Ervaringen NLP Cursisten NLP Master training

Review NLP Master Practitioner - Eric ten Hove – Lisse Het voelde echt weer als thuiskomen. Het warme bad stond elke dag weer klaar om in te stappen.

Review NLP opleiding Fadoua Tijarti - Almere Ik heb een supermooie ervaring gehad bij mijn trainers Patricia en Simon-Jan. Ik ben jullie dankbaar voor deze verrijkende ervaring.

Review NLP Master Practitioner - Roy Frieling - Harderwijk Na de NLP Practitioner ben ik doorgegaan met de NLP Master .

Review NLP opleiding Marloes van der Kamp - Amsterdam De Master brengt je verder op een dieper niveau waar je nog meer verrassende elementen van jezelf tegenkomt.

Review NLP Master Practitioner - R.A. Mans – Nootdorp Mijn originele insteek was om mijn communicatie te verbeteren en een betere verbinding te maken met mijn omgeving. NLP begint eerst en vooral bij jezelf.

Review NLP opleiding Angelique Brouwers - den Bosch Als je blijft denken zoals je dacht, blijf je doen wat je altijd deed en krijg je wat je altijd kreeg.”

Review NLP Master Practitioner - Martine Versteeg - Breda NLP gaat voor mij over groei en ontwikkeling. Mind Academy doet het op een hele positieve en praktische manier vooral gericht op veel oefenen en echt doen.

Review NLP opleiding De Master NLP training is voor mij een verdieping geweest van de Practitioner. Ik ben vaardiger geworden in het gebruiken van de NLP tools en heb daarnaast mooie stappen gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Review NLP Master Practitioner - Sadija Tahirovic - Rotterdam Beste allemaal,
Aan het einde van de 1e NLP training dacht ik, het kan niet beter! Maar met de NLP Master was het plaatje compleet.

Review NLP opleiding Angelique de Graaf - Rotterdam NLP heeft mij inzicht gegeven in mijn missie. Het heeft mij tot mijn kern laten komen door eerst mooi naar binnen te kunnen gaan en te ontvangen zodat je daarna extern kunt geven.

Review NLP Master Practitioner - Giel Nijsten – Weert De NLP Practitioner verdiende een vervolg in de Master, bij voorkeur bij de Pauwzaal in Vught, de locatie van Mind Academy.

Review NLP opleiding Ciska Winter - Heerhugowaard De Master opleiding is een mooie verdieping van de NLP Practitioner, waarin je nog meer gaat onderzoeken waar het voor jou écht over gaat.

Review NLP Master Practitioner - Daisy van Grinsven - ’s-Hertogenbosch In navolging op de NLP Practitioner, heeft de Master mij verdieping geboden om zowel de diepere laag en essentie van mijn eigen denken doen en zijn te ontdekken.

Review NLP opleiding Don Westerduijn - Den Haag De NLP Practitioner was mind blowing waarbij je zoveel verborgen inzichten over jezelf krijgt dat je verwarring groot is.
Door verwarring begint de groei.

Review NLP Master Practitioner - Herleen Lammers - Haarsteeg Mzijn insteek was om te leren waarom ik doe wat ik doe, of iemand anders doet wat hij doet. Ik vond het altijd enorm eng om voor een groep te staan.

Review NLP opleiding Stefan Zut - Oudkarspel Een cursus die eigenlijk iedereen zou moeten doen. Zó waardevol.

Review NLP Master Practitioner - Anne Niemijer- Nijkerk Na de NLP Practitioner wist ik al meteen dat ik nog verder wilde gaan met de Master.

Review NLP opleiding Twan van Tilburg - Vlaardingen Deze reis gun ik iedereen. De methodiek vanuit Mind Academy, de intense en krachtige opbouw in de training halen het beste in je naar boven.

Review NLP Master Practitioner - Joanneke van Os – Veen De NLP trainers geven en creëren vertrouwen in de groep, wat ervoor zorgt dat alles er mag zijn. Ik heb mezelf beter leren kennen, begrijpen en vertrouwen, waardoor ik mijn leven nu leef.

Review NLP opleiding Nico de Beurs - Zaandam Wat een mooie reis vol nieuwe inzichten, en wat fijn om dit zo met mijn andere Masters te mogen delen.

Review NLP Master Practitioner - Mari Lammers – Haarsteeg Vvanwege mijn vele veranderingen heb ik samen met mijn vrouw aansluitend aan de NLP Practitioner, de Master gevolgd. De Practitioner was al een eye-opener, de Master nog méér.

Review NLP opleiding Gerda - Den Haag NLP bij Mind Academy, wat een ervaring! De beperkende overtuigingen die je van jezelf hebt zijn aan het einde van de training m.b.v. inzichten, waarden, etc omgevormd naar kwaliteiten.

Review NLP Master Practitioner - Elle – Vught De keuze om NLP te volgen was in de eerste instantie om nog beter te communiceren en de ander beter te begrijpen.

Review NLP opleiding Nathalie Everhardt - Ursem Als je de NLP Practitioner training hebt gedaan raad ik je zeker aan om ook de Master te gaan doen. Nog beter kun je alles wat je leert je eigen maken.

Review NLP Master Practitioner - Karen van t Oever – Vught Na mijn NLP Practitioner voelde het nog niet af, maar ik had nog wel tijd nodig om mijn vervolg in te zetten. Een jaar later ben ik begonnen aan de Master voor verdieping.

Review NLP opleiding Steven van Oirschot - Breda Na de Practitioner bij een ander instituut gevolgd te hebben ben ik de Master gaan volgen bij Mind Academy.

Review NLP Master Practitioner - Ruben Krijger - 's-Hertogenbosch Als je denkt jezelf goed te kennen zal je toch weer verrast worden met de uitkomsten.
Een mooie ervaring die ik eenieder kan aanraden!

De opzet van de NLP training van Mind Academy zorgt ervoor dat je leert met je hoofd (theorie), hart (gevoel, intuïtie, onderbewuste) en handen (coachoefeningen in de praktijk).

Review NLP Master Practitioner - Cinar Gören – Eindhoven Ik ben in 2021 begonnen met de NLP Practitioner. Dit was een bijzonder mooie en intense reis met zoveel inzichten.

Review NLP opleiding René Corbet - Heerhugowaard Ik raad het iedereen aan om in Bergen met Niels en Marlies aan de eigen "NLP reis" te beginnen. Over een periode van 5 maanden doorloop je verschillende oefeningen die iets duidelijk maken over jezelf en

Review NLP Master Practitioner - Bas ten Bulte - Berkel-Enschot Na het afronden van de NLP Practitioner was mijn NLP reis nog niet afgelopen.

Review NLP opleiding Leonie Gussekloo - Rotterdam NLP heeft mij geholpen om vanuit verbinding met mezelf nog mooiere verbindingen met anderen te creëren

Review NLP Master Practitioner - Mien van der Woude – Budel Na de NLP Practitioner training stond het voor mij al snel vast dat ik door wilde met de Master te trainen.

Review NLP opleiding Ellen - Alkmaar Mijn insteek om de NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner training te volgen was mijn werk, echter werd het niet mijn werk maar mijn eigen ik.

