Testimonials en reviews NLP Intensive training Ibiza

Review NLP intensive Chantal Nijhof-van Campen - Papendrecht Wauw wauw, was, wat een fantastische cursus en geweldige NLP trainers Wendy en Marlies. Ze zorgen ervoor dat je je veilig voelt en alles mag delen.

Review NLP training Barbara van der Giessen-van Broekhoven - Barendrecht Bedankt voor een fantastische tijd!
Ik ben zó blij dat ik de training bij jullie op Ibiza heb gevolgd. Het heeft me zoveel gebracht, meer dan ik had kunnen denken.

Review NLP training Barbara Bisschop - Wognum Ik dacht dat ik beter wilde leren communiceren, vooral zakelijk leek me dit erg functioneel als accountmanager. Tijdens de training kwamen allerlei anderen doelen aan bod die me fantastische inzichten hebben gegeven.

Review NLP intensive Anja Verscheijden - Bilthoven Een week lang ondergedompeld worden in de wondere wereld van NLP, residerend in een prachtige finca op Ibiza. Dat zag ik helemaal zitten!
Afgezonderd van de buitenwereld gingen we met Arnold en Marlies als trainers in een kleine groep intensief aan de slag met het vullen van onze persoonlijke NLP-toolkit.

Review NLP training Sjouke Hoogma - Moerkapelle Een intensieve week met theorie en veel praktijk. Voldoende ruimte voor het individu in een groep waar de bereidheid is om van en met elkaar te leren.

Review NLP intensive Wendy van den Beld - Amstelveen De 5-daagse intensive op Ibiza was een ongelooflijk inspirerende ervaring. Ik gun iedereen deze prachtige reis naar jezelf. De NLP theorieën en modellen hebben me houvast gegeven in communicatie.

Review NLP training Renate van der Ree - Kortenhoef Met het doel om effectiever te willen communiceren ging ik naar Ibiza. Naast veel practische inzichten was het een persoonlijke ervaring die leidde tot inzichten die ik persoonlijk en zakelijk ga integreren.

Review NLP training Bernard van den Bor - Rotterdam Ik ben volledig carte blanche in de 5-daagse NLP Intensive training op Ibiza gestapt, met eigenlijk alleen mijn interesse in NLP.
Als ik nu terugkijk op de trainingsdagen op de schitterende finca, zie ik pas wat ik allemaal heb geleerd en heb beleefd.

Review NLP intensive Ellen Traa - Breda Al vele jaren ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. En al jaren volg en kies ik voor de vak- en functiegerichte opleidingen. Nu ben ik eens gaan zoeken naar iets anders. En besloot me te gaan oriënteren op een opleiding of cursus meer op het vlak van persoonlijke ontwikkeling.

Review NLP training Jolly Nachbar - Zaandam Een onbeschrijfelijke ervaring en het gevoel dat ik in een week meer geleerd heb waar je anders misschien wel een jaar over zou doen. Ik heb wel meer trainingen gevolgd met persoonlijke ontwikkeling als leerdoel en daar heb ik ook veel van opgestoken, maar ...

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
wo 2 november

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 13 oktober

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 20 oktober

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 27 oktober

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 20 oktober