Reviews NLP Trainers training - Mind Academy

Review NLP trainers training Maarten Boeve – Wouw Het was een driedimensionale ervaring, groeien en ontwikkelen als trainer met persoonlijke thema 's aan de slag én een bijzondere verdieping in de materie.

Review NLP trainers training Marsha Matton - Utrecht Verwarring is slechts een doorgang naar een nieuwe realiteit.
Gedurende deze trainerstraining ben ik dwars door de verwarring naar een nieuwe realiteit van NLP trainer gegaan.

Review NLP trainers training Emilie de Jong – Zoetermeer De reden om mij ooit aan te melden voor een training was het willen snappen waarom ik zelf de dingen doe die ik doe. Al snel bleek dat ik kon denken als de beste maar vóelen… dát was een ander verhaal.

Review NLP trainers training Rudi Voet - Oirschot De betekenis van je communicatie is de respons die je krijgt. Dit is één van de vooronderstellingen van NLP. In onze NLP Practitioner en onze Master hebben we veel vaardigheden geleerd om te communiceren.

Review NLP trainers training Chrétien Mali - Oosterbeek De NLP trainingen van Mind Academy hebben mij nieuwe inzichten gegeven en ook handvaten om ermee om te gaan.

Review NLP trainers training Ingrid Groeneweg - Gorinchem Een zeer waardevolle en volledige opleiding zowel breed als diepgaand.
Het heeft mij de essentie van mijn eigen trainerschap doen ontdekken en verder laten ontwikkelen.

Review NLP trainers training Annemijn Kramer – Oosterbeek Na de Practitioner en de Master Practitioner besloot ik ook door te gaan met de Trainerstraining.

Review NLP training Meinou Bos - Alkmaar De NLP trainers training is een aanrader voor iedereen die stappen wil maken in het trainersvak en NLP een waardevolle methode vindt.

Review NLP trainers training Hans Zethoven – Voorthuizen De training was geweldig. Ik was onder de indruk van de deskundigheid, warmte en liefde die de trainers voor mij hadden.

Review NLP training Debby van Soest - Boxtel Ik heb net dag 2 van de NLP trainersopleiding op magisch Ibiza achter de rug. En wat gebeurt er al veel! De finca is prachtig! De groep is een warm bad, de indrukken diepgaand, en de omgeving is magisch.

Review NLP trainers training Nathasja van Dijk – Hekelingen Na de NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner Heb ik de Trainers training gevolgd in Rotterdam.

Review NLP training Mireille Bruin - Amsterdam Bij het tweede weekend van de NLP Practioner training wist ik al dat ik de NLP Trainers opleiding wilde gaan volgen.

Review NLP trainers training Jelke Laros - Tilburg Deze trainers opleiding heeft me veel gebracht. Een groot persoonlijk inzicht was dat ik nu veel meer vanuit mijn gevoel reageer en mezelf meer durft te laten zien.

Review NLP training Petra Overeem - Uitgeest Net zoals enkele andere collega trainers heb ik alle drie NLP trainingen genoten bij Mind Academy. Hoe verder ik kwam tijdens de eerste twee trainingen (de Practitioner en de Master) hoe meer ik overtuigd raakte zelf NLP trainer te willen worden.

Review NLP trainers training Luuk van Rossum - ’s Gravenhage Deze training gaf mij de mogelijkheid om de randen van mijn eigen comfortzone op te zoeken. En deze elke keer weer iets te vergroten.

Review NLP training Barry van den Mosselaar - Alkmaar Tijdens de NLP Practitioner training ontwikkelde zich bij mij al het idee om de NLP Master te doorlopen en daarna de NLP Trainers opleiding.

Review NLP trainers training Saskia van Wezel – Oirschot Een live changing trainings-reis waarin ik zoveel heb mogen groeien als mens. Het heeft me enorm geïnspireerd en ook de mensen om me heen.

