Testimonials en reviews NLP Intensive training Ibiza

Review NLP intensive - Tamar Maharaj, 's-Gravenhage  Ik ben deze training gaan doen om steviger in mijn schoenen te gaan staan. Ik heb nu geleerd om mijn doelen scherper te hebben en ook geleerd hoe ik deze kan realiseren.

Review NLP intensive Yvonne van den Bogerd – Barendrecht NLP is een reis in jezelf, een bewustwording van het doel wat je wilt bereiken in je leven. Tijdens de training worden veel tools aangeboden om het doel te bereiken dat je wilt realiseren

Review NLP intensive - Rob Oomen, Roosendaal E en goede vriend raadde NLP bij Mind Academy aan. Ik stond er open in en ben blij verrast door nieuwe inzichten, door de training, door het groepsgevoel en naar mezelf kunnen kijken.

Review NLP intensive Astrid Slooten - Alkmaar NLP heeft mij precies gegeven wat ik nodig had: terug naar mijn gevoel i.p.v. mijn verstand.

Review NLP intensive - Joost Coster, Heemskerk Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet precies wist wat ik van de NLP intensive training moest verwachten.

Review NLP intensive Chantal Nijhof-van Campen - Papendrecht Wauw wauw, was, wat een fantastische cursus en geweldige NLP trainers Wendy en Marlies. Ze zorgen ervoor dat je je veilig voelt en alles mag delen.

Review NLP intensive - Jolanda Karreman – Oeij - Rotterdam Ik gun iedereen dit cadeau, "leer jezelf kennen”.

Review NLP training Barbara Bisschop - Wognum Ik dacht dat ik beter wilde leren communiceren, vooral zakelijk leek me dit erg functioneel als accountmanager. Tijdens de training kwamen allerlei anderen doelen aan bod die me fantastische inzichten hebben gegeven.

Review NLP intensive Sietse Tuinman – Alkmaar Mijn doel was een opfriscursus te volgen na een eerdere NLP Practitioner training te hebben gevolgd in 2012 .

Review NLP training Sjouke Hoogma - Moerkapelle Een intensieve week met theorie en veel praktijk. Voldoende ruimte voor het individu in een groep waar de bereidheid is om van en met elkaar te leren.

Review NLP training van Anoniem Ee NLP Intensive helpt je om dagelijkse gesprekken beter te begrijpen. Het begrijpen van de positie van de ander én je reacties binnen gesprekken.

Review NLP training Renate van der Ree - Kortenhoef Met het doel om effectiever te willen communiceren ging ik naar Ibiza. Naast veel practische inzichten was het een persoonlijke ervaring die leidde tot inzichten die ik persoonlijk en zakelijk ga integreren.

Review NLP intensive Anita - Haarlem Tijdens de intens(iv)e 5 daagse training werd ik geholpen door de trainers Marlies en Wendy om een van de familie opstellingen aan te gaan.

Review NLP intensive Ellen Traa - Breda Al vele jaren ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. En al jaren volg en kies ik voor de vak- en functiegerichte opleidingen. Nu ben ik eens gaan zoeken naar iets anders. En besloot me te gaan oriënteren op een opleiding of cursus meer op het vlak van persoonlijke ontwikkeling.

Review NLP intensive Janneke Verhagen – Eindhoven Ik ben gestart met de NLP intensive training om meer te begrijpen over de dingen die ik doe en waarom ik ze doe.

Review NLP training Barbara van der Giessen-van Broekhoven - Barendrecht Bedankt voor een fantastische tijd!
Ik ben zó blij dat ik de training bij jullie op Ibiza heb gevolgd. Het heeft me zoveel gebracht, meer dan ik had kunnen denken.

Review NLP intensive Anita de Jong – Floor – Alkmaar Een inspiratie voor iedereen om deze mooie training te volgen. Je krijgt mooie inzichten.

Review NLP intensive Anja Verscheijden - Bilthoven Een week lang ondergedompeld worden in de wondere wereld van NLP, residerend in een prachtige finca op Ibiza. Dat zag ik helemaal zitten!
Afgezonderd van de buitenwereld gingen we met Arnold en Marlies als trainers in een kleine groep intensief aan de slag met het vullen van onze persoonlijke NLP-toolkit.

Review NLP intensive Marielle van Hoek - Curaçao  Mijn behoefte aan een NLP Practitioner training is al jaren groot maar vanuit Curaçao niet te volgen. Ik woon op Curaçao en om toch de basisprincipes te leren en te hanteren heb ik de 5-daagse NLP intensive gedaan.

Review NLP intensive Wendy van den Beld - Amstelveen De 5-daagse intensive op Ibiza was een ongelooflijk inspirerende ervaring. Ik gun iedereen deze prachtige reis naar jezelf. De NLP theorieën en modellen hebben me houvast gegeven in communicatie.

Review NLP intensive Ed Duin - Heerhugowaard  Deze training heeft mij vele inzichten gegeven hoe ik mijn communicatie zoals privé als op het werk kan verbeteren.

Review NLP training Bernard van den Bor - Rotterdam Ik ben volledig carte blanche in de 5-daagse NLP Intensive training op Ibiza gestapt, met eigenlijk alleen mijn interesse in NLP.
Als ik nu terugkijk op de trainingsdagen op de schitterende finca, zie ik pas wat ik allemaal heb geleerd en heb beleefd.

Review NLP intensive Anousjka Spoormakers - Helmond Mijn insteek om de cursus te gaan volgen was doordat ik vastgelopen was in mijn werk en ik wilde onderzoeken wat eraan ten grondslag lag.

Review NLP training Jolly Nachbar - Zaandam Een onbeschrijfelijke ervaring en het gevoel dat ik in een week meer geleerd heb waar je anders misschien wel een jaar over zou doen. Ik heb wel meer trainingen gevolgd met persoonlijke ontwikkeling als leerdoel en daar heb ik ook veel van opgestoken, maar ...

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 15 juni

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 22 juni

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 6 juli

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 22 juni

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 15 juni