Geschreven door Jack Sikking - Breezand

Review NLP training Jack Sikking - Breezand Ik heb de NLP practitioner en NLP master met grote verwondering gevolgd.
Verwondering, omdat ik ondanks, of misschien wel dankzij mijn ervaring in de zorg steeds weer nieuwe dingen tegenkwam.

Dankzij, omdat ik geleerd heb open te staan voor nieuwe impulsen, voor nieuwe manieren om tegen zaken aan te kijken. Voor mij waren deze twee trainingen bijna magie.
Toen heb ik me voorgenomen om na de Master in ieder geval de trainerstraining te gaan volgen, omdat NLP en alles wat erbij komt kijken, zo ontzettend dicht bij me stond en ik de kennis wilde delen met anderen, zodat ook zij met NLP kennis kunnen maken.
De keuze om dit bij de Mind Academy te doen was voor mij alleen maar logisch. Ik voelde me er thuis en had er vertrouwen in dat Arnold, net als bij de Practitioner en Master, mij mee zou nemen in de magie van NLP en me er veel over zou leren.
De locatie op Ibiza is prachtig en is inspirerend. De moeilijkheid was wel om het thuisfront en vrienden uit te leggen dat er echt wel hard gewerkt moest worden. Want in de 2 weken dat we er zaten hebben we maar 2 middagen voor onszelf gehad. De rest werd gebruikt om ons veel te vertellen en enorm veel te oefenen.
Tussen de twee weken in, één in mei en één in september ben ik ook veel bezig geweest om 2 examenonderdelen te halen en me voor te bereiden op mijn "proeve van bekwaamheid”, in mijn geval een les geven over het onderwerp herkaderen. De ondersteuning die ik heb gehad in de intervisiegroep, maar ook van Arnold zelf heb ik als zeer prettig ervaren.
Als ik het nog eens zou doen, zou ik het zo weer overdoen. Bij de Mind Academy.

Jack Sikking - Breezand