Geschreven door Debby van Soest - Boxtel

Review NLP training Debby van Soest - Boxtel Ik heb net dag 2 van de NLP trainersopleiding op magisch Ibiza achter de rug. En wat gebeurt er al veel! De finca is prachtig! De groep is een warm bad, de indrukken diepgaand, en de omgeving is magisch.

De training brengt al zó veel. Wat kom je jezelf tegen in positieve zin. Het stimuleert om liefdevol in de spiegel te kunnen kijken en weer te voelen waar je stretch zit en de vrijheid te voelen om daar iets mee te doen (en hoe). Het louter bezig zijn met en voor jezelf voelt heerlijk. Dat het kan. Dat ik het mezelf gun.

En ik maak zoveel stappen alweer. Ik had vandaag echt lol in het presenteren, wie had dat nu ooit gedacht?! Ik voel meer rust, ruimte, keuzemogelijkheden en dat doet zoveel met me in positieve zin! Het zorgt ervoor dat ik mezelf (beter) voel. Intenser verbinding maak met mijn kern. Onontgonnen gebied. Iets wat mij in het verleden zou beangstigen, omdat het onbekend is, en nu alleen maar een gevoel van nieuwsgierigheid geeft. Zo nieuw! Zo bevrijdend!

Debby van Soest - Boxtel