Ervaringen NLP Cursisten NLP Master training

Review NLP opleiding Guide van der Linde - Heiloo Na de NLP Practitioner training, is voor mij de NLP Master Practitioner de training geweest met de verdieping waar ik naar op zoek was. De verdieping die ik terugzie door het 4-staps leerproces te doorlopen.

Lees meer...

Review NLP training Marijke

Na wat te hebben rondgeshopt heb ik mijn keuze gemaakt voor de NLP instituut Mind Academy. Arnold sprak met zoveel power, 2 benen op de grond en recht uit zijn hart, dat sprak me aan. Het bleek één van de beste beslissingen uit mijn leven.

Lees meer...

Review NLP opleiding Ben Heerschop - Naarden Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven is een NLP opleiding bij Mind Academy. De inzichten, kennis, ervaring, de groei die je doormaakt zijn pareltjes voor de rest van je leven.

Lees meer...

Review NLP training Desireé Bax - Steenbergen Mijn uitgangspunt bij de start van de opleiding was dat ik meer contact en verbinding wilde kunnen maken met anderen (in mijn werk). Het grootste inzicht dat ik in de Practitioner opdeed was dat ik, om dit te kunnen, vooral eerst verbinding met mezelf dien te maken (hoofd, hart, buik).

Lees meer...

Review NLP opleiding Marloes Berg - Woubrugge Ik ben de Master gaan volgen om meer verdieping te krijgen. Na de NLP Practitioner training had ik het gevoel nog niet klaar te zijn, mijn reis was net begonnen.

Lees meer...

Review NLP training Jan Tienstra – Bodegraven

NLP heeft mij als mens veranderd. Ik leef bewuster en ben flexibeler in mijn gedrag. Een hele mooie ontdekking is dat ieder mens ongekende mogelijkheden heeft. Alleen beperkende overtuigingen houden je tegen en die kun je ombuigen in bekrachtigende overtuigingen.

Lees meer...

Review NLP opleiding Nienke Henselmans - Noord-Scharwoude - De Master is voor mij letterlijk een verdieping in NLP maar vooral in mezelf!
Nog verder graven waardoor zoveel moois ontstaat.

Lees meer...

Review NLP training Graciela Medina Meyer – Jongbloed - Curacao

Insteek was met de NLP Practitioner opleiding om betere communicatievaardigheden aan te leren om mijn cliënten/patiënten beter te bereiken.

Lees meer...

Review NLP opleiding Bettina Kresse - De langste NLP Master opleiding ever! Yessss. Een onverwacht kado dat ik door Covid-19 heb gekregen. Ik kwam vol nieuwsgierigheid hier naartoe. Ik wilde leren om de tools uit de NLP Practitioner te gebruiken.

Lees meer...

Review NLP training

Ook de NLP Master Practitioner was weer een persoonlijk kado. Veel meer de diepte in dan in de Practitioner en het gaf mij daardoor nóg veel meer inzichten en mogelijkheden.

Lees meer...

Review NLP opleiding Arjen Limonard - Haarlem Na de NLP Practitioner had ik hoge verwachtingen van de NLP Master. Deze zijn volledig waargemaakt. Trainers Marlies en Niels zijn beide prachtige trainers.

Lees meer...

Review NLP training Jacqueline Wakkerman – Apeldoorn

Op de informatieavond werd ik al heel nieuwsgierig. Geen twijfel om me op te geven, ik wilde méér weten!
Na de NLP Practitioner opleiding heb ik zelfs de NLP Master Practitioner gedaan. Mijn insteek was om coach te worden.

Lees meer...

Review NLP opleiding Fadoua Tijarti - Almere Ik heb een supermooie ervaring gehad bij mijn trainers Patricia en Simon-Jan. Ik ben jullie dankbaar voor deze verrijkende ervaring.

Lees meer...

Review NLP training Marliene Bos – Susteren

Er is een leven voor NLP en na NLP. Die levens zijn structureel anders. Mind Academy legt de nadruk op persoonlijke groei met inzet van alle NLP technieken. Deze insteek maakt Mind Academy uniek en voor mij een bevestiging van wie ik ben.

Lees meer...

Review NLP opleiding Marloes van der Kamp - Amsterdam De Master brengt je verder op een dieper niveau waar je nog meer verrassende elementen van jezelf tegenkomt.

Lees meer...

Review NLP training Edward Dijk – Leiden

Mind Academy gaf mij de ruimte en tools om mezelf te ontwikkelen. Ik weet zeker dat jij ook een ontwikkeling mee zal maken!

Lees meer...

Review NLP opleiding Angelique Brouwers - den Bosch Als je blijft denken zoals je dacht, blijf je doen wat je altijd deed en krijg je wat je altijd kreeg.”

Toen ik in het voorjaar begon aan de NLP Practitioner training in Vught was deze quote één van de velen waarmee ik mijn voordeel heb kunnen doen.

