Geschreven door Joep Leemans - Rosmalen

Review NLP training Joep Leemans - Rosmalen Nadat ik mijn Practitioner en Master Practitioner afgerond had bij Mind Academy was ik in de veronderstelling dat hier de mooie reis zou eindigen.

Maar door enkele mede-cursisten die wel de Trainersopleiding gevolgd hadden bij Mind Academy op Ibiza werd ik toch weer ge├źnthousiasmeerd.
De mogelijkheid die mijn werkgever bood, in combinatie met het volgen van deze opleiding op Ibiza en de prachtige verdieping, deed mij overtuigen om deze stap te zetten. Met een selecte club enthousiaste NLP-ers een geweldige inspirerende periode gehad met heel veel nieuwe inzichten en ontwikkelingen. De opzet om 2x ruim een week ondergedompeld te worden en 100% bezig te kunnen zijn met jezelf en je eigen ontwikkeling maakt het voor mij een groot kado.
Een groot kado voor jezelf, wat ik iedereen kan aanraden.

De Practitioner en Master Practitioner waren al fantastisch, maar deze trainersopleiding heeft mij nog zoveel meer gebracht. En dan niet alleen op het gebied van NLP, maar ook zeer bruikbaar in het normale leven. Om maar te zwijgen van de nieuwe, innige contacten met de andere trainers en Arnold.

Arnold, Martin en alle andere cursisten: Dank voor de geweldige tijd en hopelijk tot ziens.


Joep Leemans - Rosmalen