Geschreven door Marsha Matton - Utrecht

Review NLP trainers training Marsha Matton - Utrecht Verwarring is slechts een doorgang naar een nieuwe realiteit.
Gedurende deze trainerstraining ben ik dwars door de verwarring naar een nieuwe realiteit van NLP trainer gegaan.

Deze training is zo gaaf, intensief en zeker de moeite waard! Ik werk al heel lang met groepen en toch heeft deze training me weer zoveel inzichten gegeven over groepsdynamiek, de theorie van NLP en mijn eigen trainerschap. Doordat je er zo intensief mee werkt, gaat de theorie echt leven. Je ziet verbanden tussen de verschillende modellen, die hierdoor nog meer diepgang krijgen.

Het is mega interessant om vanuit NLP perspectief naar groepsdynamiek (groepsprocessen en groepsdynamica) te kijken en je eigen rol als trainer daarin.
Keer op keer word je geïnspireerd om verder te kijken, verder te groeien en nog een stap verder te gaan.
Onder de zeer kundige leiding van de NLP trainers van Mind Academy: Arnold , Ellen en Marlies. Zij zien je talenten en ook je verbeterpunten die ze je zintuigelijk scherpzinnig terug geven zodat je er verder mee kunt. Met heel veel liefde zorgen zij dat je de grootst mogelijke groei doormaakt terwijl je dicht bij jezelf blijft.
Ik ben er trots op dat ik mijn certificaat tot NLP trainer hebt gehaald bij Mind Academy! Echt een aanrader als je met groepen werkt en je verder wilt ontwikkelen tot trainer!


Marsha Matton - Utrecht