Lees meer...

Review NLP training Natasja de Ruiter – Rotterdam

Ik ben de NLP training gaan volgen omdat ik mijzelf graag op persoonlijk vlak wilde ontwikkelen. NLP heeft mij meer gebracht dan ik op voorhand voor mogelijk zou houden. Ik heb mezelf opnieuw leren kennen en oude en beperkende patronen en overtuigingen van me af kunnen schudden.

Lees meer...

Review NLP opleiding Wendy van den Beld - Amstelveen De Master NLP training is voor mij een verdieping geweest van de Practitioner. Ik ben vaardiger geworden in het gebruiken van de NLP tools en heb daarnaast mooie stappen gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer...

Review NLP training Jorien van Duijn – Haarlem

Ik ben NLP gaan doen als start voor een nieuwe fase in mijn leven, in het teken van ontwikkeling en opdoen van nieuwe inzichten. Deze opleiding bij Mind Academy is voor iedereen die meer vrijheid, inzichten en groei wil in zijn/haar leven.

Lees meer...

Review NLP opleiding Angelique de Graaf - Rotterdam NLP heeft mij inzicht gegeven in mijn missie. Het heeft mij tot mijn kern laten komen door eerst mooi naar binnen te kunnen gaan en te ontvangen zodat je daarna extern kunt geven. De NLP trainers sluiten aan bij jouw tempo en proces waardoor je het optimale uit deze training kan halen.

Lees meer...

Review NLP training Debby van Soest - Boxtel

NLP heeft mij een doorgang geboden op vele fronten. Ik zat vast qua werk en op persoonlijk vlak. Patronen leken zich te herhalen en ik scheen dat maar niet om te kunnen turnen. Frustrerend! In de eerste instantie ging ik de NLP Practitioner volgen omdat dat goed voor mijn CV is.

Lees meer...

Review NLP opleiding Ciska Winter - Heerhugowaard De Master opleiding is een mooie verdieping van de NLP Practitioner, waarin je nog meer gaat onderzoeken waar het voor jou écht over gaat. Door de vele oefeningen die je met mede-cursisten doet kun je de aangereikte theorie meteen in de praktijk brengen.

Lees meer...

Review NLP training Annemieke Reek - Warder

Als je op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling, effectievere communicatie op een open, betrokken en persoonlijke manier waarbij de nodige humor en zelfreflectie aan bod komen, dan is de Mind Academy zeker iets voor jou.

Lees meer...

Review NLP opleiding Don Westerduijn - Den Haag De NLP Practitioner was mind blowing waarbij je zoveel verborgen inzichten over jezelf krijgt dat je verwarring groot is.
Door verwarring begint de groei. De Master geeft je nog meer tools om de groei te verdiepen en uit te breiden.

Lees meer...

Review NLP training Meriam Verhoef - Utrecht

De NLP Master Practitioner opleiding bij de Mind Academy is het mooiste dat me ooit (aan opleidingen) is overkomen. De warme en liefdevolle sfeer die Arnold en Hélène samen met Marlies weten neer te zetten maakt dat ik me vrij voelde om alles met de groep te delen.

Lees meer...

Review NLP opleiding Stefan Zut - Oudkarspel Een cursus die eigenlijk iedereen zou moeten doen. Zó waardevol.

Lees meer...

Review NLP training Denise Oerlemans - Heiloo

In het kort heeft NLP mijn leven compleet veranderd. Ik heb al bij vele coaches, psychologen en maatschappelijk medewerkers gelopen, maar de Practitioner en de Master Practitioner bij Mind Academy is hetgeen geweest dat mij daadwerkelijk vooruit heeft doen gaan.

Lees meer...

Review NLP opleiding Twan van Tilburg - Vlaardingen Deze reis gun ik iedereen. De methodiek vanuit Mind Academy, de intense en krachtige opbouw in de training halen het beste in je naar boven. Justin & Margreet weten door hun samenspel te inspireren en zetten je daardoor in beweging.

Lees meer...

Review NLP training Roland Keijer - Hoorn

Zo'n 2 jaar geleden ben ik samen met mijn vrouw naar een informatieavond gegaan om te kijken wat NLP inhoudt. Zij was namelijk geïnteresseerd om NLP te gaan doen. Na de avond, tijdens het napraten, was ik meteen overtuigd: dit is iets voor mij!

Lees meer...

Review NLP opleiding Nico de Beurs - Zaandam Wat een mooie reis vol nieuwe inzichten, en wat fijn om dit zo met mijn andere Masters te mogen delen.

Lees meer...

Review NLP training Tineke Plessen - Wijk bij Duurstede

Wil je verdieping, ontwikkeling, een nieuwe stap maken in je leven en vond je de NLP Practitioner training al best gaaf...

Lees meer...

