde, stressvolle en uitputtende carrière wilde ik het compleet anders. Ik heb een planning gemaakt en me ingeschreven bij de KvK, ik wilde iets gaan doen met training en coaching.

Review NLP training Marloes Berg – Woubrugge

Ik ben aan de NLP training begonnen omdat ik dit zakelijk wilde gaan gebruiken. Al bij het eerste weekeind kwam ik erachter dat dit ook een persoonlijke zoektocht zou worden.
Mooi om dit te mogen ervaren.

Review NLP training Patrick Wendrich

Mijn NLP Practitioner heb ik in Rotterdam bij Arnold van Doorn en Ellen van Laar gedaan. Ik startte aanvankelijk met deze training om beter en effectiever te leren communiceren en om mijn zakelijke doelen gemakkelijker te kunnen behalen.

Review NLP training Denise Schuitema – Zandvoort

Het is niet erg om me kwetsbaar op te stellen, het brengt me juist mooie dingen zoals meer verbinding met mensen.
Ik ben liever voor mezelf, ik mag er zijn en ik ben goed genoeg.

Review NLP training Sascha van Leeuwen

Eigenlijk ben ik redelijk “blanco” met de opleiding NLP Practitioner begonnen. Natuurlijk had ik wel over NLP gehoord en er ook met anderen over gesproken. Mijn intentie was echter om er zoveel mogelijk “open minded” in te stappen, en het gewoon te laten gebeuren.

Review NLP training Kees Slingerland - Hoogwoud

Een geweldige tocht door ervaringen, overtuigingen en eigen beleving van de wereld en mijzelf. Super begeleid door lieve mensen die je echt aan het denken zetten.

Review NLP training Yvonne Postma

Dagelijks breng ik dingen in praktijk die ik geleerd, c.q. afgeleerd heb:
Rapport, verwarring is de weg naar nieuwe inzichten (zo zet ik hem in ieder geval in) naar Richard Bandler, "De ademhalingsoefeningen", upchunken, lateraalchunken, het vinden van de overeenkomst.

Review NLP training Sheila Bijtenhoorn-van der Koelen – Heemskerk

De NLP Practitioner training heb ik afgesloten met een liefdevol, spannend, feestelijk en bevrijdend weekend.
Op de allerlaatste dag mijn NLP-project mogen presenteren, en dat na een heel kort nachtje slapen vanwege een topfuif met de groep zaterdagavond!

Review NLP training Riana van Dragt

Op voorhand had ik één reden waarom ik graag NLP wilde gaan doen. Ik wilde verbeteringen aanbrengen in mijn manier van communiceren.
Naarmate de training vorderde kwam ik erachter dat er nog zoveel meer was waar ik mee aan de slag wilde. En dat heb ik dan ook gedaan!

Review NLP training Jette de Jong - Wieringerwaard

Voor mijn ontwikkeling in mijn werk ben ik begonnen aan NLP. Maar het brengt veel meer dan dat! Zeker de moeite waard om aan deel te nemen!

Review NLP training Astrid

Een maand nadat de NLP Practitioner training afgelopen was, stelde ik mezelf de vraag: Wat heeft NLP mij opgeleverd? En ik kan als antwoord maar één ding zeggen: Vrijheid! Vrijheid in allerlei soorten en maten.

Review NLP training Frieda Boske – Bakkum

Ik wilde anders gaan voelen over mijn “slechte” kant, die maakte dat ik heel onzeker werd als ik uit mijn veilige bekende rol werd gehaald door kritiek bijvoorbeeld. Ik heb veel oefeningen gedaan maar wat me het meeste zal bijblijven is de volstrekt veilige sfeer.

Review NLP training Brigitte

Afgelopen jaar heb ik de NLP Practitioner training afgerond. Ik woon in Haarlem en heb de training in Bergen gevolgd. Ik ben nu ruim een half jaar verder en ik verbaas me elke week nog. De trainers hebben in de training wel vaker verteld dat sommige zaken langzaam indalen en zo ervaar ik dat ook.