Review NLP Master Practitioner - Ingrid Wiss - Zaltbommel Waardevolle ontdekkingen over mezelf met integere en deskundige begeleiding.
Een reis die altijd bijblijft!

Review NLP opleiding Luciënne van der Wilt - Rotterdam NLP is een cadeautje voor jezelf en een verrijking van je leven. Of je doelen nu privé of werk gerelateerd zijn: je doet mooie ontdekkingen over jezelf die je in beide contexten kan gebruiken.

Review NLP Master Practitioner - Ankie van den Broek - Nuland Voor mij was deze Master een absolute verdieping van de NLP Practitioner.

Review NLP opleiding Ilona - Almere Aan iedereen die een reis wil boeken naar: de beste versie van zichzelf en zich wil laten verrassen door onvoorspelde, bijzondere, mooie, confronterende, emotionele en verhelderende bezienswaardigheden in de vorm van inzichten, herkaderingen en nieuwe tools.

Saskia Visser - Drunen Ik ben de NLP Master Practitioner begonnen met de insteek om mezelf te ontwikkelen en te ontdekken hoe ik als persoon in elkaar zit, hoe dat verband houdt tot mijn communicatie met mezelf en anderen.

Review NLP opleiding Marleen van den Berg - van Hoven, Zuid- Beijerland Deze training heeft een enorme, blijvende positieve impact op mijn leven. In een veilige omgeving hebben de trainers mij begeleid naar mooie inzichten over waarom ik dingen doe zoals ik ze doe.

Lenny Harmelink - van de Kerkhof - Den Dungen Tja, waar begin je? Voor mij was het het grootste cadeau wat ik mezelf ooit heb mogen geven. Gestart vanuit de gedachte beter te leren communiceren, dat wil toch iedereen?

Review NLP opleiding Jelle Koornstra - Sneek De jongen ging op reis, hij was net thuis van zijn vorige reis en wilde meer. Bij de vorige reis zag hij bergen, oerwouden en moerassen.

Mariël van Lierop - Someren Ik heb de NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner in 1 ruk achter elkaar gedaan. Jeetje zeg, wat een super gave reis.

Review NLP opleiding Rick van Dijk - Sliedrecht Waar te beginnen? Laten we starten met de conclusie: Het mooiste cadeau wat ik mijzelf heb gegund. De Practitioner heeft mijn ogen geopend en anders naar mezelf en de wereld laten kijken.

Renate van der Linde - Schiedam Wauw! Margreet en Justin, wat een fantastische reis hebben we met elkaar mogen ervaren. Met volle passie en aandacht luisteren, en het beste in mezelf naar boven weten te halen.

Review NLP opleiding Martine - Naarden Tijdens de NLP Practitioner was ik vaak verward, verbaasd en uitgedaagd en kon ik er nog niet zo veel mee. Tijdens de Master gingen de methoden een plek zoeken en durfde ik meer naar mezelf te kijken.

Lex de Hondt - Tilburg Tsja... een intense ervaring die mijn leven veel bewuster heeft gemaakt.. mij bewuster heeft gemaakt! De coaches & de locaties zorgen ervoor dat je deze "reis" op een veilige en respectvolle manier kunt ondergaan.

Review NLP opleiding Michelle Zwanenburg - Zevenhuizen NLP bij de Mind Academy is de mooiste reis die ik mezelf heb gegeven. Waar ik binnenkwam om aardig gevonden te worden en door steun en liefde te geven kwam ik in die reis tegen dat ik niet van mezelf hield.

Berend de Haan - Rotterdam Wat leuk dat jij ook op de website van Mind Academy terecht bent gekomen. Net als ik destijds overweeg je vast om de training te gaan doen.

Review NLP opleiding Wytske Wijnia - Heiloo Oongeveer 5 jaar na de NLP Practitioner training heb ik nu de NLP Master Practitioner training gevolgd. Wat fijn om er weer te zijn!

Ohinya Patty - Tilburg Ik ben met NLP begonnen om beter te leren communiceren, dat dat zó heeft uitgepakt heb ik nooit durven dromen. Het heeft mij zoveel meer opgebracht dan ooit denkbaar was.

Review NLP opleiding Nick Verbeke - Bonheiden (Belgie) NLP heeft me begeleid, in beweging gekregen om de map niet-gemakkelijke dingen en gevoelens beet te pakken. Marlies en Niels zijn zeer ervaren trainers die heel goed met groepen kunnen werken.

Deborah Linthout - Lamers - den Haag Het volgen van een NLP training stond al langer op mijn wensenlijst. Hoe mooi zou het zijn om nóg betere kunnen communiceren, mezelf te positioneren en verschillende situaties en meer vaardigheden te hebben om een betere balans te krijgen tussen werk en privé!

Review NLP opleiding André Bremmers - Alkmaar Top training leert je om op een andere manier naar de wereld en jezelf te kijken en te luisteren en om zo een mooie reis te maken. Je ontwikkelt jezelf naar een betere "Ik".

Susan van Stralen – Sint Pancras Ik zou iedereen die zich wil ontwikkelen de training aanraden. Je bepaalt zelf waarmee (onderwerpen) en hoe diep je ermee aan de slag gaat.

Review NLP opleiding Norbert Boeren - Schiedam Ik heb de NLP Master Practitioner gevolgd. Het heeft me veel inzichten gegeven in mijzelf. De trainers weten steeds je verder uit te dagen. Elke cursus weekend gaf verrijking en verdieping.

Tim de Ridder - Zuid-Scharwoude  Ik heb bij Marlies en Wendy in de NLP weekeinden (zowel bij de Practitioner als bij de Master) in Alkmaar een fantastische tijd gehad en had dit voor geen goud willen missen.

Review NLP opleiding Jolanda Ras - Rotterdam Ik ben NLP gaan volgen omdat ik op zoek was naar antwoorden op Wie ben ik? Waarom doe ik wat ik doe? Waarom reageer ik zoals ik reageer?

Sharon de Groot – Velserbroek Ik was op zoek naar het vergroten van mijn (zelf)kennis vanuit een laagdrempelige en warme omgeving. De basis van NLP kende ik al en ik werkte er ook al mee. Vandaar ook mijn keuze voor de NLP Master.

Review NLP opleiding Ben Wildeboer - Dordrecht Wil je weten waar je leven echt over gaat? Ben je bereid om op onderzoek te gaan naar hoe je echt ent en hoe dat zo gekomen is? Wil je leren lichter in het leven te staan? Heb je nooit begrepen hoe het komt dat je soms zomaar boos of blij wordt, maar zou je dat nou wel eens willen weten?

Sandor Clara – Alkmaar Na de NLP Practitioner wilde ik niets anders dan nog meer ontdekken over mezelf. En dat is echt gelukt, van de jonge man die vanuit comfort alles deed, heb ik mijn comfort geruild voor meer mezelf uit te dagen.

Review NLP opleiding Suzan Deurloo - Berkel en Rodenrijs Ik ben NLP gaan volgen op advies van mijn vriend en wat ben ik hem daar dankbaar voor! De inzichten in mezelf en mijn omgeving zijn lessen voor de rest van mijn leven.

Robin Bos – Alkmaar Na de NLP Practitioner in 2021 heb ik in 2022 de NLP Master Practitioner gevolgd in Alkmaar. Dit heeft voor mij voor verdere verdieping gezorgd.