Review NLP opleiding Gerda - Den Haag NLP bij Mind Academy, wat een ervaring! De beperkende overtuigingen die je van jezelf hebt zijn aan het einde van de training met behulp van inzichten, waarden etcetera omgevormd naar kwaliteiten.

Lees meer...

Review NLP training Paulus Dorlan - Delft

Lieve, beste , mooie en fijne begeleiders van mijn leerproces,
Eigenlijk zou ik mijn visie of mening over de afgelopen NLP periode niet zo "even" tere plekke moeten geven. Toch doe ik dat omdat juist deze NLP cursus mij bewuster heeft gemaakt dat óók een mening of gevoel dat spontaan opkomt echt een waardevolle is.

Lees meer...

Review NLP opleiding Nathalie Everhardt - Ursem Als je de NLP Practitioner training hebt gedaan raad ik je zeker aan om ook de Master te gaan doen. Nog beter kun je alles wat je leert je eigen maken.

Lees meer...

Review NLP training Roos Koop - Santpoort-Noord

Tjaaaa, wat kan een Master NLP training bij de Mind Academy je opleveren......
Mij in ieder geval het volgende:
* Dat je de kennis en de ervaringen die je binnen de training hebt opgedaan daadwerkelijk gaat integreren in je lijf en in je leven.

Lees meer...

Review NLP opleiding Steven van Oirschot - Breda Na de Practitioner bij een ander instituut gevolgd te hebben ben ik de Master gaan volgen bij Mind Academy.
Wát een warm bad was het waar ik in terecht kwam. Een mooi gemêleerd gezelschap met twee bewogen en gepassioneerde trainers en assistent die ons meenamen naar de kern, essentie.

Lees meer...

Review NLP training Dirk van der Burg - Berkel en Rodenrijs

Geef jezelf een onvergetelijk cadeau door een training te gaan volgen bij Mind Academy. Mind Academy is een professionele partij met een divers pallet aan trainers die jou ieder op hun eigen manier kunnen raken en in beweging kunnen zetten.

Lees meer...

De opzet van de NLP training van Mind Academy zorgt ervoor dat je leert met je hoofd (theorie), hart (gevoel, intuïtie, onderbewuste) en handen (coachoefeningen in de praktijk). Door deze manier kom je niet onder het leren uit.

Lees meer...

Review NLP training Carola Sprengelmeijer - Nieuwerkerk ad IJssel

NLP heeft mij meer balans in mijn leven gebracht. Door naar mezelf te gaan kijken en vooral ook daardoor van mezelf te gaan houden kreeg ik een andere kijk op het leven.
Ik ben veel milder naar mezelf maar zeker ook naar andere mensen geworden. Ik heb inzichten op oude herinneringen en patronen gekregen.

Lees meer...

Review NLP opleiding René Corbet - Heerhugowaard Ik raad het iedereen aan om in Bergen met Niels en Marlies aan de eigen "NLP reis" te beginnen. Over een periode van 5 maanden doorloop je verschillende oefeningen die iets duidelijk maken over jezelf en

Lees meer...

Review NLP training Liduine van der Zee - Rotterdam

Ik ben NLP gaan doen vanuit een persoonlijk oogpunt om meer coachingsvaardigheden te leren én om meer metaforen te leren.
Het heeft me een goed beeld gegeven over mezelf, heb veel obstakels overwonnen en aldoende ook coachingsvaardigheden geleerd.

Lees meer...

Review NLP opleiding Leonie Gussekloo - Rotterdam NLP heeft mij geholpen om vanuit verbinding met mezelf nog mooiere verbindingen met anderen te creëren Je krijgt in de Master ontelbaar veel inzichten en tools om bewuster richting te geven aan je leven. Ik geloof in dat de wereld nog mooier wordt als we vanuit onze volle potentie leven.

Lees meer...

Review NLP training Liezel Rüter-Rudolph - Rotterdam

Ik heb veel geleerd en mooie inzichten gekregen.
Wat voor mij op dit moment heel treffend is, is dat ik merkte dat ik niet van mezelf hield. Ik was er vooral voor een ander en ik kon op die basis hún doelen ook realiseren.

Lees meer...

Review NLP opleiding Ellen - Alkmaar Mijn insteek om de NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner training te volgen was mijn werk, echter werd het niet mijn werk maar mijn eigen ik. Wat heb ik een mooie reis gemaakt en veel geleerd en vooral gevoeld.

Lees meer...

Review NLP training Heiline Smits - Barendrecht

Na de Practitioner training had ik behoefte om nóg meer met NLP bezig te zijn. De volgende stap was de NLP Master. Mijn insteek was om mezelf beter te leren kennen en dat in relatie met anderen in te gaan zetten zodat ik anderen beter kan bereiken en helpen.

Lees meer...