Review NLP training Arjen Limonard – Haarlem

Via mijn vriendin, Mandy ben ik bij de Mind Academy gekomen. Doel was om mijn eigen kracht te kunnen aanwakkeren en het vuur te laten branden. Dat ging eigenlijk al vrij snel en eenvoudig. Er was nog meer te leren. Er zat nog een angst die ik nu kan laten varen.

Review NLP training Tini Worp

Ik heb het afgelopen halfjaar de NLP Practitioner training gevolgd in Bergen. Als counselor en coach wilde ik graag NLP technieken aan mijn “gereedschapskoffer” toevoegen. Ik wist eerst nog niet goed wat ik er van kon verwachten, ja dat het over communiceren zou gaan.

Review NLP training Nienke Henselmans – Noord-Scharwoude

Tijdens de training ben ik erachter gekomen waar bepaald gedrag en gedachten van mezelf vandaan komen en hoe ik die nu op de juiste manier kan sturen.

Review NLP training Henk Mul

We hebben eind mei een prachtige afsluiting gehad van onze NLP practitioner cursus. De trainers zijn professioneel en hebben veel kennis en humor. Ze reiken gereedschap aan, waardoor ik mijn gedachten, emoties, overtuigingen en gedrag heb leren te veranderen.

Review NLP training Wendy van den Beld - Amstelveen

Na de inspirerende NLP Intensive op Ibiza heb ik me meteen aangemeld voor de NLP Practitioner training in Abcoude. Ik wilde meer!

Review NLP training Ronald

Tijdens mijn zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling kwam al snel NLP op mijn pad. Ik was bekend met de term, alleen wat het exact inhield wist ik niet meer. Via internet info inwinnen en als snel kwam ik uit bij NLP instituut Mind Academy. Een gesprek met Arnold van Doorn en mijn keuze was gemaakt.

Review NLP training Daniëlle Melis – den Dulk

Mijn insteek was de rust die de trainers uitstraalden. Ik dacht “Dit wil ik ook gaan voelen”. Bergen gaf mij een gevoel van vertrouwen door de rust die de locatie uitstraalde.

Review NLP training Sandra

NLP bij Mind Academy heeft mijn leven enorm verrijkt. Alle ingrediënten om jezelf optimaal te ontwikkelen waren aanwezig, een heerlijke inspirerende omgeving en trainingslocatie in Bergen en de juiste trainers.Elk weekend vielen er vele inzichten, waar ik nu nog de vruchten van pluk.

Review NLP training Ilona Lindenkamp - Almere

Wat een fantastische reis!
Wat een overweldigende, emotionele en prachtige reis heb ik mezelf cadeau gedaan! Een reis met fantastische reisbegeleiders, langs en door de percepties, projecties en overtuigingen van mezelf en anderen. Een reis waarbij ik vertrok met heel veel overtollige en nutteloze persoonlijke bagage.

Review NLP training Buub

NLP kom ik al jaren tegen in testen, scripties en boeken die al jaren in de boekenkast staan. Via Google kwam ik op de site van Mind Academy en bezocht de NLP informatieavond en besloot de NLP Practitioner training te gaan doen.

Review NLP training Meta Benink - den Helder

De afgelopen 5 - 6 maanden waren voor mij een mooie, enerverende en emotionele reis. Ik had nooit kunnen voorzien dat het zoveel met mij zou doen.

Review NLP training Marianne

Bij aanvang van de NLP Practitioner training stond ik zeer sceptisch in het leven. Theoretisch wist ik altijd al dat er meer was tussen hemel en aarde maar eigenlijk deed ik daar helemaal niets mee. Ik ging er vanuit dat een mens is zoals hij is. Ik ging er heen om kennis te vergaren om deze toe te passen in mijn huidige leven en werkwijze. Wat had ik het mis zeg!!!

Review NLP training Anke van Riel - Utrecht

Je status, opleidingsniveau, baan, achtergrond, rationeel of meer vanuit gevoel, leeftijd... het doet er allemaal niet toe. Het enige wat er toe doet als je start met NLP is dat je open staat voor persoonlijke groei. Groei als mens.. privé of op je werk.. dat bepaal je zelf!

