Geschreven door Rob de Jong - Haarlem

Review NLP training Rob de Jong - Haarlem Bijna 10 jaar na het behalen van mijn NLP Practitioner en NLP Master Practitioner diploma besloot ik, ook nu weer, voor Mind Academy te kiezen voor de NLP trainersopleiding.

Mind Academy was de logische keuze want ik weet uit ervaring dat kwaliteit geleverd wordt.
De NLP trainersopleiding bood mij de gewenste verdieping in NLP onderwerpen: het gaat niet alleen meer om het zelf gebruiken en toepassen van NLP, maar ook om het effectief in te zetten en overdraagbaar te maken aan anderen. In mijn werk als manager van verschillende teams komt dit goed van pas. Het stelt me in staat om optimaal aansluiting te vinden bij de teams en om mensen weer in beweging te krijgen.
De NLP trainersopleiding vraagt inzet en discipline. En tegelijkertijd biedt het veel moois: de logische verbanden tussen de NLP onderwerpen komen helder naar voren en je bent in staat nog beter effectief te communiceren met mensen. Daarnaast staat je persoonlijke ontwikkeling, simpelweg doordat je als groep weer met elkaar aan de slag gaat, nooit stil.
De begeleiding door Arnold en Martin was top: hier laat zich de jarenlange ervaring van Mind Academy pas goed zien. Steeds weer wordt de groep meegenomen in nieuwe stappen, obstakels uit de weg geruimd en is er veel aandacht voor elke deelnemer. De persoonlijke touch en support is onvergetelijk! Ik ben trots op mezelf, voor het behalen van het diploma, en dankbaar voor Mind Academy voor haar professionaliteit, begeleiding en vriendschap!

Rob de Jong - Haarlem