Review NLP opleiding Luciënne van der Wilt - Rotterdam NLP is een cadeautje voor jezelf en een verrijking van je leven. Of je doelen nu privé of werk gerelateerd zijn: je doet mooie ontdekkingen over jezelf die je in beide contexten kan gebruiken. Ook ik vroeg mezelf bij de start van de Practitioner af: “Is dit wel iets voor mij?” en “Heb ik hier wel écht iets aan”?

Lees meer...

Review NLP training Monique Mooij - Opdam

Tijdens mijn opleiding tot coach maakte ik kennis met NLP.
Ik voelde meteen wat een krachtig instrument dit kon zijn tijdens coachingstrajecten en ik wilde er graag meer van weten.

Lees meer...

Review NLP opleiding Ilona - Almere Aan iedereen die een reis wil boeken naar: de beste versie van zichzelf en zich wil laten verrassen door onvoorspelde, bijzondere, mooie, confronterende, emotionele en verhelderende bezienswaardigheden in de vorm van inzichten, herkaderingen en nieuwe tools.

Lees meer...

Review NLP training Hans Hoen - Heiloo

Mijn passie en beleving in mijn dagelijks leven waren verdwenen. Zowel in het werk als privé voelde ik me zonder energie. NLP, gegeven door Mind Academy met de trainers Arnold en Astrid, heeft mijn zelfvertrouwen en vertrouwen weer teruggebracht.
Ik geniet en kan ook weer genieten van alles in mijn leven!

Lees meer...

Review NLP opleiding Marleen van den Berg - van Hoven, Zuid- Beijerland Deze training heeft een enorme, blijvende positieve impact op mijn leven. In een veilige omgeving hebben de trainers mij begeleid naar mooie inzichten over waarom ik dingen doe zoals ik ze doe. Hierdoor heb ik vanaf nu een enorme vrijheid om ervoor te kiezen dingen anders te doen.

Lees meer...

Review NLP training Kitty de Bruin - Uitgeest

Mijn practitioner training heb ik bij een ander instituut gedaan, bij dit instituut trainden we 8 dagen achter elkaar. Dit was een fijne training maar ging ook erg snel (minder tijd voor alle stof). Bij Mind Academy waren het 5 weekenden in 5 maanden. Dit betekende voor mij dat het me geen vakantiedagen kostte.

Lees meer...

Review NLP opleiding Jelle Koornstra - Sneek De jongen ging op reis, hij was net thuis van zijn vorige reis en wilde meer. Bij de vorige reis zag hij bergen, oerwouden en moerassen. Hij hoorde vogels en zag mooie vlinders ontpoppen. Dat wilde hij vaker meemaken.

Lees meer...

Review NLP Master Practitioner training Harry Wagter

Wat een intense en niet te vergelijken ervaring!
Bewondering voor de enorme bereidheid van de groep om in 15 dagen de diepte op te zoeken, te experimenteren, verward te zijn, de eigen drempels over te stappen en (soms eindelijk) uit te spreken.

Lees meer...

Review NLP opleiding Rick van Dijk - Sliedrecht Waar te beginnen? Laten we starten met de conclusie: Het mooiste cadeau wat ik mijzelf heb gegund. De Practitioner heeft mijn ogen geopend en anders naar mezelf en de wereld laten kijken.

Lees meer...

Review NLP Master Practitioner training Els Ruiter

De NLP instrumenten uit de practitioner heb ik destijds direct in mijn werk als trainer en coach kunnen toepassen. Het geeft mij de mogelijkheid om mensen dichter bij zichzelf te laten zijn, waardoor zij in staat zijn te bewegen in de richting van een nieuwe uitdaging.

Lees meer...

Review NLP opleiding Martine - Naarden Tijdens de NLP Practitioner was ik vaak verward, verbaasd en uitgedaagd en kon ik er nog niet zo veel mee. Tijdens de Master gingen de methoden een plek zoeken en durfde ik meer naar mezelf te kijken, dingen in de praktijk te brengen en steeds weer te ervaren wat ik al kan en wat nog niet en waar ik zo geïnspireerd van raak.

Lees meer...

Review NLP Master Practitioner training Joanne Dionisia

De reden dat ik de Practitioner en de Master ben gaan volgen is dat ik merkte dat ik toe was aan een diepere slag in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik was nieuwsgierig naar welke mogelijkheden mij geboden werden wanneer ik met mijn ontwikkeling aan de slag zou gaan.

Lees meer...

Review NLP opleiding Michelle Zwanenburg - Zevenhuizen NLP bij de Mind Academy is de mooiste reis die ik mezelf heb gegeven. Waar ik binnenkwam om aardig gevonden te worden en door steun en liefde te geven kwam ik in die reis tegen dat ik niet van mezelf hield.

Lees meer...

Review NLP Master Practitioner training Joyce Snijders

Het mooiste kado wat ik heb mogen ontvangen!
Ik ben de NLP practitioner training gaan volgen omdat ik deze methode in mijn werk als begeleider van mensen met een psychische stoornis wilde gaan toepassen.