Review NLP training Sonja

Na een paar dagen nagenieten van het laatste trainingsblok heeft de nieuwe uitdaging zich al laten zien. Mijn zoon (mijn spiegel) loopt momenteel weer vast in zijn gevoel. Hij kan niet uitspreken wat hij voelt. Na de mooie trainingen van jullie weet ik nu gelukkig hoe ik dit hem terug kan laten geven aan diegene bij wie het hoort.

Review NLP training Jelle Koornstra - Sneek

Aanleiding voor mijn keuze voor NLP is een verslaving. Ik wilde iets gaan doen aan de oorzaak, waarom kies ik ervoor om de verslaving in stand te houden?

Review NLP training Johan

Onbekend maakt onbemind. Dat gaat in eerste instantie ook op voor NLP, althans voor mij.
Mijn doel was om vaardigheden te leren en ze vervolgens in mijn werk toe te passen. Het was uiteindelijk meer dan dat.

Review NLP training Christel Welling - Oosterleek

Vooraf dacht ik vooral een aantal mooie modelletjes aangereikt te zullen krijgen die mij in mijn werk zouden kunnen ondersteunen bij ‘lastige’ gesprekken of overleggen. Die modelletjes heb ik zeker gekregen maar ik kreeg ook veel meer.

Review NLP training Carl

De ware ontdekkingsreis is niet het zoeken naar nieuwe landschappen, maar het bekijken van de wereld met nieuwe ogen (Marcel Proust 1871-1921).
Door het volgen van de cursus NLP heb ik "nieuwe ogen" gekregen en ben ik een bijzondere reis gestart.

Review NLP training Dick Breedveld - Rotterdam

Ik heb meerdere trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling maar de NLP Practitioner Training is voor mij veruit het meest effectief geweest. De sterke theoretische onderbouwing, werkvormen en natuurlijk top-trainers hebben er bij mij voor gezorgd dat ik niet alleen inzichten heb gekregen maar dat er een wezenlijke verandering in mij heeft plaatsgevonden.

Review NLP training Vera

Vanaf 2000 ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling en vanaf 2006 heb ik vele opleidingen gevolgd. In 2007 startte ik als Enneagram coach mijn eigen praktijk. De reden dat ik NLP wilde doen kwam voort vanuit mijn wens mij te classificeren bij de beroepsvereniging als A-coach.

Review NLP training Sammy de Keijne - Rotterdam

Mijn ervaring bij Mind Academy was erg goed. De docenten kunnen de stof goed uitleggen en vooral de praktijkoefeningen werden goed begeleid. Ik ga over een jaartje ook de Master doen.
Dank jullie wel!

Review NLP training Silva

Op een heerlijke locatie in Bergen creëren twee NLP trainers een veilige, vertrouwde en inspirerende omgeving. Daardoor heb ik mij met een lach en een traan optimaal kunnen ontwikkelen en ontplooien. Inzicht krijgen in de ander en jezelf!

Review NLP training Barty Sybrandy - Enkhuizen

Wat een ongelofelijke mooie reis heb ik gemaakt. Ik ben gestart met de NLP Practitioner Training nadat ik mijn vaste baan had opgezegd en ik op alle fronten vastliep en niet meer wist hoe ik nu verder moest.

Review NLP training Angelique

De oefeningen, waarbij het accent op communicatie ligt, kennen ook een grote mate van persoonlijke ontwikkeling en dat kan soms confronterend zijn.
Door de manier waarop de trainers met de confrontatie omgaan, onomwonden en met respect naar die persoon, kun je uiteindelijk veel meer uit de training halen mits je er natuurlijk voor open staat.

Review NLP training Bas Knook - den Haag

Het is een cursus die ik begon om meer technieken in communicatie te willen leren.... Maar het was meer dan dat. Een emotioneel cadeautje als ik erop terugkijk. Een zoektocht naar mezelf en mogen ervaren wie IK ben in een groep. En ook, wie ben ik?

Review NLP training Esther Menke - Capelle aan de IJssel

Vele reizen heb ik al gemaakt, maar de mooiste was toch bij Mind Academy, mijn innerlijke reis!
Ik heb geleerd dat alles wat ik zoek in mezelf zit, ik heb geleerd oordelen los te laten, mijn eigen waarheid en de kracht die door me stroomt echt te ervaren.

