Dynamische Professionele training - Review NLP training

Review NLP training Petra Overeem - Uitgeest Net zoals enkele andere collega trainers heb ik alle drie NLP trainingen genoten bij Mind Academy. Hoe verder ik kwam tijdens de eerste twee trainingen (de Practitioner en de Master) hoe meer ik overtuigd raakte zelf NLP trainer te willen worden.

De vakbekwame trainers, ook tijdens mijn assistentschap bij Mind Academy, hebben mij ieder op hun eigen unieke manier geïnspireerd. Toen Arnold bekend maakte deze training te gaan geven, heb ik vrij snel besloten dit te gaan doen. Dat de training op Ibiza gegeven werd was een echt cadeau. Op de Finca krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, te inspireren, te ontspannen, te genieten van de omgeving en jezelf tegen te komen als persoon en als trainer. Dit alles heeft het mij in ieder geval gebracht.

Het welkome gevoel alvorens je bij de Finca aankomt zegt alles over de gastvrijheid van Arnold en Marlies. Het heerlijke eten, de voorzieningen, de trainingslocatie en de verzorging van de training is tot in de puntjes goed geregeld en georganiseerd! Ook tussen de twee trainingsweken zijn de trainers bereikbaar, geven ze feedback en helpen ze je groeien als trainer. Vanaf dag 1 stap je in de rol als trainer en ben je intensief bezig met alle NLP onderwerpen en trainerstechnieken.

Als je opzoek bent naar een training om een vakbekwame en gecertificeerde NLP trainer te worden, dan ben je bij Mind Academy aan het juiste adres. De opbouw van de training op Ibiza, de professionaliteit en betrokkenheid van de trainer, de trainingsavonden in Nederland, de content van het trainingsmateriaal (met uiterste zorg verzorgd) en de verschillende examenmethodes maakt de training dynamisch en professioneel.

Petra Overeem - Uitgeest

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 13 april

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 20 april

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 6 april

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 13 april

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 20 april