Geschreven door Mireille Bruin - Amsterdam

Review NLP training Mireille Bruin - Amsterdam Bij het tweede weekend van de NLP Practioner training wist ik al dat ik de NLP Trainers opleiding wilde gaan volgen.

Ondanks dat ik al actief was als trainer en coach heeft deze training een grote meerwaarde voor me gehad. Het heeft mij veel meer rust en balans gegeven. Het was voor mij de figuurlijke punt op de 'i'. Mijn insteek om deze training te volgen was om NLP in mijn DNA te krijgen. Mezelf nog meer te ontwikkelen als een alles omvattende trainer. Deze training heeft mij positief verrast, de locatie op Ibiza heeft enorm bijgedragen aan de training. Ik voelde me vrij en rustig om alle stof tot mij te nemen en alles was super goed verzorgd. De omgeving is adembenemend, dat geeft echt een extra dimensie.

Wat ik heb geleerd is mijn kracht en verbeterpunten als trainer en mens beter te begrijpen en in te zetten waar nodig en tevens hoe je inhoudelijk een training op een efficiënte manier kan ontwikkelen.

Het is een intensieve opleiding die je direct effectieve stappen kan laten maken in je leven als trainer en als mens. Ik zou het aan een ieder aanraden na de NLP Master Practitioner, wat een ‘REIS’, fantastisch! Ik ben zeer tevreden over Mind Academy!

Mireille Bruin - Amsterdam