Review NLP training Liezette Schmitt - Haarlem

Ik ken geen reisbureau dat mooiere reizen aanbiedt. De reis naar jezelf, geleid en bijgestaan door geweldige trainers. Op de prachtige locatie in Abcoude, waar je zelfs met mooi weer buiten oefeningen met elkaar kunt doen.

Review NLP training Laurien

NLP zelf pas ik bewust en onbewust toe in mijn dagelijks leven. Ik merk dat als ik in mijn oude patroon val, dat ik daar eerder van bewust ben en dat ik daar echt wat mee kan om het de volgende keer weer beter te doen.

Review NLP training Sanne van der Velden – Tilburg Ik ben de NLP Practitioner bij Mind Academy gaan doen met als doel dichter bij mezelf te komen, inzicht te krijgen in gedrag, beweegredenen en patronen. Die van mezelf, maar ook die van anderen.

Review NLP training Marie-Louise

Door het volgen van de NLP Practioner training en de NLP Master Practitioner training bij Mind Academy heb ik een grote persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt.

Review NLP training Theo Reus - Heerhugowaard Ik wilde NLP gaan doen omdat ik tijdens beoordelingen steeds kritiek kreeg op mijn communicatie. Tijdens de NLP trainingen kwam ik erachter dat ik nog niet zo gemakkelijk bij mijn gevoel kon komen.

Review NLP training Ellen

Hoewel ik in eerste instantie de training ging volgen om ‘beter en effectiever te communiceren’, kwam ik er al snel achter dat het heel erg ging over mezelf: Wie ben ik, ben ik congruent in mijn doen en laten, hoe leef ik mijn leven en haal ik daar alles uit? En als aanpassing hierin wenselijk blijkt te zijn, hoe pak ik dat dan aan?

Review NLP training Jan van den Brand - St. Oedenrode Hoe gemakkelijk loop je elkaar voorbij in het gewone leven? En om dat dan eens niet te doen, jezelf ontdekken, luisteren en geven, oprecht en eerlijk.

Review NLP training Peter

Ik ben NLP gaan doen om mijn Coachvaardigheden aan te scherpen.

Dat het in de trainingen zoveel over mijzelf zou gaan had ik niet verwacht. Mijn persoonlijke groei, de communicatie met mijzelf, waar zit nog een onverwerkte emotie die mij belemmert? Wat stuurt mij? Allemaal items die mij hebben geholpen om te groeien, om daardoor een betere coach te worden.

Review NLP training Miranda Jacobs - Weert Wat heeft deze training mij verrast en ontzettend veel gebracht!
Zoveel warme aandacht, deskundigheid, hulpmiddelen en motivatie om écht een stap te zetten om wezenlijk te veranderen.

Review NLP training Nienke

Ik ga op reis en neem mee’, dit gevoel had ik op de eerste dag van de training. En dit gevoel is zo waar gebleken. De NLP training van de Mind Academy is voor mij een waardevolle reis en bijzondere ervaring geworden. Het klinkt wellicht als een dooddoener, maar voor mij is het echt een ‘life changing experience’.

Review NLP training Bart Groeneveld - Den Bosch Ik kwam met name met het idee om technieken te leren om te kunnen gebruiken in mijn functie van teamleider.
Door de manier waarop de trainers met de groep omgaan, is er een dynamiek ontstaan, die in mij een zoektocht en emoties heeft losgemaakt. Onverwacht heb ik nu inzichten opgedaan, waarmee ik mijn leven kan verrijken.

Review NLP training Theresa

Ik heb de training als heel prettig en veilig ervaren, iets wat heel belangrijk voor mij is wanneer ik aan mijzelf werk. De trainers Arnold van Doorn en Ellen van Laar heb ik als heel meelevend, meevoelend en meedenkend ervaren. Ik heb flink aan mijzelf gewerkt en grote stappen gemaakt in mijn ontwikkeling.