Review NLP opleiding Christine van Tienhoven, Dordrecht Ooit begon ik aan de NLP opleidingen omdat ik dacht zakelijk er iets aan te hebben. En Ja, dat heb ik zeker, én nog veel meer.

Rogier Keuker – Heerhugowaard De NLP Practitioner was voor mij het topje van de ijsberg, de NLP Master Practitioner de rest. Het werkt als de laagjes van een ui, je gaat steeds een laag dieper.

Review NLP opleiding Edith de Graaff - Voorschoten Ooit begon ik aan NLP omdat ik mijn communicatie met anderen wilde verbeteren. Al snel in het 1e trainingsweekend kwam ik erachter dat het met name om de communicatie met mezelf ging.
Ik was zo streng voor mezelf. Het was nooit goed genoeg.

Ramon Blaauw – Stompetoren Ben je toe aan een volgende stap in je leven? Wil je oude patronen doorbreken maar weet je niet hoe?
Aan groot durven dromen heeft het bij mij nooit gelegen, echter dit was ook een valkuil.

Review NLP opleiding Natasja - Maasland Ik begon aan NLP om met méér plezier en rust mijn werk te kunnen doen. Gaandeweg ontdekte ik dat het werk helemaal niet meer passend was bij waar ik voor sta. De NLP training was voor mij therapeutisch: je krijgt zoveel inzicht in jezelf en de thema’s waar je nog aan kan werken.

Nicole ten Hagen – Purmerend Ben jij nog aan het overwegen om te starten met de NLP Master Practitioner? De Master heeft mij echt verdieping gegeven, meer theorie en achtergronden terwijl je daarnaast ook direct in de praktijk gaat oefenen.

Review NLP opleiding Zvonko Paskvan - Den Haag NLP is door en voor iedereen. Mijn insteek om deze reis aan te gaan en vervolg te geven op de NLP Practitioner was dat ik de technieken me meer eigen wilde maken.

Nanco Klein – Alkmaar De NLP Practitioner en de Master hebben gezorgd voor nieuwe doorgangen in mijn leven. Het heeft gezorgd voor voortgang in mijn leven en de verbindingen om mij heen.

Review NLP opleiding Ramon Kuipers - Utrecht Voor mij waren de Practitioner en de Master Practitioner, naast een geweldige aanvulling voor mijn werk en coaching, ook zeker op het vlak van persoonlijke ontwikkeling een echte openbaring.

Mark Roos Hoefgeest - Heemskerk M ijn insteek om NLP te gaan volgen is mezelf beter leren kennen en mijn communicatie te verbeteren. Ik heb een heel mooi verwerkingsproces gehad met betrekking tot het verlies van mijn moeder door middel van een familieopstelling.

Review NLP training Liezette Schmitt - Haarlem Na eerst mijn NLP Practitioner opleiding bij Mind Academy te hebben gevolgd, heb ik ook mijn Master Practitioner opleiding gevolgd bij Mind Academy.

Linda Prosée-Kraakman - Hoogwoud Na het volgen en afronden van de NLP Practitioner ben ik door gegaan met de Master. Dit met de insteek om me meer te verdiepen in de modellen en de achterliggende theorie.

Review NLP training Akky Stillebroer - Driehuis Het volgen van de NLP Master Practitioner was voor mij een enorme toegevoegde waarde.
Het heeft mij inzicht gegeven in anderen en bovenal in mijzelf. Hierdoor ben ik rustiger, zelfverzekerd en kan mij goed uiten.

Evelien Huijboom – Zaandijk De NLP Master Practitioner is een verdieping van de NLP Practitioner. Ik heb mezelf nog beter leren kennen, en ik ben een krachtiger persoon geworden om te zijn wie ik ben.

Review NLP training Mascha de Vor - Barendrecht De NLP trainers nemen je mee op reis met een bestemming die je niet voor ogen houdt. Zij doen dit op een liefdevolle gepassioneerde en respectvolle manier. Vanuit de verbinding hoofd, hart en buik weten ze je als geen ander te raken, ontroeren, en te doen ontwikkelen.

Erwin Scholtes – Broek op Langedijk Na de afronding van de NLP Practitioner wilde ik graag een verdere verdieping. De Master heeft me meer inzicht gegeven in mijn kracht, kwetsbaarheid en hoe ik daar het beste mee kan omgaan.

Review NLP training Tineke Venema - den Helder NLP is een unieke reis naar binnen, helemaal op jouw hoofd, hart en lijf geschreven. Je komt allerlei eyeopeners tegen, onverwachte wendingen, kippenvel, uitdagingen, respect, warmte van de groep én trainers. De trainers hebben oog voor iedereen en laten je groeien.

Ellen Groot – Sint Pancras Waarom ik NLP ben gaan doen? Om mijn communicatietechnieken te verbeteren en een paar vastgeroeste eigenschappen los te laten of op te poetsen.

Review NLP training Eva van der Gijp - Rotterdam Ik ben NLP gaan volgen om mezelf persoonlijk verder te ontwikkelen en tevens technieken en oefeningen mee te nemen om in coaching toe te passen. Dat, wat ik al heel lang wilde maar niet durfde is werkelijkheid geworden. Ik heb geleerd de kracht die in mij van binnen zit naar buiten te halen en toe te passen.

Annemiek Kemps – Alkmaar Mijn insteek was en is: het beste uit mezelf halen wat er is. Accepteer jezelf en zoals je bent, ben je interessant voor anderen. Dat is gelukt, soms denk ik erug aan oude gewoonten maar NLP leert mij om dit te resetten.

Review NLP training Hubert Zwartelé - Breda De zin van NLP in een paar woorden:

- meer inzicht in je handelen
- meer persoonlijke balans
- meer bewust zijn
- meer zijn

Annemarie van Beek - Besselink W at heb ik intens genoten van de NLP trainingen; zowel van de NLP Practitioner als van de NLP Master Practitioner.
Je leert samen, in een fijne groep met mensen van alle leeftijden, achtergronden en ervaringen, hoe communicatiemodellen je zowel privé als op het werk kunnen helpen.

Review NLP training Claire Smits - Capelle aan den IJssel Mijn insteek was het starten van een coachingspraktijk maar hoe veel méér hebben deze trainingen mij gebracht! Eerst de practitioner. Zo gaaf… inzichten, warmte, ontwikkeling, power. De ontdekking dat dit allemaal in jezelf als mens zit was een openbaring. Na de practitioner was de honger naar meer en meer en meer gestart.

Angelo Maassen – Alkmaar Ik wam binnen bij mijn NLP Master opleiding met een doel: mijn communicatie verbeteren in alle facetten. Little did I know wat mij allemaal te wachten stond. Wat een geweldige ervaring was dit!

Review NLP training Suzanne de Moor - Goirle

NLP heeft mij een immens kado gegeven; een reis waarin ik mezelf opnieuw heb leren waarderen en liefhebben. Ook ben ik me met NLP bewust geworden welke waarden voor mij de kern raken, de essentie waar ik voor leef.

Lieke Franke - Amsterdam Door mijn ervaringen met 2 NLP trainingen (de NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner ) ben ik meer mezelf geworden en heb ik meer rust gevonden.

