Ervaringen van cursisten in de NLP Trainerstraining | Amber

Review NLP training Amber Roelen - Rosmalen Na mijn NLP practitioner- en NLP master opleiding voelde ik dat de volgende stap in mijn persoonlijke ontwikkeling de opleiding tot “Internationaal gecertificeerd NLP trainer” zou zijn.

Geen moment getwijfeld waar en bij wie ik deze training zou gaan volgen. Voor mij was het meteen duidelijk dat ik ook deze opleiding bij de Mind Academy zou doen. Vertrouwen, professionaliteit, groei, betrokkenheid, vakmanschap, top trainers en verbinding waren elementen die voor mij belangrijk waren en die ik bij de Mind Academy méér dan heb terug gevonden.

Tijdens deze opleiding ontdek en leer je wat jij nodig hebt om te groeien in het trainersvak. Je wordt je nog meer bewust van de werking en de verschillende fasen van groepsprocessen. Kennis, meer verdieping in NLP en hoe je de technieken van NLP in verschillende contexten optimaal kan inzetten. Tijdens deze training ga je ontdekken wat voor jou als persoon en trainer écht belangrijk is. Ontwikkel je skills en presentatievaardigheden onder begeleiding van een master trainer.
Arnold laat jou als persoon en trainer in je kracht staan. Motiveert, coacht, traint en inspireert. Daarnaast draagt hij op alle fronten zijn kennis over.
Inzicht, vaardigheden, groei, kennis en persoonlijke ontwikkeling. Het is het mooiste wat jij jezelf als persoon en als trainer kan geven tijdens deze intensieve en zeer waardevolle training bij de Mind Academy. Voor mij een mooie ontdekkingsreis waarbij ik als persoon en als trainer in mijn kracht kwam te staan.
Een intensief, waardevol en mooi proces met een prachtig resultaat. NLP trainer voor de rest van mijn leven!

Amber Roelen - Rosmalen

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 13 april

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 20 april

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 6 april

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 13 april

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 20 april