Reviews NLP Trainers training - Mind Academy

Review NLP trainers training Patricia Mangal - Rotterdam De NLP trainersopleiding is een inspirerende opleiding die mij veel heeft gebracht. Het waren onvergetelijke dagen met krachtige ervaringen. Ondanks dat ik al een aantal jaren voor de groep sta, heeft deze training mij nieuwe inzichten gegeven in hoe ik nog meer vanuit mijn eigen kracht kan trainen.

Review NLP training Jack Sikking - Breezand Ik heb de NLP practitioner en NLP master met grote verwondering gevolgd.
Verwondering, omdat ik ondanks, of misschien wel dankzij mijn ervaring in de zorg steeds weer nieuwe dingen tegenkwam.

Review NLP trainers training Petri Pennings - Schijndel The best way to predict your future is to create it!
Zo luidde de tekst op één van de eerste dagen van de NLP Master Practitioner training. Dit resoneerde enorm bij me.

Review NLP training Ivonne van Dijk - Vorstenbosch Na het volgen van de NLP Practitioner en NLP Master Practitioner bij de Mind Academy was het voor mij nog niet genoeg en kreeg ik de kans om de NLP Trainers training te gaan volgen en dat nog wel twee keer een hele week op Ibiza.

Review NLP trainers training Marsha Matton - Utrecht Verwarring is slechts een doorgang naar een nieuwe realiteit.
Gedurende deze trainerstraining ben ik dwars door de verwarring naar een nieuwe realiteit van NLP trainer gegaan. Deze training is zo gaaf, intensief en zeker de moeite waard!

Review NLP training Michaël Plantema - Utrecht Ik was op zoek naar een training waar ik zowel mijn trainersvaardigheden verder kon ontwikkelingen als een volgende stap kon zetten op het gebied van NLP. Hoe mooi is het dan als je beiden op deze manier kunt combineren!

Review NLP trainers training Rudi Voet - Oirschot De betekenis van je communicatie is de respons die je krijgt.
Dit is één van de vooronderstellingen van NLP. In onze NLP Practitioner en onze Master hebben we veel vaardigheden geleerd om te communiceren.

Review NLP training Monique de Roo - Voorburg Met mijn NLP trainers certificaat op zak ben ik net weer terug in Nederland. Ik heb genoten van de bijzondere reis op Ibiza. Bijzonder vanwege de mooie plek, de fijne mensen, de top trainers en mijn persoonlijke reis en ontwikkeling.

Review NLP trainers training Ingrid Groeneweg - Gorinchem Een zeer waardevolle en volledige opleiding zowel breed als diepgaand.
Het heeft mij de essentie van mijn eigen trainerschap doen ontdekken en verder laten ontwikkelen.

Review NLP training Lisanne Hage - Vinkeveen Sinds 2013 heb ik een eigen bedrijf en geef trainingen in efficiënt werken. Al vaak heb ik tijdens mijn trainingen vraagstukken kunnen oplossen met de NLP methodiek. Mijn bedrijf is groeiend en ook mijn trainingen worden gevarieerder.

Review NLP training Meinou Bos - Alkmaar De NLP trainers training is een aanrader voor iedereen die stappen wil maken in het trainersvak en NLP een waardevolle methode vindt.

Review NLP training Amber Roelen - Rosmalen Na mijn NLP practitioner- en NLP master opleiding voelde ik dat de volgende stap in mijn persoonlijke ontwikkeling de opleiding tot “Internationaal gecertificeerd NLP trainer” zou zijn. Geen moment getwijfeld waar en bij wie ik deze training zou gaan volgen.

Review NLP training Debby van Soest - Boxtel Ik heb net dag 2 van de NLP trainersopleiding op magisch Ibiza achter de rug. En wat gebeurt er al veel! De finca is prachtig! De groep is een warm bad, de indrukken diepgaand, en de omgeving is magisch. De training brengt al zó veel.

Review NLP training Rob de Jong - Haarlem Bijna 10 jaar na het behalen van mijn NLP Practitioner en NLP Master Practitioner diploma besloot ik, ook nu weer, voor Mind Academy te kiezen voor de NLP trainersopleiding. Mind Academy was de logische keuze want ik weet uit ervaring dat kwaliteit geleverd wordt.

Review NLP training Mireille Bruin - Amsterdam Bij het tweede weekend van de NLP Practioner training wist ik al dat ik de NLP Trainers opleiding wilde gaan volgen.

Review NLP training Marieke van Beek - Helvoirt Ga ik het doen of ga ik het niet doen...? Jaaahh, ik ga ervoor! Want het volgen van de trainersopleiding was een stap om nog meer te werken vanuit mijn hart. Voorbijgaand aan het stemmetje 'kan ik dat wel?' ben ik er vol voor gegaan. Wat heb ik veel geleerd!

Review NLP training Petra Overeem - Uitgeest Net zoals enkele andere collega trainers heb ik alle drie NLP trainingen genoten bij Mind Academy. Hoe verder ik kwam tijdens de eerste twee trainingen (de Practitioner en de Master) hoe meer ik overtuigd raakte zelf NLP trainer te willen worden.

Review NLP training Björn Roskam -  Stampersgat Na de Practitioner & Master Practitioner was dit de enige logische volgende stap binnen NLP en mijn persoonlijke ontwikkeling. De training heeft me enorm veel diepgang gebracht op gebied van mijn theoretische kennis evenals een aantal grote doorbraakmomenten op het vlak van persoonlijke ontwikkeling.

Review NLP training Barry van den Mosselaar - Alkmaar Tijdens de NLP Practitioner training ontwikkelde zich bij mij al het idee om de NLP Master te doorlopen en daarna de NLP Trainers opleiding.

Review NLP training Joep Leemans - Rosmalen Nadat ik mijn Practitioner en Master Practitioner afgerond had bij Mind Academy was ik in de veronderstelling dat hier de mooie reis zou eindigen. Tenminste op het gebied van onderrichten in NLP. Uiteraard is het onderdeel van mijn leven geworden.

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
woensdag 16 februari

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark

Introductieavond
donderdag 17 februari

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in centrum Papendal

Introductieavond
donderdag 27 januari

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
donderdag 17 februari

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
donderdag 17 februari