Geschreven door Barry van den Mosselaar - Alkmaar

Review NLP training Barry van den Mosselaar - Alkmaar Tijdens de NLP Practitioner training ontwikkelde zich bij mij al het idee om de NLP Master te doorlopen en daarna de NLP Trainers opleiding.

Tijdens het volgen van de Master opleiding heb ik veel research gedaan naar de verschillende NLP Trainers opleidingen in Nederland. Omdat ik niet het juiste gevoel kreeg bij het aanbod in Nederland ben ik op zoek gegaan naar een trainersopleiding in Amerika. Tótdat ik las over de NLP trainersopleiding van Mind Academy op een prachtige finca in Ibiza.

Dezelfde avond heb ik me ingeschreven en inmiddels heb ik de trainersopleiding met succes afgerond. Door de locatie in Ibiza ben ik twee maal een week uit mijn dagelijkse rol van manager, partner en vader gestapt om me volledig te focussen op het trainer zijn.
2 x 8 dagen 24/7 omringd door mensen die eenzelfde passie hebben voor NLP.

Het heeft mijn ontwikkeling op het gebied van NLP een enorme boost gegeven. Daarnaast werden wij ontzettend verwend door de kok die het ontbijt, de lunch en het diner verzorgde. Het vele oefenen voor de groep, de uitgebreide trainersmanual, de online leeromgeving, de intervisies en de trainingsavonden in Nederland hebben mij het vertrouwen gegeven nu zelf daadwerkelijk NLP trainingen te kunnen geven. Ik kan de NLP trainersopleiding van Mind Academy van harte aanbevelen voor iedereen die na de Master Practitioner een volgende stap willen zetten binnen NLP en hun persoonlijke ontwikkeling!