In de NLP Practitioner training (opleiding) leer je effectieve NLP technieken en moderne communicatievaardigheden. Zelf doen en zelf ervaren vormen de basis voor de vertaling naar je eigen (werk)situatie. Door de vele bijzondere ervaringen en oefeningen krijg je verhelderende inzichten en meer mogelijkheden om de geleerde NLP technieken te kunnen beoefenen. Het NLP Practioner certificaat geeft toegang tot de NLP Master Practitioner training.

NLP en persoonlijke ontwikkeling

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal in deze training. Je wordt je bewust van de onbewuste sturing achter je communicatie, gedrag en emoties. Je ontdekt zowel succesvolle als beperkende patronen en overtuigingen zodat jij weet wat je tegenhoudt en in beweging brengt en hoe je dit kunt veranderen of inzetten.

Programma NLP Practitioner opleiding

De opleidingen NLP duren 15 dagen verdeeld over 5 blokken van 3 dagen. Bekijk het programma overzicht voor de inhoud van de training.

Erkende opleiding NLP

Wij nemen geen schriftelijk examen af aan het einde van deze opleiding NLP. Wij vinden het belangrijker dat je NLP integreert en toepast in je leven dan de kennis uit je hoofd te leren. Het certificaat is erkend door de Nederlandse en de Amerikaanse vereniging van NLP.

Dagen inhalen

Voor het verkrijgen van het NLP Practitioner certificaat mag je maximaal 2 trainingsdagen missen. Als je een dag niet aanwezig kunt zijn, kun je deze dag(en) in een andere groep op één van onze locaties inhalen. Dat kan zelfs tot 2 jaar na de afronding van jouw NLP training. Bekijk hier de inhaalmogelijkheden.

Deelname NLP Practitioner

De prijs bedraagt 2.690 euro en is vrijgesteld van BTW. Deelname is inclusief erkend internationaal NLP certificaat, uitgebreide manual (ook digitaal in PDF), deelname aan intervisie groepen en toegang tot de online NLP groepen. Elke dag is er uitgebreide lunch en onbeperkt koffie en thee.

Betalen in termijnen

Betalen in 5 gelijke termijnen is mogelijk zonder extra kosten.

Fiscale mogelijkheden

Bekijk de fiscale voordelen die je bij het volgen van onze NLP training kunt aanvragen. In veel gevallen betaalt de fiscus mee aan jouw opleiding.

Aanmelden NLP Practitioner training

Je kunt je aanmelden via de agenda door het formulier van de desbetreffende training in te vullen. Na ontvangst van je aanmelding sturen we de bevestiging en factuur per post toe. Betalen graag 14 dagen voor aanvang van de training.

Neem vrijblijvend een optie

Nog geen 100% zekerheid? Je kunt een plaats reserveren totdat je een beslissing hebt genomen.

Eerst kennismaken?

Je bent natuurlijk welkom om kennis met de trainers en NLP te maken op één van de NLP informatieavonden.

Bekijk het overzicht van alle startdata