NLP training opleiding bij Mind Academy ten zuiden van Amsterdam

NLP in het groen in Abcoude net ten zuiden van Amsterdam

Onze NLP opleidingen in de regio Amsterdam - Utrecht geven we op onze trainingslocatie Anna Haen in Abcoude. Wij verzorgen de NLP Practitioner training en de NLP Master Practitioner training in Abcoude.

Trainingslocatie Anna Haen in Abcoude (net ten Zuiden van Amsterdam)

Sinds 2010 geven we in de regio rondom Amsterdam onze NLP opleidingen bij Anna Haen in Abcoude. De locatie ligt op een steenworp van Amsterdam Zuid-Oost en zo'n 15 minuten van Utrecht. De rustige landelijke ligging van de locatie aan het riviertje de Gein biedt een sfeervolle omgeving. Anna Haen voelt voor veel mensen als een warme huiskamer in het weiland, een ideale plek voor NLP en persoonlijke ontwikkeling.

Alles inclusief

De opleidingen zijn inclusief uitgebreide lunch, koffie en thee, hardcopy- en digitale trainingsmanual, certificering, intervisiegroep en een online NLP groep. Het officiële NLP certificaat is internationaal erkend door de Nederlandse vereniging van NLP (NVNLP) én de American board of NLP (ABNLP).

Agenda NLP informatieavonden

Wil je meer weten over de NLP trainingen in Abcoude, de locatie of de trainers? Je bent welkom op één van de NLP informatieavonden. De avonden duren van 19.00 tot plusminus 20.45 uur. Je bent vanaf 18.30 uur van harte welkom, de koffie en thee staan voor je klaar.

Datum Locatie Prijs
do 05 okt 2023 Abcoude gratis aanmelden
do 02 nov 2023 Abcoude gratis aanmelden
do 30 nov 2023 Abcoude gratis aanmelden
vr 15 dec 2023 Abcoude gratis aanmelden

Agenda NLP Practitioner - Abcoude

Hieronder zie je de details van de komende NLP Practitioner opleidingen in Abcoude. De trainingen duren 15 dagen en zijn verdeeld over 5 blokken van 3 dagen. Tussen de blokken zit gemiddeld 4 weken. De trainingsdagen duren van 09.30 uur tot 17.00 uur.

TrainingNLP Practitioner training
LocatieAbcoude
Blok 1wo 20 t/m vr 22 maart 2024
Blok 2wo 10 t/m vr 12 april 2024
Blok 3wo 15 t/m vr 17 mei 2024
Blok 4wo 12 t/m vr 14 juni 2024
Blok 5wo 10 t/m vr 12 juli 20244
Trainers Patricia de Bruyn en Karin Eisenga
Prijs€ 2.950,- all-in vrijgesteld van btw.
StatusVoldoende vrije plaatsen
Aanmelden  Optie nemen 
TrainingNLP Practitioner training
LocatieAbcoude
Blok 1wo 11 t/m vr 13 september 2024
Blok 2wo 09 t/m vr 11 oktober 2024
Blok 3wo 06 t/m vr 08 november 2024
Blok 4wo 04 t/m vr 06 december 2024
Blok 5wo 15 t/m vr 17 januari 2025
Trainers Patricia de Bruyn en collega
Prijs€ 2.950,- all-in vrijgesteld van btw.
StatusVoldoende vrije plaatsen
Aanmelden  Optie nemen 

Agenda NLP Master Practitioner

Hieronder zie je de details van de komende NLP Master Practitioner trainingen in Abcoude. De trainingen duren 15 dagen en zijn verdeeld over 5 blokken van 3 dagen. Tussen de blokken zit gemiddeld 4 weken. De trainingsdagen duren van 09.30 uur tot 17.00 uur.

TrainingNLP Master Practitioner training
LocatieAbcoude
Blok 1wo 18 t/m vr 20 september 2024
Blok 2wo 16 t/m vr 18 oktober 2024
Blok 3wo 13 t/m vr 15 november 2024
Blok 4wo 11 t/m vr 13 december 2024
Blok 5wo 22 t/m vr 24 januari 2025
VooropleidingNLP Practitioner training (bij erkend instituut)
Trainers Patricia de Bruyn en collega
Prijs€ 2.950,- all-in vrijgesteld van btw.
StatusVoldoende vrije plaatsen
Aanmelden  Optie nemen 

Agenda Trainingen Systemisch werken

Hieronder zie je de details van de komende Training Systemisch werken in Abcoude. De trainingen duren 10 dagen en zijn verdeeld over 5 blokken van 2 dagen. De trainingsdagen duren van 09.30 uur tot 17.00 uur.