Lees meer...

Review NLP opleiding Wytske Wijnia - Heiloo Oongeveer 5 jaar na de NLP Practitioner training heb ik nu de NLP Master Practitioner training gevolgd. Wat fijn om er weer te zijn!

Lees meer...

De opbrengsten van de NLP opleiding

Toen ik voor het eerst overwoog om aan een opleiding NLP te beginnen was ik eerlijk gezegd best wat terughoudend. De beschikbare tijd (ik heb een hele drukke baan en heel veel hobby’s), de kosten en enkele reacties van wat mensen, maakten dat ik met een zeer kritisch blik naar deze opleiding keek.

Lees meer...

Review NLP opleiding Nick Verbeke - Bonheiden (Belgie) NLP heeft me begeleid, in beweging gekregen om de map niet-gemakkelijke dingen en gevoelens beet te pakken. Niels en Marlies zijn zeer ervaren trainers die heel goed met groepen kunnen werken.

Lees meer...

Veel bijzondere leermomenten

Ik ben mijn NLP reis bij Mind Academy begonnen toen ik langskwam op een informatieavond. Hier vertelde Arnold dat als ik altijd zou blijven doen wat ik altijd had gedaan ik ook altijd zou krijgen wat ik had gekregen. Ik wilde écht anders leren communiceren!

Lees meer...

Review NLP opleiding André Bremmers - Alkmaar Top training leert je om op een andere manier naar de wereld en jezelf te kijken en te luisteren en om zo een mooie reis te maken. Je ontwikkelt jezelf naar een betere "Ik".

Lees meer...

Ik ben NLP gaan volgen om mezelf beter te leren kennen, dichter bij mezelf te komen. Wat ik eruit gehaald heb is om oude, niet gewenste overtuigingen om te buigen en oude emoties op te ruimen.

Lees meer...

Review NLP opleiding Norbert Boeren - Schiedam Ik heb de NLP Master Practitioner gevolgd. Het heeft me veel inzichten gegeven in mijzelf. De trainers weten steeds je verder uit te dagen. Elke cursus weekend gaf verrijking en verdieping.

Lees meer...

Bijzondere ervaring

De NLP Practitioner training voelde als een warm bad; er zijn schakelaars omgezet en ik ben anders gaan denken. Tijdens de Master ben ik helemaal open gegaan en kijk ik vol vertrouwen naar de toekomst.

Lees meer...

Review NLP opleiding Jolanda Ras - Rotterdam Ik ben NLP gaan volgen omdat ik op zoek was naar antwoorden op Wie ben ik? Waarom doe ik wat ik doe? Waarom reageer ik zoals ik reageer? Het is een prachtige reis geweest waarbij ik naast de antwoorden op mijn vragen zo’n innerlijke rust heb gekregen die ik nooit eerder ervaren heb.

Lees meer...

Balans tussen werk en privé

Ik ben NLP gaan volgen om rust/balans te krijgen tussen werk en privé. Door de training heb ik zoveel geleerd en heb ik nieuwe inzichten gekregen door mooie o.a. uitspraken als:

Lees meer...

Review NLP opleiding Ben Wildeboer - Dordrecht Wil je weten waar je leven echt over gaat? Ben je bereid om op onderzoek te gaan naar hoe je echt ent en hoe dat zo gekomen is? Wil je leren lichter in het leven te staan? Heb je nooit begrepen hoe het komt dat je soms zomaar boos of blij wordt, maar zou je dat nou wel eens willen weten?

Lees meer...

Voorbij de spiegel kijken

NLP is de spiegel waar je van alles in ziet. Als je jezelf goed bestudeerd hebt kun je voorbij de spiegel kijken en doe je weer nieuwe ontdekkingen en krijg je nieuwe inzichten. Anders naar jezelf kijken, is anders naar anderen kijken.

Lees meer...

Review NLP opleiding Suzan Deurloo - Berkel en Rodenrijs Ik ben NLP gaan volgen op advies van mijn vriend en wat ben ik hem daar dankbaar voor! De inzichten in mezelf en mijn omgeving zijn lessen voor de rest van mijn leven.

Lees meer...

Mijn doel weer helder voor ogen

De NLP Master Practitioner training heeft mij nog dichter tot mezelf gebracht. Ik weet weer wie ik ben; niemand meer en niemand minder. Méér nog dan in de NLP Practitioner training heb ik grote stappen mogen maken.

Lees meer...

Review NLP opleiding Christine van Tienhoven, Dordrecht Ooit begon ik aan de NLP opleidingen omdat ik dacht zakelijk er iets aan te hebben. En Ja, dat heb ik zeker, én nog veel meer.
NLP is een cadeautje voor jezelf en een mooie reis ter ontwikkeling van jezelf. Ik sta bewuster in het leven, heb een andere manier van denken gekregen en sta in contact met mijn gevoel.

