Vanaf januari 2018 organiseren we 1 of 2 jaar geen trainingen op Ibiza.

Op het zonnige Ibiza (Spanje) kun je bij Mind Academy je NLP opleiding volgen in 2016 en 2017.

Wij verzorgen 3 NLP trainingen op Ibiza. Voor 2017 zijn alle trainingen vol.

De NLP trainingen op Ibiza zijn inclusief verblijf, overnachtingen, eten en drinken. Je kunt de dag voordat de training start inchecken en de dag nadat de training is afgerond uitchecken.

Mind Academy - Ibiza

Droomlocatie

De prachtig honderden jaren oude Finca bevindt zich vlakbij het stadje San Miguel en heeft een tuin met verschillende terrassen en fruitbomen en is voorzien van zwembad, buitenbar, WIFI en een riante open trainingsruimte. Deze sfeervolle plek maakt de ervaring van een NLP training nog meer bijzonder.

Verblijf en overnachten

De Finca wordt met de cursisten gedeeld en het wordt dus ieder zijn huis tijdens de training. De cursisten slapen in een gedeelde tweepersoonskamer met losse bedden. Op de locatie is enorm veel privacy voor iedereen die dat zoekt.

Voordat de training start, ontvang je een lijst met de contactgegevens van je medecursisten. Je kunt dan afspraken maken over vluchten en vervoer. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. Eén dag voor de training ben je al welkom op de Finca (in de prijs inbegrepen).

Inclusief ontbijt, lunch en diner

De trainingsdagen zijn inclusief ontbijt, lunch, avondeten, koffie en thee. Voorkeuren worden door de kok meegenomen.

Deelname NLP trainingen Ibiza

De deelnamekosten zijn vrijgesteld van btw. Deelname is inclusief uitgebreide manual (ook digitaal in PDF) en toegang tot de online NLP groepen. De NLP Master Practitioner en de NLP trainers training worden afgesloten met een door de American board of NLP erkend NLP certificaat.

Fiscale mogelijkheden

Ben je al bekend met de fiscale mogelijkheden?

Nog geen 100% zekerheid?

Weet je nog niet zeker of je kunt deelnemen, neem dan een eerst optie. Wij reserveren dan een plaats voor je totdat je een beslissing hebt genomen of totdat de training vol is.

Kennismaken op een NLP informatieavond

Voordat je je aanmeldt ben je altijd welkom om informatie over NLP te krijgen op de NLP informatieavonden. Die geven we niet op Ibiza, wel maandelijks op onze andere trainingslocaties in Nederland.

Vervoer / vluchten van en naar de locatie

Vliegtickets

De vluchten van en naar Ibiza zijn voor eigen rekening. Zoek je een goedkope vlucht, kijk dan ook even op surprisetickets.nl met handige tips. In ongeveer 2,5 uur vlieg je naar Ibiza.

Transfer

De transfer van en naar de trainingslocatie is voor eigen rekening, en kost ca 35 euro met een taxi. De locatie ligt op ca 30 km (ca 30 minuten rijden) van Ibiza luchthaven. De goedkoopste manier is om een taxi te delen met je medecursisten. Een taxi is makkelijk te regelen als je aankomt op de luchthaven.

Als je zelf nog het eiland wilt verkennen of als je langer wilt blijven op Ibiza kun je ook een auto huren. Dit kun je makkelijk doen bijvoorbeeld bij rentalcars.com of holidaycars.com, zij hebben balies op de luchthaven.