Geschreven door Anoniem

Review NLP training Anoniem Ga ik het doen of ga ik het niet doen...? Jaaahh, ik ga ervoor! Want het volgen van de trainersopleiding was een stap om nog meer te werken vanuit mijn hart.

Voorbijgaand aan het stemmetje 'kan ik dat wel?' ben ik er vol voor gegaan. Wat heb ik veel geleerd!
Dat ik deze training bij Mind Academy wilde volgen, was geen vraagstuk. Mijn Practitioner en Master heb ik hier ook gevolgd. Als ik ergens het trainersvak wilde leren, is het hier, waarbij de combinatie van expertise en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling voorop staan. Arnold ervaar ik als een toptrainer, waarvan ik meer dan graag wil leren.
Het hele traject was intensief. Je leert wie je bent als trainer, hoe je een training succesvol opbouwt en hoe groepsprocessen werken. En natuurlijk is een rode draad daarin je eigen persoonlijke ontwikkeling. En...leer je echt de essentie van NLP kennen!
Met de examenonderdelen in het verschiet, is het kortweg ook hard werken zo'n zes maanden lang. Ik heb de training op Ibiza mogen volgen. Twee keer een week intensief met elkaar aan de slag. Tussen deze twee weken in (met een tussenperiode van vier maanden), was er wekelijks intervisie, waren er trainersavonden en mocht ik flink aan de studie om het vak van trainer en in het bijzonder NLP steeds meer eigen te maken.
Ik ben onwijs trots dat ik me nu NLP trainer mag noemen en het hele traject succesvol heb afgerond. Hoe gaaf is dat!

Bedankt Mind Academy voor alle wijsheid, het vertrouwen en vooral ook het plezier dat ik heb ervaren!!

Anoniem