Lees meer...

Positieve invloed op de rest van mijn leven

Ik heb een mooie reis gemaakt.
Net zoals elke reis was deze reis uiteindelijk bedoeld voor mijn binnenwereld.
Ik heb bij Mind Academy kwetsbaar kunnen en mogen zijn.

Lees meer...

Review NLP opleiding Edith de Graaff - Voorschoten Ooit begon ik aan NLP omdat ik mijn communicatie met anderen wilde verbeteren. Al snel in het 1e trainingsweekend kwam ik erachter dat het met name om de communicatie met mezelf ging.
Ik was zo streng voor mezelf. Het was nooit goed genoeg.

Lees meer...

Mooi vervolg op de Practitioner training

Wat een goede keus dat ik mezelf de Master NLP training cadeau heb gegeven! Wederom heb ik mooie inzichten gekregen door het doen van de NLP-oefeningen, perspectieven van de fijne medecursisten en de input van beide trainers.

Lees meer...

Review NLP opleiding Natasja - Maasland Ik begon aan NLP om met méér plezier en rust mijn werk te kunnen doen. Gaandeweg ontdekte ik dat het werk helemaal niet meer passend was bij waar ik voor sta. De NLP training was voor mij therapeutisch: je krijgt zoveel inzicht in jezelf en de thema’s waar je nog aan kan werken.

Lees meer...

Review NLP Master training Carl Samuels

Tijdens de training NLP Master Practitioner bij Mind Academy gaat het maar om één ding kwaliTIJD. Van blok tot blok, van dag tot dag, van uur tot uur. KwaliTIJD tussen trainers en cursisten en tussen cursisten onderling.

Lees meer...

Review NLP opleiding Zvonko Paskvan - Den Haag NLP is door en voor iedereen, mijn insteek om deze reis aan te gaan en vervolg te geven op de Practitioner NLP was dat ik de technieken meer eigen wilde maken, dit is zo waardevol, dit moet ik delen, je leert jezelf beter kennen maar nog mooier is dat je jezelf nog meer wordt.

Lees meer...

Review NLP Master training Varsha Mahabier

Na de prachtige en warme ontdekkingsreis van de NLP Practitioner training, ben ik aansluitend de NLP Master gaan doen. Ik had in de Practitioner mooie inzichten gekregen mbt mijn identiteit en mijn gedrag en ik besloot deze weg te vervolgen.

Lees meer...

Review NLP opleiding Ramon Kuipers - Utrecht Voor mij waren de Practitioner en de Master Practitioner, naast een geweldige aanvulling voor mijn werk en coaching, ook zeker op het vlak van persoonlijke ontwikkeling een echte openbaring.

Lees meer...

Review NLP Master training Ankie Stadegaard

Als ik terugkijk op mijn Master periode, dan ervaar ik dankbaarheid. Dankbaar voor alle mooie ontmoetingen en vriendschappen. Dankbaar voor de geweldige begeleiding en de beste coachen die mij hebben doen laten groeien.

Lees meer...

Review NLP training Liezette Schmitt - Haarlem Na eerst mijn NLP Practitioner opleiding bij Mind Academy te hebben gevolgd, heb ik ook mijn Master Practitioner opleiding gevolgd bij Mind Academy. Ook deze keer heb ik het weer als een warm bad ervaren.

Lees meer...

Review NLP training Sandra Duijser

De NLP Practitioner en de Master NLP training bij Mind Academy waren een groot cadeau aan mezelf én voor anderen. Ik gun het iedereen! De trainingen hebben mijn bewustzijn enorm vergroot, en mijn leven verrijkt. En dat merk ik nog elke dag.

Lees meer...

Review NLP training Akky Stillebroer - Driehuis Het volgen van de NLP Master Practitioner was voor mij een enorme toegevoegde waarde.
Het heeft mij inzicht gegeven in anderen en bovenal in mijzelf. Hierdoor ben ik rustiger, zelfverzekerd en kan mij goed uiten.

Lees meer...

Review NLP training Paul Faas

Na een enerverende NLP Practitioner training, waarbij de spiegel vaak voorbij is gekomen, wilde ik meer. Veel meer en dus heb ik me ingeschreven voor de NLP Master. Nieuwe NLP technieken, meer kennis en uiteindelijk het gevoel krijgen; ik snáp het niet alleen, maar ik kan het ook toepassen.

Lees meer...

Review NLP training Mascha de Vor - Barendrecht De NLP trainers nemen je mee op reis met een bestemming die je niet voor ogen houdt. Zij doen dit op een liefdevolle gepassioneerde en respectvolle manier. Vanuit de verbinding hoofd, hart en buik weten ze je als geen ander te raken, ontroeren, en te doen ontwikkelen.

Lees meer...

