De NLP Master Practitioner training geeft een diepgaand inzicht in iedere vorm van communicatie en gedrag. De kennis en vaardigheden uit de NLP Practitioner training worden geïntensiveerd.

NLP Master Practitioner

Waar in de NLP Practitioner training begrippen als communicatie, gedragsveranderingen, bewustwording en nieuwe zienswijzen centraal staan, staat de NLP Master Practitioner voor verdieping en stabiliteit. Verdieping in de NLP stof en vooral ook verdieping in je onbewuste waarden en je identiteit. Hoe meer je in contact komt met je (benaderende en vermijdende) drijfveren en met je authentieke identiteit des te moeitelozer leid jij je leven zoals jij dat wilt. Hoe krachtiger jij je ware identiteitsgevoel ervaart des te stabieler sta je in je eigen authentieke kracht.

In de Master training word je meester in communicatie en gedragsverandering. Je gaat meer gedetailleerd in op de onbewuste processen en de dieptestructuren in communicatie.

Programma NLP Master opleiding

De NLP Master Practitioner opleiding duurt 15 dagen verdeeld over 5 blokken van 3 dagen. Een belangrijk onderdeel van de opleiding is het proces van modelleren. Het je bewust eigen maken van vaardigheden met behulp van een model. Je brengt meesterschap van een persoon in kaart, dat je vervolgens weer toepast op je eigen leven. Zo gebruik je NLP waar het voor is bedoeld, namelijk om te leren 'leren'!

Zie het programma overzicht voor de inhoud van de opleiding.

Erkende opleidingen NLP

Wij nemen geen schriftelijk examen af aan het einde van de Master opleidingen NLP. We hebben ervoor gekozen om je tijdens de training een modelleeropdracht te laten maken. Een geslaagde modelleeropdracht en maximaal 2 gemiste trainingsdagen staan garant voor het ontvangen van het NLP Master Practitioner certificaat. Het certificaat is erkend door de Nederlandse en de Amerikaanse vereniging van NLP.

Dagen inhalen

Voor het verkrijgen van het NLP Master Practitioner certificaat mag je maximaal 2 trainingsdagen missen. Als je een dag niet aanwezig kunt zijn, kun je deze dag(en) in een andere groep op één van onze locaties inhalen. Dat kan zelfs tot 2 jaar na de afronding van jouw training NLP. Bekijk hier de inhaalmogelijkheden.

Deelname NLP Master Practitioner

De prijs bedraagt 2.690 euro en is vrijgesteld van BTW. Deelname is inclusief erkend internationaal NLP certificaat, uitgebreide manual (ook digitaal in PDF), deelname aan intervisie groepen en toegang tot de online NLP groepen. Elke dag is er uitgebreide lunch en onbeperkt koffie en thee.
Om deel te kunnen nemen aan de NLP Master Practitioner training dien je in het bezit te zijn van een erkend NLP Practitioner certificaat.

Betalen in termijnen

Betalen in 5 gelijke termijnen is mogelijk zonder extra kosten.

Fiscale mogelijkheden

Bekijk de fiscale voordelen die je bij het volgen van onze training NLP kunt aanvragen. In veel gevallen betaalt de fiscus mee aan jouw opleiding.

Aanmelden Master Practitioner training NLP

Je kunt je aanmelden via de agenda door het formulier van de desbetreffende training in te vullen. Na ontvangst van je aanmelding sturen we de bevestiging en factuur per post toe. Betalen graag 14 dagen voor aanvang van de training.

Neem vrijblijvend een optie

Nog geen 100% zekerheid? Je kunt een plaats reserveren totdat je een beslissing hebt genomen.

Eerst kennismaken?

Je bent natuurlijk welkom om kennis met de trainers en de locatie te maken op één van de NLP informatieavonden.

Bekijk het overzicht van alle startdata