Review NLP training Fatima Moussaoui - Heerhugowaard Super interessante, bijzondere en inspirerende training! De eerste training die mij op alle vlakken vlakken helpt mezelf verder te ontwikkelen! En de trainers, toppers!

Review NLP training Liesbeth

Mijn leven is makkelijker geworden door NLP. Doordat ik tools aangereikt heb gekregen, is het een tweede natuur geworden om stil te staan of dingen echt zo zijn, of dat het enkel in mijn hoofd gebeurd. Het heeft mijn leven verrijkt!

Review NLP training Chacandra Arisse - Kerk-Avezaath Eén van de eerste vragen was: Wat verwacht je van deze NLP training? Mijn antwoord was: Niets. Ik wist het ook echt niet.
Maar ik wilde leren, voelen en leven! Nou dat is gelukt hoor, wat een avontuur en verrijking van mij!

Review NLP training Angela

Tja, als mij gevraagd wordt wat ik van de NLP training vindt, kan ik dat eigenlijk niet omschrijven op een half A4-tje. Er is zoveel gebeurd in de training, dat ik maar een puntje van de ijsberg vertel wat ik eigenlijk heb meegemaakt.

Review NLP training Astrid Kusters - Hoensbroek Als je voelt dat je deze reis wil gaan maken: Just Do It
Al je verwachtingen zullen overtroffen worden!

Review NLP training Marc

Ik ben de Practitioner training gaan volgen om makkelijker met spanningen en stress om te gaan en om met meer positieve energie in het leven te staan. Ook het beter weten wat ik wil en waar ik naartoe wil, heeft mij bewogen om de training te volgen.

Review NLP training Wim Stuart - Alphen - Veel afwisseling in trainingsvormen
- Zeer kundige trainers
- Aansluitende weekenden
- Toplocatie in Vught
- Duidelijke map m.b.t. literatuur
- Ruimte voor persoonlijke groei
- Ruime voor humor en eigen inbreng

Review NLP training Pieter

De NLP training van de Mind Academy is echt een Kado (met hoofdletter K) aan jezelf; er gebeuren in die 15 dagen dingen die zo mooi en intens zijn dat het een echt unieke ervaring is ... sommigen - ik zeg niet wie - zeggen: 'This is better than ...'.

Review NLP training Annemiek Verheul - Alphen aan den Rijn Wauw, wat een prachtige reis heb ik mogen maken in de afgelopen maanden. En wat heeft dit me zoveel verder gebracht dan ik vooraf had kunnen bedenken. Een cursus met zoveel diepgang en die je zoveel mooie nieuwe inzichten geeft. Dat zou je niemand willen ontnemen.

Review NLP training Nico

De trigger voor de training was een hele slimme man die mij kon vertellen dat hij met z’n NLP ervaring heel snel kon achterhalen waarom bepaalde communicatie niet liep. Daarna was hij in staat om deze communicatie weer vlot te trekken.
Na een bezoek aan een NLP informatieavond was ik direct geprikkeld en heb vrijwel direct de knoop doorgehakt.

Review NLP training Wouter Janssen - Rosmalen Dit is misschien wel het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven. Ik heb een prachtige reis afgelegd, soms alleen en in jezelf, soms met anderen. Die afwisseling en interactie zorgt ervoor dat zaken makkelijk geleerd worden.

Review NLP training Ans

Ja, ik had hoge verwachtingen toen ik aan de training begon. Wat ik in de trainingsdagen heb meegemaakt en de groei die ik mijzelf en de anderen heb zien doormaken, dat valt in een paar woorden niet te beschrijven.Het is zoveel meer dan ‘leren om effectiever te communiceren’.

Review NLP training Lian van der Giessen - Oss Het ontwaakt, het spiegelt, het verwart, geeft je een zetje, emotioneert, maakt boos, maakt blij, verbindt, geeft je kracht, inzicht en zoveel meer!
Bedankt hiervoor vanuit héél mijn hart.

Review NLP training Deborah

Hi Arnold, het was weer een bijzonder weekend. Dank je wel dat je het zo goed begeleidt. Ik voel echt de ruimte om voor mezelf te bepalen of ik ergens wel of niet in mee wil gaan.

