Geschreven door Rudi Voet - Oirschot

Review NLP trainers training Rudi Voet - Oirschot De betekenis van je communicatie is de respons die je krijgt. Dit is één van de vooronderstellingen van NLP. In onze NLP Practitioner en onze Master hebben we veel vaardigheden geleerd om te communiceren.

In de NLP trainers training word je geconfronteerd met heel veel spiegeltjes. Beeld het je eens in; je zit op die kruk, er zitten 10, 30 of wie weet zelfs 100den mensen naar jou te kijken en willen iets leren van jou. Dit betekent dat je NLP moet uitstralen, ervaren, toepassen en zelfs zíjn.
Deze trainers training was voor mij ontzettend leerzaam. Het studeren van de verschillende aspecten die we hebben geleerd in de Practitioner en Master maakt dat je veel intenser NLP ervaart en toepast. En dit heb je nodig als je voor een groep staat. Elke training is een confrontatie met jezelf, je talenten en je groeimogelijkheden. Dit ervaren en aanvaarden is van cruciaal belang om een goede trainer te worden.

Deze Trainers training is intens. Het is niet iets dat je eens tussendoor doet. Het is een combinatie van het leren van lijstjes en schema’s (het ouderwetse van buiten leren) én het toepassen bij jezelf. Het is gebruik maken van je kwetsbaarheid om anderen te laten groeien.

Ik ben ontzettend blij met de groei die ik heb ervaren. Ontzettend trots om een gecertificeerd NLP-trainer te zijn.
Een zeer bewonderenswaardige dank aan de trainer-trainers Arnold, Ellen en Marlies die er in slaagden om die vele spiegeltjes die in het publiek zitten te vertegenwoordigen en met heel veel zintuiglijke scherpzinnigheid én heel veel liefde terug te geven.


Rudi Voet - Oirschot