Review NLP training Sylvia van Vonderen - Valkenswaard Ik gun één ieder deze ervaring! En ik weet zeker dat het je veel moois gaat brengen!

Yolanda Peet - Oude Wetering Ik wil starten met een review over de trainers Simon-Jan en Patricia. Fantastisch! Een 10+!

Review NLP training Sofie Stoffels - Den Bosch Na veel enthousiasme over de NLP Practitioner bij Mind Academy heb ik met veel zin ingeschreven voor de Master. En ook deze training heeft alle verwachtingen meer dan waargemaakt!

Anita Oskam - Purmerend Wat een mooie verrijking is de Master voor al het moois wat ik in de Practitioner al heb mogen ontdekken en ervaren.

Review NLP training Brenda Damen - Elshout Veel geleerd van de oefeningen, veel inzichten en mooie persoonlijke ontwikkelingen, Een mooie reis die zeker vervolg krijgt. Veel positiviteit en mooie worden hebben ervoor gezorgd dat ik sta waar ik nu sta.

Stephanie Trip - Vianen Wat een mooi cadeau heb ik mezelf gegeven door deze magische reis in Abcoude aan te gaan. Het was een avontuur met hoogtepunten en dalen.

Review NLP training Heleen Westerhof - Boxtel Tot nu toe zijn de NLP trainingen de gaafste reizen in mijn leven! Van alles ben ik tegengekomen tijdens mijn reis samen met de andere cursisten en trainers; nieuwe inzichten, nieuwe tools, maar ook onbewuste denkwijzen die minder succesvol zijn.

Gaby Boeckhorst - Weesp In 1 woord "Wauw"! Iedereen zou zichzelf deze training kado moeten doen.

Review NLP training Joost van Dieten - Rijen Mijn insteek was leren communiceren.
Nu, na de Master Practitioner gaat eigenlijk alles beter. Door de vele inzichten , hulpbronnen en lessen heb ik een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt.

Linda Petersen - Heemskerk De Practitioner - die ik overigens niet bij Mind Academy volgde- smaakte naar mer. Vandaar mijn keuze voor de NLP Master Practitioner, de kers op de taart.

Review NLP training Karin Bijleveld - Poeldijk Een aanrader als je al lang rondjes rijdt op “een rotonde” en eindelijk de richting aanwijzingen wilt kunnen lezen en begrijpen!

Shirley Coffi - Amsterdam De insteek om de NLP Master training te gaan volgen was voor mij een logisch gevolg op het volgen van de NLP Practitioner opleiding.

Review NLP training David de Jong – Zaandam

De NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner bij Mind Academy waren voor mij de start van mijn, nu onstopbare drang voor ontwikkeling en zelfexploratie.
De wijze waarop Mind Academy mij de inzichten en structuren van NLP hebben bijgebracht zal de rest van mijn leven de wind in mijn zeilen zijn.

Sjoukje van 't Veer - Nederhorst den Berg Loop jij al een tijdje met een wens tot verandering in je hoofd? Dit herken ik. "Hoe komt het toch dat ik die wens maar niet tot werkelijkheid kan laten komen?"

Review NLP training Orlandina L.C. Rodrigues - Rotterdam De NLP Master training heeft mij inzicht gebracht in het leven hier en nu en nog veel meer, o.a.:

Jolanda Schutter - Nieuwkoop Grenzen aangeven, mezelf op 1 zetten en zichtbaarheid. Dat zijn enkele thema's als rode draad door mijn leven als zorgzame vrouw, met een enorme wilskracht en zelfoplossend vermogen.

Review NLP training Amber Roelen - Rosmalen

De NLP Practitioner en Master opleiding is een mooie reis die je gaat maken. Niet een reis naar een ver land maar een reis door of naar jezelf, jouw inzichten, jouw kijk op dingen. Het maakt niet uit waar je naar toe reist. Als het maar de juiste richting is.

Yara Groot - Venhuizen Door deze NLP Master Practitioner opleiding heb ik stappen genomen die ik anders misschien nooit gemaakt zou hebben.

Review NLP training Marijke

Na wat te hebben rondgeshopt heb ik mijn keuze gemaakt voor de NLP instituut Mind Academy. Arnold sprak met zoveel power, 2 benen op de grond en recht uit zijn hart, dat sprak me aan. Het bleek één van de beste beslissingen uit mijn leven.

Nico Woudwijk - Stiens Jeetje mineetje, wat een geweldige reis heb ik mogen ervaren bij de NLP Master Practitioner opleiding.

Review NLP training Desireé Bax - Steenbergen Mijn uitgangspunt bij de start van de opleiding was dat ik meer contact en verbinding wilde kunnen maken met anderen (in mijn werk). Het grootste inzicht dat ik in de de Practitioner opdeed was dat ik, om dit te kunnen, vooral eerst verbinding met mezelf dien te maken (hoofd, hart, buik).

Saskia Schnitzler - Zeist Een dikke vette gevulde Mindfish zou ik kunnen volschrijven over deze Master en Simon-Jan en Patricia.

Review NLP training Jan Tienstra – Bodegraven

NLP heeft mij als mens veranderd. Ik leef bewuster en ben flexibeler in mijn gedrag. Een hele mooie ontdekking is dat ieder mens ongekende mogelijkheden heeft. Alleen beperkende overtuigingen houden je tegen en die kun je ombuigen in bekrachtigende overtuigingen.

Stephane Lefebvre - Rijswijk Weer dezelfde ervaring als bij de NLP Practitioner: ik kwam voor mijn communicatie met anderen te verbeteren, maar uiteindelijk heb ik vooral de communicatie met mezelf verbeterd, waardoor de rest automatisch volgt.

Review NLP training Graciela Medina Meyer – Jongbloed - Curacao

Insteek was met de NLP Practitioner opleiding om betere communicatievaardigheden aan te leren om mijn cliënten/patiënten beter te bereiken.

Kayleigh van Doorn - Amsterdam Maart 2021 begon mijn NLP reis in Abcoude met Patricia en Simon-Jan . Meteen daarna startte ik met mijn Master. Wat een reis en wat een groei!

Review NLP training

Ook de NLP Master Practitioner was weer een persoonlijk kado. Veel meer de diepte in dan in de Practitioner en het gaf mij daardoor nóg veel meer inzichten en mogelijkheden.

Naomi Wahlen - Mijdrecht Vanuit de behoefte aan zelfontplooing heb ik de keuze gemaakt om de NLP Practitioner training bij Mind Academy te volgen.

Review NLP training Jacqueline Wakkerman – Apeldoorn

Op de informatieavond werd ik al heel nieuwsgierig. Geen twijfel om me op te geven, ik wilde méér weten!
Na de NLP Practitioner opleiding heb ik zelfs de NLP Master Practitioner gedaan. Mijn insteek was om coach te worden.

Regine Bax - Amsterdam I k ben NLP gaan volgen omdat voor mijn gevoel de verhoudingen binnen mijn gezin niet klopten

Review NLP training Marliene Bos – Susteren

Er is een leven voor NLP en na NLP. Die levens zijn structureel anders. Mind Academy legt de nadruk op persoonlijke groei met inzet van alle NLP technieken. Deze insteek maakt Mind Academy uniek en voor mij een bevestiging van wie ik ben.

