NLP trainers van Mind Academy - Erkende NLP trainingen

NLP Trainers

NLP Master trainer Arnold van Doorn Arnold van Doorn is NLP Master trainer en eigenaar van Mind Academy. Hij is een open en toegewijde trainer en ontwikkelaar van nieuwe generatie NLP trainingen.

Lees meer...

NLP trainer Marlies Winnips Marlies Winnips is internationaal gecertificeerd NLP trainer en partner in Mind Academy. Ze is een warme en betrokken trainster.

Lees meer...

NLP trainer Ellen van Laar Ellen van Laar is een trainer die rust uitstraalt en nieuwsgierig is naar wat er nog meer mogelijk is. Ellen brengt cursisten ogenschijnlijk eenvoudig naar de essentie.

Lees meer...

NLP trainer Justin Amstelveen Justin Amstelveen is NLP trainer met een rustige en krachtige aanwezigheid. Hij is een voorbeeld van hoe je balans kunt creëren tussen genieten en gezonde voeding.

Lees meer...

NLP trainer Niels Loose Niels Loose is al meer dan 17 jaar een betrokken en sensitieve trainer en gaat altijd op zoek wat een cursist in beweging brengt.

Lees meer...

NLP trainer Patricia de Bruyn Patricia de Bruyn heeft het talent om mensen in beweging te brengen door gebruik te maken van de combinatie van sensitiviteit, structuur en actie.

Lees meer...

NLP trainer Margreet Boekee Margreet Boekee is een NLP trainster die jou met volle aandacht en positieve intenties stimuleert voorbij het bekende te gaan.

Lees meer...

NLP trainer Marieke van Beek Marieke is een betrokken NLP trainer die gelooft in ieders unieke kracht. Zij inspireert je vanuit verschillende invalshoeken naar jezelf te kijken.

Lees meer...

NLP trainer Simon Jan Terpstra Simon-Jan Terpstra is internationaal gecertificeerd NLP trainer die met veel enthousiasme werkt en gelooft dat er altijd meer mogelijk is dan dat wij soms denken.

Lees meer...

NLP trainer Amber Roelen Amber Roelen is een NLP trainster die met veel humor en liefde werkt. Ze is nieuwsgierig naar het verhaal achter de persoon en de mogelijkheden tot persoonlijke groei.

Lees meer...

NLP trainer Karin EisengaKarin Eisenga is een bevlogen NLP trainer die je graag begeleidt om je grenzen te verleggen. Eerder werkte zij o.a. als leidinggevende.

Lees meer...

NLP trainer Wendy van den Beld Wendy is een enthousiaste NLP trainer die zorgt voor een veilige omgeving om te groeien en te leren. Ze gelooft in ieders unieke talenten en kracht.

Lees meer...

NLP trainer Jitske Hofman Jitske is een toegewijde NLP trainer die oog heeft voor detail en snel verbanden weet te leggen. Hierdoor weet ze op een liefdevolle manier door te dringen tot de kern.

Lees meer...

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
donderdag 25 februari

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark

Introductieavond
donderdag 4 maart

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in centrum Papendal

Introductieavond
donderdag 25 februari

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
donderdag 25 februari

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
donderdag 25 februari