Systemisch werken training - opleiding van Mind Academy

Ben je nieuwsgierig naar je dieper liggende patronen en naar dat wat je nog steeds onbewust stuurt in je leven? Ontdek wat de dagelijkse invloed is van waar je vandaan komt. In de opleiding Systemisch Werken (familieopstellingen) leer en ervaar je de kracht van systemisch waarnemen op alle vlakken in je leven. Door de heldere informatie en systemische oefeningen en ervaringen krijg je verhelderende inzichten en maak je grote stappen in je persoonlijke ontwikkeling. Na de opleiding kan je zelfstandig opstellingen begeleiden.

Persoonlijke ontwikkeling

Onbewuste dynamieken en symptomen die impact hebben op je communicatie, gedrag en emoties, worden zichtbaar. Je ontdekt zowel succesvolle als beperkende (familie-) patronen. Opstellingen (constellations) geven richting en helderheid over hoe je dit kunt veranderen of juist kunt inzetten.

Deelname aan de training Systemisch werken

Om deel te kunnen nemen aan deze training dien je in het bezit te zijn van een erkend NLP Practitioner certificaat of heb je aan de NLP Intensive training deelgenomen.

De deelnamekosten bedragen 2.250 euro en zijn vrijgesteld van BTW. De training is inclusief:

  • Uitgebreide lunch
  • Onbeperkt koffie en thee
  • Trainingsmanual (ook digitaal in PDF)
  • Deelname aan intervisie groepen
  • Certificaat van deelname

Agenda

Klik in de agenda op details voor de data en details van een specifieke training Systemisch werken. Je kunt je daar ook aanmelden of een optie op een training nemen.

datum locatie prijs plaatsen  
do 16 mrt 2023 Abcoude € 2.250 voldoende details
do 23 sep 2023 Abcoude € 2.250 voldoende details

Indeling opleiding

De opleiding Systemisch werken duurt 10 dagen en is verdeeld over 5 blokken van 2 dagen. De totale training zal ongeveer 5 maanden duren. De dagen duren van 09.30 uur tot plusminus 17.00 uur.

Programma

Hieronder staat een greep uit de vele onderwerpen en thema's waar je tijdens de training inzicht in krijgt en/of zal ervaren.

  • Inzicht in systemisch werken en familieopstellingen
  • Systemisch denken - de basisprincipes
  • Systemisch werken vanuit je eigen perspectief je houding als begeleider, genogram
  • Interventies dynamieken en voorbeelden
  • Thema's als: ouders broers zussen herkomst, plek, leven en dood, tijd, relatie, liefde, partner(s) huidige gezin, lichaam, aanpassing, afwijzing, erbij horen, uitsluiting, eenzaamheid, hechting en bindingsangst, vertrouwen, goed genoeg zijn, uitstellen, perfectionisme.

Veel gestelde vragen

Heb je nog geen 100% zekerheid over je deelname of wil je een plaats reserveren, kies dan in de agenda voor Optie nemen. Wij reserveren een plaats voor je totdat je zekerheid hebt over je deelname. Als de training bijna vol is, nemen we contact met je op zodat je een beslissing kunt nemen.

Na ontvangst van je aanmelding sturen we de bevestiging en factuur per mail toe. We vragen je de factuur 10 dagen voor aanvang van de training te betalen.

Betalen in 5 gelijke termijnen is mogelijk zonder extra kosten. Als je hier gebruik van wilt maken, geef dit dan bij je aanmelding aan.

Ja, dan kan. Als je STAP-budget wilt aanvragen, kies dan voor Optie nemen met STAP-aanmeldingsbewijs in de agenda per locatie. Na ontvangst van je optie sturen we je de bevestiging per email inclusief het STAP-aanmeldingsbewijs. Je kunt nu je aanvraag doen bij het UWV, hier lees je hoe dat moet. Wij hebben een plaats voor je gereserveerd totdat we meer van het UWV horen.

Als je een dag niet aanwezig kunt zijn, kun je deze in een andere groep op één van onze locaties inhalen. Dat kan zelfs tot 2 jaar na de afronding van jouw NLP training. Bekijk hier de inhaalmogelijkheden.

We geven de trainingen altijd 'live'. Indien er onverhoopt een periode niet getraind kan worden, zullen de trainingsblokken een blok opschuiven. De training gaat altijd 'live' verder en wordt niet vervangen door een online training.

Heb je andere specifieke vragen? Kijk dan op de algemene FAQ pagina. Je kunt ons ook tijdens kantooruren bellen of een bericht sturen.

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 19 januari

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 8 december

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 12 januari

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 5 januari

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 8 december