In maart 2025 start de volgende training Systemisch werken in Abcoude. De data volgen binnenkort.

Adresgegevens trainingslocatie

Anna Haen
Gein Zuid 23A
1391 JE Abcoude

Eigen parkeerterreinEr is een eigen parkeerterrein aanwezig.

Bereikbaarheid

Locatie Anna Haen ligt in de weilanden net ten oosten van Abcoude en staat naast een boerderij. Het bevindt zich aan de zuidkant van riviertje de Gein. De locatie is vanuit de richtingen Amsterdam, Utrecht, Haarlem en 't Gooi via de A1, A2 en A9 goed te bereiken. Na de snelweg is het zowel vanuit Abcoude als vanuit Driemond een paar kilometer rijden voordat je Anna Haen aantreft. Bij het bord "Anna Haen" langs de weg, rij je richting de boerderij en draai je links over het bruggetje de parkeerplaats op.

Als je met de trein komt over het traject Amsterdam - Utrecht, stap je uit op station Abcoude. Loop nu langs het fietspad (Broekerpad) naar het zuiden (spoorlijn links), na 5 minuten zie je de rode Jan Swinkelsbrug brug. Sla na de brug linksaf. Vanaf hier is het nog zo'n 20 minuten lopen. Tijdens de trainingsdagen rijden veel cursisten langs dit punt en kunnen je hier makkelijk oppikken en afzetten. Bij informatieavonden halen we je graag even op.

Veel gestelde vragen

Als je je wilt aanmelden voor een training, klik dan op Aanmelden bij een training. Er verschijnt een formulier waar je je privé en eventueel zakelijke gegevens kunt opgeven. Na ontvangst van je inschrijving sturen we je de bevestiging van je deelname en factuur per email. Je bent nu ingeschreven voor deze training.

Heb je nog geen 100% zekerheid of je kunt deelnemen of wil je een plaats reserveren, kies dan voor Optie nemen. Er verschijnt een formulier waar je je privé en eventueel zakelijke gegevens kunt opgeven. Na ontvangst van je inschrijving sturen we je de bevestiging van je optie per email. Wij hebben nu een plaats voor je gereserveerd totdat je een beslissing hebt genomen. Als de training bijna vol is, nemen we contact met je op zodat je een beslissing kunt nemen.

Als een training qua opties en aanmeldingen vol is, kun je alleen kiezen voor Reservelijst. Er verschijnt een formulier waar je je privé en eventueel zakelijke gegevens kunt opgeven. Na ontvangst van je inschrijving sturen we je de bevestiging van je plaats op de reservelijst per email. Wij hebben je nu op de reservelijst van deze training gezet. Zodra er een plaats vrijkomt voor je, nemen we contact met je op zodat je een beslissing kunt nemen.

Kun je niet alle dagen aanwezig zijn? Geen probleem: gemiste dagen kunnen gemakkelijk in een andere groep (op de dezelfde of andere locatie) worden ingehaald. Zie de mogelijkheden.

Betalen in 5 termijnen zonder extra kosten is mogelijk, geef dit dan bij je aanmelding door. Ben je bekend met de fiscale mogelijkheden?

Op 8 juli 2023 heeft de overheid bepaald dat de 2 laatste aanvraagtermijnen in 2023 voor het STAP budget alleen nog gelden voor OCW erkende opleidingen (mbo, hbo en wo, bekostigd en contractonderwijs). Tot onze grote teleurstelling kun je voor trainingen en opleidingen in ons branche geen gebruik meer maken van deze subsidie.

Heb je andere specifieke vragen? Kijk dan op de algemene FAQ pagina. Je kunt ons ook tijdens kantooruren bellen of een bericht sturen.

NLP trainingen bij Anna Haen in Abcoude
NLP trainingen bij Anna Haen in Abcoude
In het groen tussen Amsterdam & Utrecht
In het groen tussen Amsterdam & Utrecht
NLP leren in een ontspannen sfeer
NLP leren in een ontspannen sfeer
All in: Incl. manual, lunch, certificering
All in: Incl. manual, lunch, certificering
Groei en persoonlijke ontwikkeling
Groei en persoonlijke ontwikkeling
Praktisch toepasbaar
Praktisch toepasbaar
Life changing
Life changing
Ontdek ons op een NLP informatieavond
Ontdek ons op een NLP informatieavond
Previous Next Play Pause