Review NLP training Erick Wesseling

In de NLP Practitioner training was ik blij verrast om te zien wat communicatie teweeg kan brengen. In mijn werk had ik al vele communicatie trainingen gevolgd, geen van deze kon tippen aan de lessen die ik bij de Mind Academy geleerd heb.

Lees meer...

Review NLP training Tineke Venema - den Helder NLP is een unieke reis naar binnen, helemaal op jouw hoofd, hart en lijf geschreven. Je komt allerlei eyeopeners tegen, onverwachte wendingen, kippenvel, uitdagingen, respect, warmte van de groep én trainers. Niels en Marlies hebben oog voor iedereen en laten je groeien.

Lees meer...

Review NLP Master training Karin Ruiten

Ik heb mijn NLP Master Practitioner opleiding bij Mind Academy gevolgd omdat het NLP instituut mij erg aansprak. En het bleek een hele goede keuze te zijn geweest. Arnold en Ellen zijn NLP trainers die bijzonder goed op elkaar zijn afgestemd.

Lees meer...

Review NLP training Eva van der Gijp - Rotterdam Ik ben NLP gaan volgen om mezelf persoonlijk verder te ontwikkelen en tevens technieken en oefeningen mee te nemen om in coaching toe te passen. Dat, wat ik al heel lang wilde maar niet durfde is werkelijkheid geworden. Ik heb geleerd de kracht die in mij van binnen zit naar buiten te halen en toe te passen.

Lees meer...

Review NLP Master training Angela Godschalk

Mijn doel om de NLP Master training te beginnen was om mezelf nog verder te ontwikkelen.
Ik werd meegenomen in een onderzeeër naar mijn onderbewuste. Het eerste weekend was het al raak.

Lees meer...

Review NLP training Hubert Zwartelé - Breda De zin van NLP in een paar woorden:

- meer inzicht in je handelen
- meer persoonlijke balans
- meer bewust zijn
- meer zijn

Lees meer...

Review NLP Master training Güler Aktepe

Het is eigenlijk onbeschrijfelijk wat ik tijdens deze trainingen heb meegemaakt. Ik verheug me er nu al op dat mijn dochter over twee jaar 18 wordt en NLP bij Mind Academy kan volgen.

Lees meer...

Review NLP training Claire Smits - Capelle aan den IJssel Mijn insteek was het starten van een coachingspraktijk maar hoe veel méér hebben deze trainingen mij gebracht! Eerst de practitioner. Zo gaaf… inzichten, warmte, ontwikkeling, power. De ontdekking dat dit allemaal in jezelf als mens zit was een openbaring. Na de practitioner was de honger naar meer en meer en meer gestart.

Lees meer...

Review NLP Master opleiding Johan Kools

Met veel plezier heb ik de master opleiding NLP gevolgd. De NLP trainers Arnold van Doorn en Ellen van Laar heb ik ervaren als zeer professionele trainers die zich het gedachtegoed van NLP zozeer hebben eigen gemaakt dat ze NLP 'ademen'.

Lees meer...

Review NLP training Suzanne de Moor - Goirle

NLP heeft mij een immens kado gegeven; een reis waarin ik mezelf opnieuw heb leren waarderen en liefhebben. Ook ben ik me met NLP bewust geworden welke waarden voor mij de kern raken, de essentie waar ik voor leef.

Lees meer...

Review NLP training Petra van Rijn

Wie wil er niet groeien - in relatie(s), in werk, in omgaan met anderen? Wie wil er geen inzicht in jezelf, in je eigen patronen en overtuigingen? Wie wil er geen 15 dagen warmte, gezelligheid, mooie oefeningen, gesprekken en bijzondere ervaringen?

Lees meer...

Review NLP training Dorris Heijmeriks - Heeswijk - Dinther Na de NLP Practitioner ben ik meteen doorgegaan met de NLP Master Practitioner training. Vragen als Zou het niet te snel zijn? en Weet ik wel voldoende? kwamen weer omhoog. Oude overtuigingen die weer even tevoorschijn kwamen.

Lees meer...

Review NLP training Vincent de Leeuw

Mijn NLP Practitioner training heb ik bij een ander instituut gevolgd met zo'n 11 deelnemers. Hoe zal het met een grotere groep zijn? Ik ben erg enthousiast over wat deze NLP Master Practitioner training met 30 deelnemers mij heeft gebracht. Wat een rijke dynamiek ontstaat er in zo'n groep waar ik van elke deelnemer mooie en leerzame inzichten heb meegekregen.

Lees meer...

Review NLP training Sylvia van Vonderen - Valkenswaard Ik gun één ieder deze ervaring! En ik weet zeker dat het je veel moois gaat brengen!

Lees meer...

Review NLP training Wendy

Zowel de NLP Practioner als de NLP Master Practioner bij de Mind Academy waren voor mij een reis van bewustzijn. Bewustzijn van het contact met mezelf en het contact met de ander (verbaal en non-verbaal).

