Mind Academy is inmiddels een vertrouwde naam op het gebied van NLP en persoonlijke ontwikkeling. Jaarlijks ontvangen we vele cursisten in onze NLP Practitioner en NLP Master Practitioner trainingen. We houden bestaande NLP cursisten up-to-date en brengen ze de nieuwste ontwikkelingen bij in de NLP Update Cursus. Ook leiden we cursisten op tot NLP Trainer.

Hoe het begon

Na het volgen van vele NLP opleidingen in Nederland en Amerika gaven Tineke Ackerman en Arnold van Doorn in 2005 de eerste NLP opleiding van Mind Academy in Bergen Noord-Holland. Het succes en het effect van de NLP trainingen op de cursisten en hun omgeving zorgde voor een groei in het aantal trainers en trainingslocaties. Het Mind Academy team geeft nu wekelijks NLP opleidingen op de diverse trainingslocaties in Nederland. De eigenaren van Mind Academy zijn Arnold van Doorn en Marlies Winnips.

Visie op NLP en ontwikkeling

We leven in een tijd waar veel vaste waarden en principes om ons heen veranderen en er meer van ons verlangd wordt. Of we nu van verandering houden of niet, we zullen de stap moeten maken om mee te veranderen om het leven te creëren waar naar we verlangen, of dat nu privé of zakelijk is. Veranderen betekent ook ontwikkelen.

NLP is een krachtige methodiek om jezelf op het persoonlijke vlak te ontwikkelen. Om bewustwording te creëren en om interne kwaliteiten zoals vertrouwen, rust, moed en openheid te vergroten. Om de effectiviteit van je communicatie, je sociale vaardigheden, het begrip en de verbinding in relaties te ontwikkelen. Een NLP training is de weg waarlangs je je persoonlijk ontwikkelt. En je kunt jezelf het beste ontwikkelen in contact met anderen.

Naast diepgang en nieuwe mogelijkheden moet het volgen van een training ook plezier en ontspanning opleveren. Onze trainingen maken maken mensen enthousiast en geven inspiratie. Het is een tijd waar mensen tot nieuwe oplossingen en zelfinzicht zullen komen. Dit alles geeft drive, levensenergie en leidt tot nieuwe mogelijkheden.

Succesvolle mix

Wanneer je ervaring, deskundigheid en professionaliteit koppelt aan openheid, diepgang en informaliteit, ontstaat er een succesvolle relatie tussen de trainers en de cursisten. Kenmerken van ons team zijn:

  • Jarenlange ervaring in NLP en NLP technieken in de praktijk
  • Inspirerend enthousiasme
  • Deskundigheid en professionaliteit
  • Gecertificeerde en gekwalificeerde NLP trainers
  • Diepgang en informaliteit door onze persoonlijke en open manier van communiceren

Erkende NLP opleiding

We richten ons puur op het ontwikkelen en verzorgen van NLP opleidingen.

NVNLP en ABNLP

Al onze opleidingen zijn erkend door de 2 belangrijkste NLP verenigingen, de ABNLP en de NVNLP.

CRKBO

Daarnaast zijn we geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) waardoor alle trainingen vrijgesteld zijn van BTW.

NRTO-keurmerk

Mind Academy is op dit moment in afwachting van het NRTO-keurmerk. (augustus 2019)
De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. De NRTO heeft een belangrijke rol bij het op de agenda zetten van particulier opleiden in Nederland.
Dit keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding, dé branchevereniging voor private opleiders. Met dit keurmerk conformeren wij ons aan de NRTO gedragscode en algemene voorwaarden.
Meer informatie kun je vinden: https://www.nrto.nl/keurmerk.

Toch een klacht?

We geloven in respectvol ondernemen: wij werken zorgvuldig en vakkundig. Toch kan het voorkomen, dat zaken anders lopen dan afgesproken. Heb je een klacht? We horen dit dan graag van je, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing. Meer informatie.

Lid van de geschillencommissie

Het is nog nooit voorgekomen. Maar mochten we er niet uitkomen, dan is het goed te weten dat Mind Academy als lid van NRTO automatisch is aangesloten bij de Geschillencommissie. De Geschillencommissie is bereikbaar via telefoonnummer: 070 – 3105310. Of per post: Geschillencommissie – Postbus 90600 – 2509 LP Den Haag.

Bij de FVB Federatie Vaktherapeutische Beroepen kan een eenmalige accreditatie worden aangevraagd die 75 studiepunten oplevert.
Al onze opleidingen zijn aangemerkt als bron voor informeel leren door het Schoolleidersregister PO. Dit houdt in dat de trainingen gedeeltelijk aansluiten bij één of meerdere professionaliseringsthema’s en onderdeel kunnen uitmaken van jouw ontwikkeling via informeel leren.

NVNLP - Nederlandse vereniging van NLP ABNLP Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBONLP training in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Brabant en Gelderland

Wij verzorgen de officiële NLP training op diverse plaatsen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Brabant en Gelderland. Bekijk een overzicht van al onze NLP trainingen op onze vaste trainingslocaties in Abcoude, Arnhem, Bergen (NH), Rotterdam en Vught.

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
donderdag 07 november

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in centrum Papendal

Introductieavond
donderdag 14 november

Bergen Alkmaar - Haarlem

Bergen Alkmaar


In Noord-Holland in de regio Alkmaar verzorgen we onze NLP trainingen vanuit Villa de Haaf in het bosrijke Bergen

Introductieavond
donderdag 31 oktober

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas.

Introductieavond
donderdag 24 oktober

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
donderdag 31 oktober