Irma van de Pol - Hilversum W at een waanzinnige ervaring! Zoveel geleerd en gegroeid, zowel prive als zakelijk.

Review NLP training Edward Dijk – Leiden

Mind Academy gaf mij de ruimte en tools om mezelf te ontwikkelen. Ik weet zeker dat jij ook een ontwikkeling mee zal maken!

Floris Langhout - Soesterberg Wat heb ik genoten van deze mooie reis! En wat hebben jullie hier goed mee geholpen.

Review NLP training Natasja de Ruiter – Rotterdam

Ik ben de NLP training gaan volgen omdat ik mijzelf graag op persoonlijk vlak wilde ontwikkelen. NLP heeft mij meer gebracht dan ik op voorhand voor mogelijk zou houden. Ik heb mezelf opnieuw leren kennen en oude en beperkende patronen en overtuigingen van me af kunnen schudden.

Daniëlle Meesters - Amsterdam Toen ik begon aan de NLP Practitioner training deed ik het voornamelijk om te groeien als coach en om het te gebruiken voor zowel de groei in mijn business als in mijn coaching.

Review NLP training Jorien van Duijn – Haarlem

Ik ben NLP gaan doen als start voor een nieuwe fase in mijn leven, in het teken van ontwikkeling en opdoen van nieuwe inzichten. Deze opleiding bij Mind Academy is voor iedereen die meer vrijheid, inzichten en groei wil in zijn/haar leven.

Arend Kruijt - Amsterdam Ik heb hier super veel geleerd. Veel over mezelf, en veel tools om anderen -en mezelf- te helpen met vraagstukken die eerder ongrijpbaar waren.

Review NLP training Debby van Soest - Boxtel

NLP heeft mij een doorgang geboden op vele fronten. Ik zat vast qua werk en op persoonlijk vlak. Patronen leken zich te herhalen en ik scheen dat maar niet om te kunnen turnen. Frustrerend! In de eerste instantie ging ik de NLP Practitioner volgen omdat dat goed voor mijn CV is.

John de Wissel - Montfoort De reis naar mezelf. Dit is in één zin de samenvatting voor deze training. Ik heb geleerd te luisteren naar mezelf in woorden en in gevoel.

Review NLP training Annemieke Reek - Warder

Als je op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling, effectievere communicatie op een open, betrokken en persoonlijke manier waarbij de nodige humor en zelfreflectie aan bod komen, dan is de Mind Academy zeker iets voor jou.

Frank Wolters - Alkmaar Een ware verdieping! Voor mij een enorm helpende ontwikkeling. Een warme locatie waar ik nog meer heb kunnen verbinden met de natuur.

Review NLP training Meriam Verhoef - Utrecht

De NLP Master Practitioner opleiding bij de Mind Academy is het mooiste dat me ooit (aan opleidingen) is overkomen. De warme en liefdevolle sfeer die Arnold en Hélène samen met Marlies weten neer te zetten maakt dat ik me vrij voelde om alles met de groep te delen.

Damla Tuncer - Haarlem Tijdens mijn NLP Master reis heb ik veel dingen gezien en ervaren.

Review NLP training Denise Oerlemans - Heiloo

In het kort heeft NLP mijn leven compleet veranderd. Ik heb al bij vele coaches, psychologen en maatschappelijk medewerkers gelopen, maar de Practitioner en de Master Practitioner bij Mind Academy is hetgeen geweest dat mij daadwerkelijk vooruit heeft doen gaan.

Yvonne van Huizen - Nijverdal Ook mijn NLP Master afgerond. Wat een kadootje voor mezelf. Ik heb de Master direct na mijn Practitioner gedaan.

Review NLP training Roland Keijer - Hoorn

Zo'n 2 jaar geleden ben ik samen met mijn vrouw naar een informatieavond gegaan om te kijken wat NLP inhoudt. Zij was namelijk geïnteresseerd om NLP te gaan doen. Na de avond, tijdens het napraten, was ik meteen overtuigd: dit is iets voor mij!

Jelke Laros - Utrecht De NLP Master heb ik ervaren als een extra dimensie na de NLP Practitioner.

Review NLP training Tineke Plessen - Wijk bij Duurstede

Wil je verdieping, ontwikkeling, een nieuwe stap maken in je leven en vond je de NLP Practitioner training al best gaaf...

Sandra Lundgren - Utrecht Mijn insteek om de NLP Master opleiding te gaan volgen was een vervolg te geven aan de NLP Practitioner opleiding.

Review NLP training Paulus Dorlan - Delft

Lieve, beste , mooie en fijne begeleiders van mijn leerproces,
Eigenlijk zou ik mijn visie of mening over de afgelopen NLP periode niet zo "even" tere plekke moeten geven. Toch doe ik dat omdat juist deze NLP cursus mij bewuster heeft gemaakt dat óók een mening of gevoel dat spontaan opkomt echt een waardevolle is.

Linda van der Burg - Rotterdam NLP verrijkt je leven doordat je door oefeningen, theorie en doordat je er met anderen mee aan de slag gaat dingen leert. Ik wilde mezelf beter leren begrijpen en meer mezelf kunnen zijn.

Review NLP training Roos Koop - Santpoort-Noord

Tjaaaa, wat kan een Master NLP training bij de Mind Academy je opleveren......
Mij in ieder geval het volgende:
* Dat je de kennis en de ervaringen die je binnen de training hebt opgedaan daadwerkelijk gaat integreren in je lijf en in je leven.

Theo Verkoulen - Roermond Vele lessen heb ik mogen leren over de wereld om mij heen en over mezelf. Ondersteund door fantastische trainers heb ik de verbinding met mezelf mogen herstellen.

Review NLP training Dirk van der Burg - Berkel en Rodenrijs

Geef jezelf een onvergetelijk cadeau door een training te gaan volgen bij Mind Academy. Mind Academy is een professionele partij met een divers pallet aan trainers die jou ieder op hun eigen manier kunnen raken en in beweging kunnen zetten.

Bonita Leimbergen - Brasschaat (België) NLP stond al heel lang op mijn verlanglijstje en wat ben ik dankbaar dat ik nu de financiële mogelijkheden had om deze training te kunnen gaan doen!

Review NLP training Carola Sprengelmeijer - Nieuwerkerk ad IJssel

NLP heeft mij meer balans in mijn leven gebracht. Door naar mezelf te gaan kijken en vooral ook daardoor van mezelf te gaan houden kreeg ik een andere kijk op het leven.
Ik ben veel milder naar mezelf maar zeker ook naar andere mensen geworden. Ik heb inzichten op oude herinneringen en patronen gekregen.

Annemijn Kramer - Oosterbeek Een ervaring voor het leven, dat is het zeker! Een training die me ontzettend veel heeft geleerd, over mezelf, over mijn gedachten, over mijn emoties en over het lichaam dat daarop reageert.

Review NLP training Liduine van der Zee - Rotterdam

Ik ben NLP gaan doen vanuit een persoonlijk oogpunt om meer coachingsvaardigheden te leren én om meer metaforen te leren.
Het heeft me een goed beeld gegeven over mezelf, heb veel obstakels overwonnen en aldoende ook coachingsvaardigheden geleerd.

Latifa Ouhar - Utrecht De insteek was zakelijk. Echter, al snel kwam ik erachter dat dit een heel persoonlijk project ging orden. En dat klopte. Ik heb zoveel inzichten in mezelf en mijn leven gekregen.