Review NLP training Jack Sikking - Breezand Ik heb de NLP practitioner en NLP master met grote verwondering gevolgd.
Verwondering, omdat ik ondanks, of misschien wel dankzij mijn ervaring in de zorg steeds weer nieuwe dingen tegenkwam.

Review NLP trainers training Twan van Tilburg – Vlaardingen Mind Academy en in het bijzonder de trainers geven warme en liefdevolle energie.

Review NLP training Ivonne van Dijk - Vorstenbosch Na het volgen van de NLP Practitioner en NLP Master Practitioner bij de Mind Academy was het voor mij nog niet genoeg en kreeg ik de kans om de NLP Trainers training te gaan volgen.

Review NLP trainers training Emilie Ceulemans - Rotterdam Met het volgen van NLP wilde ik nog bewuster worden van mijn communicatie, effectiever worden en was ik vooral benieuwd naar wat ik tijdens de trainingen zou gaan ervaren.

Review NLP training Michaël Plantema - Utrecht Ik was op zoek naar een training waar ik zowel mijn trainersvaardigheden verder kon ontwikkelingen als een volgende stap kon zetten op het gebied van NLP.

Review NLP trainers training Jeroen Offermans - Putten Deze training heeft mij in staat gesteld om mijn bestaande trainersvaardigheden verder uit te bouwen.

Review NLP training Monique de Roo - Voorburg Met mijn NLP trainers certificaat op zak ben ik net weer terug in Nederland. Ik heb genoten van de bijzondere reis op Ibiza.

Review NLP trainers training Francisca Soltesz - Spijkenisse Hoe leer je de ander beter kennen?
Hoe leer je jezelf beter kennen?
Hoe ken je je eigen kracht?

Review NLP training Lisanne Hage - Vinkeveen Sinds 2013 heb ik een eigen bedrijf en geef trainingen in efficiënt werken. Al vaak heb ik tijdens mijn trainingen vraagstukken kunnen oplossen met de NLP methodiek.

Review NLP trainers training Ruud Reek - Hoogvliet Wow! Wat een ervaring om deze train de trainer opleiding te mogen doen!

Review NLP training Amber Roelen - Rosmalen Na mijn NLP practitioner- en NLP master opleiding voelde ik dat de volgende stap in mijn persoonlijke ontwikkeling de opleiding tot “Internationaal gecertificeerd NLP trainer” zou zijn.

Review NLP trainers training Wim Sturm -  's-Hertogenbosch Deze training heeft mij verdere verdieping gegeven in de thema's die een grote rol spelen in mijn leven.

Review NLP training Rob de Jong - Haarlem Bijna 10 jaar na het behalen van mijn NLP Practitioner en NLP Master Practitioner diploma besloot ik, ook nu weer, voor Mind Academy te kiezen voor de NLP trainersopleiding.

Review NLP trainers training Gerrit Jan Luth - Kollum Ik dacht dat trainen kennis spuien voor en groep was, zonder al teveel "poespas".

Review NLP training Anoniem Ga ik het doen of ga ik het niet doen...? Jaaahh, ik ga ervoor! Want het volgen van de trainersopleiding was een stap om nog meer te werken vanuit mijn hart.

Review NLP trainers training Patricia Mangal - Rotterdam De NLP trainersopleiding is een inspirerende opleiding die mij veel heeft gebracht. Het waren onvergetelijke dagen met krachtige ervaringen.

Review NLP training Björn Roskam -  Stampersgat Na de Practitioner & Master Practitioner was dit de enige logische volgende stap binnen NLP en mijn persoonlijke ontwikkeling.

Review NLP trainers training Petri Pennings - Schijndel The best way to predict your future is to create it!
Zo luidde de tekst op één van de eerste dagen van de NLP Master Practitioner training. Dit resoneerde enorm bij me.

Review NLP training Joep Leemans - Rosmalen Nadat ik mijn Practitioner en Master Practitioner afgerond had bij Mind Academy was ik in de veronderstelling dat hier de mooie reis zou eindigen.

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 15 juni

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 22 juni

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 6 juli

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 22 juni

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 15 juni