Review NLP training Dagmar Aben - Vught Een bijzondere, waardevolle en mooie training waar je ontzettend veel van kunt leren op verschillende vlakken. Ik heb de training gevolgd voor meer persoonlijke diepgang en coachingtechnieken om mezelf mee te verrijken.

Review NLP training Simone

Ik kan niets anders zeggen dan dat ik erg blij ben dat ik deze NLP training heb gevolgd. Ik pluk er elke dag (nog) de vruchten van!

Simone

Review NLP training Annewiek Vugts - Kaatsheuvel I“It’s not the darkness, but the light that most frightend us”.
In heel mijn zijn kan ik zeggen dat ik door deze reis ik niet meer bang ben voor het licht. Mijn grootste inzicht en wat een vrijheid en kracht geeft dit!

Review NLP training Daphne Beuker - Den Helder Ik ben de NLP Practitioner bij de Mind Academy gaan doen om meer inzicht in mezelf te krijgen en mijn coaching vaardigheden verder te ontwikkelen.
Wat een mooie, bijzonder en inspirerende dagen heb ik mogen ervaren.

Review NLP training Willemien Jobsen - Drunen De Mind Academy voelt warm, betrokken en persoonlijk. Ook de trainers Wilbert, Eveline en John voelen zo. Een warm bad, gecreëerd door de trainers en cursisten om je in onder te dompelen en te gaan leren en ervaren.

Review NLP training Mathijs Smissaert - Utrecht Een mooie reis. Meer voelen en verbinden. Goede en zeer betrokken trainers!


Mathijs Smissaert - Utrecht

Review NLP training Anita de Waard - Wijdewormer

6 Maanden geleden schreef ik mij in voor de NLP Practitioner training bij Mind Academy. Ik had al een aantal modellen leren kennen in andere opleidingen en was benieuwd naar het totale plaatje, met als doel het zakelijk te gaan gebruiken, voor trainingen en coaching, die ik geef.

Review NLP training Björn Roskam - Stampersgat NLP is voor mij een gigantische toegevoegde waarde in mijn leven!
Het heeft me enorm geholpen om inzicht te krijgen in mezelf en de invloed die ik zelf heb op alles wat ik doe en wat er om me heen gebeurt.

Review NLP training Anneke van Engelen - Gilze De Mind Academy heeft me geholpen mijn pad te vinden. Wat eerst slechts een vaag eindpunt leek, is nu een heldere bestemming. De ervaringen en technieken gaan mij zeker helpen dit doel te bereiken.

Review NLP training Marc Faro - Rijen De mooiste cursus van mijn leven. Ondanks of juist dankzij de grote groep, was elke cursusdag opnieuw een warm bad. Veilig, boeiend, en vol onverwachte inzichten die de kijk op het leven en mijn vaardigheden compleet hebben veranderd.

Review NLP training Jeroen Hage - Tilburg Gun jezelf deze reis als cadeau voor het leven!

Review NLP training Geert van Atteveld - Tilburg Mijn insteek voor de NLP training was om te werken aan mijn interne gevecht tussen ratio en gevoel welke zoveel onzekerheid en stress veroorzaakte.

Review NLP training Anja van Til - Tiburg De NLP practioner ben ik gestart met het doel mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van coaching, zodat ik mijn omgeving beter kan ondersteunen. Bij de laatste twee weekenden werd heel duidelijk voor mij dat de cursus met name invloed heeft op mijzelf.

Review NLP training Iris Gloudemans - den Bosch Al lange tijd liep ik tegen mijn beperkende overtuigingen aan. Dit zorgde voor regelmatig weerstand in mijn lichaam. Ik was op zoek naar meer dan pleisters, een blijvende oplossing.

Review NLP training Fabiënne Koolen - Purmerend Vanuit mijn werkomgeving kreeg ik het advies om NLP te volgen. Ik heb telefonisch contact gezocht met de Mind Academy en heb een gesprek gehad met Marlies Winnips die tevens mijn trainer bleek te zijn voor de locatie in Bergen.

Review NLP training Martje van der Heijden - Son Mijn insteek was groei m.b.t. communicatie. Het was een reis naar uiteindelijk rust, luisteren naar mezelf. Ik kies nu voor mezelf zodat ik er kan blijven zijn voor anderen.