Lees meer...

Review NLP training Sofie Stoffels - Den Bosch Na veel enthousiasme over de NLP Practitioner bij Mind Academy heb ik met veel zin ingeschreven voor de Master. En ook deze training heeft alle verwachtingen meer dan waargemaakt!

Lees meer...

Review NLP training Anna

NLP bij  Mind Academy, met zijn groepen en trainers en Arnold aan het roer is eigenlijk voor iedereen een aanrader. Geef jezelf die tijd en ruimte en doe het zou ik tegen iedereen willen zeggen.

Lees meer...

Review NLP training Brenda Damen - Elshout Veel geleerd van de oefeningen, veel inzichten en mooie persoonlijke ontwikkelingen, Een mooie reis die zeker vervolg krijgt. Veel positiviteit en mooie worden hebben ervoor gezorgd dat ik sta waar ik nu sta.

Lees meer...

Review NLP training Leon

Ik heb de NLP Practitioner en de Master NLP training bij Mind Academy ervaren als een vergroting van mijn bewustzijn.
De kijk op mijzelf is veel duidelijker geworden. Daarvoor heb ik technieken en structuren geleerd, die mijn inzicht vergroten en mij bewuster maken van mijn handelen en de gevolgen daarvan naar mijn omgeving.

Lees meer...

Review NLP training Heleen Westerhof - Boxtel Tot nu toe zijn de NLP trainingen de gaafste reizen in mijn leven! Van alles ben ik tegengekomen tijdens mijn reis samen met de andere cursisten en trainers; nieuwe inzichten, nieuwe tools, maar ook onbewuste denkwijzen die minder succesvol zijn.

Lees meer...

Review NLP training Hans - Hilversum

De twee NLP trainingen waren voorbij voordat ik er erg in had. De NLP trainers waren buitengewoon inspirerend en er op gefocust om iedereen in de groep grote sprongen vooruit te laten maken. Alles bij elkaar een prachtige ervaring, die ik niet had willen missen.
Hans

Review NLP training Joost van Dieten - Rijen Mijn insteek was leren communiceren.
Nu, na de Master Practitioner gaat eigenlijk alles beter. Door de vele inzichten , hulpbronnen en lessen heb ik een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt.

Lees meer...

Review NLP training Mia Verschaeve - Capelle a/d IJssel De Master heeft mij de verdieping gebracht die voor mij het verschil maakt.
Door aan de slag te gaan met modelleren en de contrastanalyse te doen, kreeg ik inzicht in het voor mij te bewandelen pad.

Lees meer...

Review NLP training Karin Bijleveld - Poeldijk Een aanrader als je al lang rondjes rijdt op “een rotonde” en eindelijk de richting aanwijzingen wilt kunnen lezen en begrijpen!

Lees meer...

Review NLP training Barbara van der Giessen-van Broekhoven - Barendrecht Bedankt voor een fantastische tijd!
Ik ben zó blij dat ik de training bij jullie op Ibiza heb gevolgd. Het heeft me zoveel gebracht, meer dan ik had kunnen denken.

Lees meer...

Review NLP training David de Jong – Zaandam

De NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner bij Mind Academy waren voor mij de start van mijn, nu onstopbare drang voor ontwikkeling en zelfexploratie.
De wijze waarop Mind Academy mij de inzichten en structuren van NLP hebben bijgebracht zal de rest van mijn leven de wind in mijn zeilen zijn.

Lees meer...

Review NLP training Angela Rijkhoff - Obdam Wat een mooie reis heb ik in 30 dagen mogen maken. Ik ben terecht gekomen in een warm bad. Gevuld met lieve mensen om mij heen die mij namen zoals ik ben. Ik ben gezien, gehoord en gevoeld. En ik héb gezien, gehoord en gevoeld.

Lees meer...

Review NLP training Orlandina L.C. Rodrigues - Rotterdam De NLP Master training heeft mij inzicht gebracht in het leven hier en nu en nog veel meer, o.a.:

Lees meer...

Review NLP opleiding Remon Bahnerth - Berkel en Rodenrijs /></a> 

<span class=Na de NLP Practitioner ben ik niet meteen begonnen met de NLP Master, maar wát een aanvulling én uitbreiding was deze opleiding!

Lees meer...

Review NLP training Amber Roelen - Rosmalen

De NLP Practitioner en Master opleiding is een mooie reis die je gaat maken. Niet een reis naar een ver land maar een reis door of naar jezelf, jouw inzichten, jouw kijk op dingen. Het maakt niet uit waar je naar toe reist. Als het maar de juiste richting is.

Lees meer...

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
donderdag 18 maart

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark

Introductieavond
donderdag 15 april

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in centrum Papendal

Introductieavond
donderdag 25 maart

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
donderdag 25 maart

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
donderdag 25 maart