Review NLP training Liezel Rüter-Rudolph - Rotterdam

Ik heb veel geleerd en mooie inzichten gekregen.
Wat voor mij op dit moment heel treffend is, is dat ik merkte dat ik niet van mezelf hield. Ik was er vooral voor een ander en ik kon op die basis hún doelen ook realiseren.

Marlou Buist - Utrecht Ik weet niet of ik ooit onder woorden kan brengen wat NLP mij allemaal heeft gebracht. Wat ik wel weet is dat ik enorme dankbaarheid voel voor de reis die ik heb gemaakt en die ik heb gekozen om aan te gaan.

Review NLP training Heiline Smits - Barendrecht

Na de Practitioner training had ik behoefte om nóg meer met NLP bezig te zijn. De volgende stap was de NLP Master. Mijn insteek was om mezelf beter te leren kennen en dat in relatie met anderen in te gaan zetten zodat ik anderen beter kan bereiken en helpen.

Valérie Blasius - Rijswijk Goede trainers met ervaring en een mensgerichte aanpak. Goede opzet, wellicht voor de eind-modelleer opdracht had het zelf oefenen in de groep gedaan kunnen worden voor de zelf-analyse.

Review NLP training Monique Mooij - Opdam

Tijdens mijn opleiding tot coach maakte ik kennis met NLP.
Ik voelde meteen wat een krachtig instrument dit kon zijn tijdens coachingstrajecten en ik wilde er graag meer van weten.

Paul Wessels - Barendrecht Mzijn insteek was om beter de werking van mijn lichaam en geest te leren begrijpen. Om ervaringen op te doen en om met nieuwe inzichten te experimenteren. Soms tegen mijn wil in, maar toch doorgezet.

Review NLP training Hans Hoen - Heiloo

Mijn passie en beleving in mijn dagelijks leven waren verdwenen. Zowel in het werk als privé voelde ik me zonder energie. NLP, gegeven door Mind Academy met de trainers Arnold en Astrid, heeft mijn zelfvertrouwen en vertrouwen weer teruggebracht.
Ik geniet en kan ook weer genieten van alles in mijn leven!

Jocintha Hoogorst - Zoetermeer De NLP training is één van de meest waardevolle ervaringen die ik tot nu toe heb mogen meemaken. Vanuit onbekende gevoelens, een niet te plaatsen onderbuikgevoel, ben ik de ruimte Lommerrijk - Rotterdam binnengestapt.

Review NLP training Kitty de Bruin - Uitgeest

Mijn practitioner training heb ik bij een ander instituut gedaan, bij dit instituut trainden we 8 dagen achter elkaar. Dit was een fijne training maar ging ook erg snel (minder tijd voor alle stof). Bij Mind Academy waren het 5 weekenden in 5 maanden. Dit betekende voor mij dat het me geen vakantiedagen kostte.

Anne Egge - Rotterdam Wat een geweldige reis was dit! Toen ik startte met NLP was ik niet gelukkig in mijn werk en wilde ik leren beter te communiceren.

Review NLP Master Practitioner training Harry Wagter

Wat een intense en niet te vergelijken ervaring!
Bewondering voor de enorme bereidheid van de groep om in 15 dagen de diepte op te zoeken, te experimenteren, verward te zijn, de eigen drempels over te stappen en (soms eindelijk) uit te spreken.

Henk Geene - Berendrecht Ik kwam binnen met de intentie om me te ontdoen van al mijn belemmeringen en overtuigingen. En dat is gelukt!

Review NLP Master Practitioner training Els Ruiter

De NLP instrumenten uit de practitioner heb ik destijds direct in mijn werk als trainer en coach kunnen toepassen. Het geeft mij de mogelijkheid om mensen dichter bij zichzelf te laten zijn, waardoor zij in staat zijn te bewegen in de richting van een nieuwe uitdaging.

Karolien van Gent - Papendrecht In een burnout rezen bij mij vragen als "waarom ben ik waar ik ben?" en "wat is er gebeurd?" en "wat kan ik leren om verder te komen?". Voor mij was NLP de eerste stap om weer achter het stuur te kruipen en mijn leven op orde te krijgen, en om vooruit te kunnen.

Review NLP Master Practitioner training Joanne Dionisia

De reden dat ik de Practitioner en de Master ben gaan volgen is dat ik merkte dat ik toe was aan een diepere slag in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik was nieuwsgierig naar welke mogelijkheden mij geboden werden wanneer ik met mijn ontwikkeling aan de slag zou gaan.

Kees Schutter - Nieuwkoop Het ging niet zo goed in mijn relaties en op zo'n manier dat mijn huwelijk van meer dan 30 jaar onder druk kwam te staan. In de werkomgeving zag ik een patroon ontstaan van het vluchten en het vermijden van conflicten.

Review NLP Master Practitioner training Joyce Snijders

Het mooiste kado wat ik heb mogen ontvangen!
Ik ben de NLP practitioner training gaan volgen omdat ik deze methode in mijn werk als begeleider van mensen met een psychische stoornis wilde gaan toepassen.

Serap Demir - Vlaardingen In 2019 heb ik een training Persoonlijke Effectieve Communicatie gedaan. Daar kwam ik tot de ontdekking dat ik meer ruimte zou mogen innemen. Dat was iets wat ik niet kon en niet durfde.

De opbrengsten van de NLP opleiding

Toen ik voor het eerst overwoog om aan een opleiding NLP te beginnen was ik eerlijk gezegd best wat terughoudend. De beschikbare tijd (ik heb een hele drukke baan en heel veel hobby’s), de kosten en enkele reacties van wat mensen, maakten dat ik met een zeer kritisch blik naar deze opleiding keek.

René Krootjes - Zoetermeer Mijn insteek om NLP te gaan volgens was om meer inzicht in mezelf te verkrijgen. Deze inzichten zijn er zeker gekomen, interessant, soms confronterend én bovenal een mooi avontuur op zoek naar mezelf.

Veel bijzondere leermomenten

Ik ben mijn NLP reis bij Mind Academy begonnen toen ik langskwam op een informatieavond. Hier vertelde Arnold dat als ik altijd zou blijven doen wat ik altijd had gedaan ik ook altijd zou krijgen wat ik had gekregen. Ik wilde écht anders leren communiceren!

Kamalia Talhaoui - 's Gravenhage Llieve Justin en Margreet, Ik ben met de Master gestart omdat ik vast zat in bepaalde patronen en zoekende was naar een diepere laag.

Ik ben NLP gaan volgen om mezelf beter te leren kennen, dichter bij mezelf te komen. Wat ik eruit gehaald heb is om oude, niet gewenste overtuigingen om te buigen en oude emoties op te ruimen.

Review NLP opleiding Nathasja van Dijk - Hekelingen Tijdens NLP heb ik ontdekt dat communicatie over meer gaat dan woorden. De sleutel voor succesvolle communicatie ligt in jezelf.

Bijzondere ervaring

De NLP Practitioner training voelde als een warm bad; er zijn schakelaars omgezet en ik ben anders gaan denken. Tijdens de Master ben ik helemaal open gegaan en kijk ik vol vertrouwen naar de toekomst.