Review NLP training Martine Mulder - Heesch Wat een gaaf cadeau aan mezelf! Het was een fantastisch avontuur.
Prachtig om door de trainers en de assistent meegenomen te worden naar je “eigen weg”. Ik heb geleerd gelukkig te zijn in het moment en te accepteren wat is geweest.

Review NLP training Saskia Maas - Schijndel Wat is NLP? Voor mij was NLP een reis langs mijn persoonlijke ontwikkeling. Nu spreek ik in de verleden tijd, terwijl de reis nog lang niet ten einde is.

Review NLP training Armando de Carvalho - Rotterdam Als je op zoek bent naar jezelf, dan is NLP iets voor jou.
Ook als je denkt dat je nergens naar op zoek bent, volg NLP en je komt daar wel achter.
Het is super!!

Review NLP training Bram - Utrecht Absolute aanrader om keuzes te maken met NLP. Het groepsproces versterkt het leerproces, ondersteund door zéér deskundige trainers.Bram - Utrecht

Review NLP training Evelien Mescher - Eindhoven Ik kan met heel mijn hart zeggen dat de NLP Practitioner het mooiste cadeau is wat ik mezelf ooit gegeven heb. Ik wens iedereen deze reis toe. Er is niets mooiers dan jezelf echt leren kennen, geïnspireerd te worden en verder te ontwikkelen.

Review NLP training Hans Lips - Sint Michielsgestel Een interessante route naar een betere versie van mijzelf. Verbazing en verwarring maakt deel uit van het traject.


Hans Lips - Sint Michielsgestel

Review NLP training Mark Dankers - Dongen Een cursus van verwarring die doorgang geeft naar een andere en nieuwe realiteit!
Om jezelf te leren kennen en om nóg meer uit je leven te halen!

Review NLP training Marijke Jimenez Fernandez - Vlijmen Wauw…wat een flow!!
De NLP Practitioner training overtrof mijn stoutste verwachtingen! Ik zou het iedereen gunnen, wat een prachtige training!

Review NLP training Sylvia Dubbeldam -Ouderkerk aan de Amstel NLP heeft mij het inzicht gegeven dat je zaken altijd in een ander perspectief kunt plaatsen. En hiermee een negatieve lading kunt neutraliseren of zelfs kan transformeren tot een positieve lading!

Review NLP training Lindsay Lassooy - Alkmaar

Een waardevolle cursus om jezelf beter te leren kennen en vanuit daar het beste uit jezelf te halen. Het heeft mij meer rust en zelfvertrouwen gegeven.

Review NLP training Delia Mitcan - Eindhoven Wat waren deze 5 maanden een bijzondere reis! Vragen als “wie ben ik?”, “Waar ga ik naartoe?”, “Waar voor ben ik hier?”, “Wat wil ik van mijzelf?” en “Wat verwacht ik van mij?” hebben allemaal een antwoord gekregen in de afgelopen maanden.

Review NLP training Annemarie Ritter - Maarssen

Ben je van plan een NLP training te gaan volgen dan is dit DE plek: professionele trainers die met heel veel enthousiasme, liefde en kennis je een stap verder brengen. Marlies, Niels, Ellen & Patricia: bedankt voor alles!!
Ik kom graag in het najaar de master bij jullie volgen. Nu alweer zin in!

Review NLP training Astrid van der Ham - Oss Mijn insteek om NLP te gaan doen was om mijn emotionele blokkades op te heffen. Ik heb geleerd om niet te veel in mijn hoofd te gaan zitten want daarmee blokkeer ik mijn gevoelskant.

Review NLP training Ellen van Zwol-Doolaard - Ridderkerk

Ik heb een mooie persoonlijke reis gemaakt. Het was boven verwachting. Ik ben een ervaring rijker. Volgend jaar ga ik door voor de Master! Geweldige coaches, dank jullie wel, Margreet en Justin!

Ellen van Zwol-Doolaard - Ridderkerk

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 13 april

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 23 maart

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 6 april

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 13 april

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 30 maart