Review NLP opleiding Viola Brussé-Valster - Rotterdam Ik, die dacht dat ik alleen NLP-coach technieken kwam leren. Die is aardig op het andere been gezet. In de intense ervaringen en eigen proceswerk zijn zeker veel technieken gebruikt, aangeleerd, toegepast en anderen in mogen begeleiden.

Balans tussen werk en privé

Ik ben NLP gaan volgen om rust/balans te krijgen tussen werk en privé. Door de training heb ik zoveel geleerd en heb ik nieuwe inzichten gekregen door mooie o.a. uitspraken als:

Review NLP opleiding Melvin Marte - Vlaardingen De reden dat ik de Master ging doen was omdat ik nog steeds zoekende was naar mezelf.

Voorbij de spiegel kijken

NLP is de spiegel waar je van alles in ziet. Als je jezelf goed bestudeerd hebt kun je voorbij de spiegel kijken en doe je weer nieuwe ontdekkingen en krijg je nieuwe inzichten. Anders naar jezelf kijken, is anders naar anderen kijken.

Review NLP opleiding Jenny de Vette - Hagens - Schipluiden Ik begon de NLP Practitioner omdat ik me niet compleet voelde in mijn leven en niet wist waar mijn ongeduld soms vandaan kwam. Ongelofelijk dat ik ben tegengekomen en en waar het vandaan kwam.

Mijn doel weer helder voor ogen

De NLP Master Practitioner training heeft mij nog dichter tot mezelf gebracht. Ik weet weer wie ik ben; niemand meer en niemand minder. Méér nog dan in de NLP Practitioner training heb ik grote stappen mogen maken.

Review NLP opleiding Latoya den Hartog - Rotterdam Waar moet ik beginnen? Wauw wat een mooie reis. Kijkend naar de welbekende mindfish, symbool voor NLP. Soms meebewegen, soms tegen de stroom in maar toch ook zo vrij.

Positieve invloed op de rest van mijn leven

Ik heb een mooie reis gemaakt.
Net zoals elke reis was deze reis uiteindelijk bedoeld voor mijn binnenwereld.
Ik heb bij Mind Academy kwetsbaar kunnen en mogen zijn.

Review NLP opleiding Hilde van het Nederend - Poortugaal De keuze voor Mind Academy is voor mij gemaakt omdat NLP wordt gegeven op een mooie spirituele manier, mooi in elkaar verweven.

Mooi vervolg op de Practitioner training

Wat een goede keus dat ik mezelf de Master NLP training cadeau heb gegeven! Wederom heb ik mooie inzichten gekregen door het doen van de NLP-oefeningen, perspectieven van de fijne medecursisten en de input van beide trainers.

Review NLP opleiding Maarten Boeve - Roosendaal Ik zocht een manier om alles wat ik had gelezen rondom persoonlijke ontwikkeling toe te passen. Voor mij betekende de NLP Practitioner echt het ervaren.

Review NLP Master training Carl Samuels

Tijdens de training NLP Master Practitioner bij Mind Academy gaat het maar om één ding kwaliTIJD. Van blok tot blok, van dag tot dag, van uur tot uur. KwaliTIJD tussen trainers en cursisten en tussen cursisten onderling.

Review NLP opleiding Anaïta Nasser - Alphen aan den Rijn Ik ben NLP gaan volgen omdat ik dit graag wilde inzetten in mijn (toentertijd toekomstige) coachingspraktijk. Tijdens de NLP Practitioner opleiding durfde ik de stap te nemen om mijn baan in loondienst op te zeggen en te gaan voor mijn droom.

Review NLP Master training Varsha Mahabier

Na de prachtige en warme ontdekkingsreis van de NLP Practitioner training, ben ik aansluitend de NLP Master gaan doen. Ik had in de Practitioner mooie inzichten gekregen mbt mijn identiteit en mijn gedrag en ik besloot deze weg te vervolgen.

Review NLP opleiding Frank Seinen - Vlaardingen Deze review schrijf ik op de laatste dag van de NLP Master Practitioner opleiding in Rotterdam (augustus 2021). Deze master is een prachtige verdieping naar de kern van jezelf.

Review NLP Master training Ankie Stadegaard

Als ik terugkijk op mijn Master periode, dan ervaar ik dankbaarheid. Dankbaar voor alle mooie ontmoetingen en vriendschappen. Dankbaar voor de geweldige begeleiding en de beste coachen die mij hebben doen laten groeien.

Review NLP opleiding Annika Jansen - Berkel en Rodenrijs E Een training volgen bij de Mind Academy is een heus cadeautje aan jezelf. Ik kan een hoop mooie dingen opschrijven over technieken die je leert, ontdekkingen die je zult doen of de reis die je zal maken.

Review NLP training Sandra Duijser

De NLP Practitioner en de Master NLP training bij Mind Academy waren een groot cadeau aan mezelf én voor anderen. Ik gun het iedereen! De trainingen hebben mijn bewustzijn enorm vergroot, en mijn leven verrijkt. En dat merk ik nog elke dag.

Review NLP opleiding Niels de Vries - Capelle aan den IJssel Voor mij was NLP (Master) Practitioner een mooie vervolg reis waar ik mooie inzichten in liefde, verbinding en (zelf)acceptatie heb mogen ontvangen.

Review NLP training Paul Faas

Na een enerverende NLP Practitioner training, waarbij de spiegel vaak voorbij is gekomen, wilde ik meer. Veel meer en dus heb ik me ingeschreven voor de NLP Master. Nieuwe NLP technieken, meer kennis en uiteindelijk het gevoel krijgen; ik snáp het niet alleen, maar ik kan het ook toepassen.

Review NLP opleiding Mireille van Halem - Ridderkerk Wat een reis!
Wat een inzichten!
Wat een innerlijke rust!
Het mag er zijn!

De top-trainers verdienen een dikke pluim!

Review NLP training Erick Wesseling

In de NLP Practitioner training was ik blij verrast om te zien wat communicatie teweeg kan brengen. In mijn werk had ik al vele communicatie trainingen gevolgd, geen van deze kon tippen aan de lessen die ik bij de Mind Academy geleerd heb.

Review NLP opleiding Martiene Lengton-Boven - Rotterdam Lieve Margreet en Justin,
Wat is het een mooie reis geweest! Door jullie manier van trainen, open, warm, liefdevol, raak, doeltreffend vol met humor maar vooral écht, heb ik als persoon -en wij als groep- stappen gemaakt die ik niet voor ogen had.

Review NLP Master training Karin Ruiten

Ik heb mijn NLP Master Practitioner opleiding bij Mind Academy gevolgd omdat het NLP instituut mij erg aansprak. En het bleek een hele goede keuze te zijn geweest. Arnold en Ellen zijn NLP trainers die bijzonder goed op elkaar zijn afgestemd.

Review NLP opleiding Karin Jocker - Rotterdam Jaren geleden zei mijn broer: ik gun jou NLP.
Ik ben ontzettend dankbaar dat ik het mezelf óók heb gegund. Ik ben een reis gestart voor het leven.

Review NLP Master training Angela Godschalk

Mijn doel om de NLP Master training te beginnen was om mezelf nog verder te ontwikkelen.
Ik werd meegenomen in een onderzeeër naar mijn onderbewuste. Het eerste weekend was het al raak.

Review NLP opleiding Rianne van den Berg De NLP training van Justin en Margreet was een reis die ik niet zo had voorzien. Echter de manier waarop zij heel goed inzoomen op datgene wat de groep of iemand nodig heeft, was inspirerend.

Review NLP Master training Güler Aktepe

Het is eigenlijk onbeschrijfelijk wat ik tijdens deze trainingen heb meegemaakt. Ik verheug me er nu al op dat mijn dochter over twee jaar 18 wordt en NLP bij Mind Academy kan volgen.

Review NLP opleiding Cor de Haan - Berkel en Rodenrijs Mijn insteek om NLP te volgen was mensen beter te leren begrijpen. Uiteindelijk kwam ik erachter om juist mijzelf te leren begrijpen.
Waarom denk ik zoals ik denk? Waarom doe/reageer ik zoals ik reageer?

Review NLP Master opleiding Johan Kools

Met veel plezier heb ik de master opleiding NLP gevolgd. De NLP trainers Arnold van Doorn en Ellen van Laar heb ik ervaren als zeer professionele trainers die zich het gedachtegoed van NLP zozeer hebben eigen gemaakt dat ze NLP 'ademen'.

Review NLP opleiding Sammy de Keijne - Rotterdam Als iedereen NLP zou leren beoefenen, hoe mooi zou de wereld er dan uitzien?!
Ik heb de NLP Practitioner en Master ervaren als een proces van een stukje genezing.

Review NLP training Petra van Rijn

Wie wil er niet groeien - in relatie(s), in werk, in omgaan met anderen? Wie wil er geen inzicht in jezelf, in je eigen patronen en overtuigingen? Wie wil er geen 15 dagen warmte, gezelligheid, mooie oefeningen, gesprekken en bijzondere ervaringen?

Review NLP opleiding Letitia Bahadoersing - Rotterdam De NLP training ging ik doen omdat ik goed wilde worden in communiceren, de uitkomst was een geweldige reis op zoek naar mijzelf. Met twee zeer ervaren trainers aan mijn zijde, heb ik heel veel ontdekkingen en reizen gemaakt.

Review NLP training Vincent de Leeuw

Mijn NLP Practitioner training heb ik bij een ander instituut gevolgd met zo'n 11 deelnemers. Hoe zal het met een grotere groep zijn? Ik ben erg enthousiast over wat deze NLP Master Practitioner training met 30 deelnemers mij heeft gebracht. Wat een rijke dynamiek ontstaat er in zo'n groep waar ik van elke deelnemer mooie en leerzame inzichten heb meegekregen.

Review NLP opleiding Yvonne Wassenaar - Rijswijk Ik meldde mij aan voor de NLP Practitioner omdat ik nu (eindelijk) wel eens wilde weten wat mijn doel/missie is. Dat de NLP training veel - en - veel meer inhoudt dan een trucje, bewijst wel het indrukwekkende pad van zelfontplooiing, ontwikkeling en groei. Zelfs zo boeiend dat ik ook de Master ben gaan doen. Opnieuw fascinerend en groei!

Review NLP training Wendy

Zowel de NLP Practioner als de NLP Master Practioner bij de Mind Academy waren voor mij een reis van bewustzijn. Bewustzijn van het contact met mezelf en het contact met de ander (verbaal en non-verbaal).

Review NLP opleiding Michiel Wanders - Rotterdam Wat ik wilde was groeien en bloeien. Justin en Margreet hebben hier zo’n grote bijdrage aan geleverd.
De structuur en inhoud van de opleiding geven mij zowel intern als extern zoveel opties.

Review NLP training Anna

NLP bij  Mind Academy, met zijn groepen en trainers en Arnold aan het roer is eigenlijk voor iedereen een aanrader. Geef jezelf die tijd en ruimte en doe het zou ik tegen iedereen willen zeggen.

Review NLP opleiding Guide van der Linde - Heiloo Na de NLP Practitioner training, is voor mij de NLP Master Practitioner de training geweest met de verdieping waar ik naar op zoek was. De verdieping die ik terugzie door het 4-staps leerproces te doorlopen.

Review NLP training Leon

Ik heb de NLP Practitioner en de Master NLP training bij Mind Academy ervaren als een vergroting van mijn bewustzijn.
De kijk op mijzelf is veel duidelijker geworden. Daarvoor heb ik technieken en structuren geleerd, die mijn inzicht vergroten en mij bewuster maken van mijn handelen en de gevolgen daarvan naar mijn omgeving.

Review NLP opleiding Ben Heerschop - Naarden Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven is een NLP opleiding bij Mind Academy. De inzichten, kennis, ervaring, de groei die je doormaakt zijn pareltjes voor de rest van je leven.

Review NLP training Hans - Hilversum

De twee NLP trainingen waren voorbij voordat ik er erg in had. De NLP trainers waren buitengewoon inspirerend en er op gefocust om iedereen in de groep grote sprongen vooruit te laten maken. Alles bij elkaar een prachtige ervaring, die ik niet had willen missen.
Hans

Review NLP opleiding Marloes Berg - Woubrugge Ik ben de Master gaan volgen om meer verdieping te krijgen. Na de NLP Practitioner training had ik het gevoel nog niet klaar te zijn, mijn reis was net begonnen.

Review NLP training Mia Verschaeve - Capelle a/d IJssel De Master heeft mij de verdieping gebracht die voor mij het verschil maakt.
Door aan de slag te gaan met modelleren en de contrastanalyse te doen, kreeg ik inzicht in het voor mij te bewandelen pad.

Review NLP opleiding Nienke Henselmans - Noord-Scharwoude - De Master is voor mij letterlijk een verdieping in NLP maar vooral in mezelf!
Nog verder graven waardoor zoveel moois ontstaat.

Review NLP training Barbara van der Giessen-van Broekhoven - Barendrecht Bedankt voor een fantastische tijd!
Ik ben zó blij dat ik de training bij jullie op Ibiza heb gevolgd. Het heeft me zoveel gebracht, meer dan ik had kunnen denken.

Review NLP opleiding Bettina Kresse - De langste NLP Master opleiding ever! Yessss. Een onverwacht kado dat ik door Covid-19 heb gekregen. Ik kwam vol nieuwsgierigheid hier naartoe. Ik wilde leren om de tools uit de NLP Practitioner te gebruiken.

Review NLP training Angela Rijkhoff - Obdam Wat een mooie reis heb ik in 30 dagen mogen maken. Ik ben terecht gekomen in een warm bad. Gevuld met lieve mensen om mij heen die mij namen zoals ik ben. Ik ben gezien, gehoord en gevoeld. En ik héb gezien, gehoord en gevoeld.

Review NLP opleiding Arjen Limonard - Haarlem Na de NLP Practitioner had ik hoge verwachtingen van de NLP Master. Deze zijn volledig waargemaakt. Trainers Marlies en Niels zijn beide prachtige trainers.

Review NLP opleiding Remon Bahnerth - Berkel en Rodenrijs /></a> 

<span class=Na de NLP Practitioner ben ik niet meteen begonnen met de NLP Master, maar wát een aanvulling én uitbreiding was deze opleiding!

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 13 april

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 20 april

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 6 april

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 13 april

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 20 april