Geschreven door Petra Overeem - Uitgeest

Review NLP training Petra Overeem - Uitgeest Net zoals enkele andere collega trainers heb ik alle drie NLP trainingen genoten bij Mind Academy. Hoe verder ik kwam tijdens de eerste twee trainingen (de Practitioner en de Master) hoe meer ik overtuigd raakte zelf NLP trainer te willen worden.

De vakbekwame trainers, ook tijdens mijn assistentschap bij Mind Academy, hebben mij ieder op hun eigen unieke manier geïnspireerd. Toen Arnold bekend maakte deze training te gaan geven, heb ik vrij snel besloten dit te gaan doen. Dat de training op Ibiza gegeven werd was een echt cadeau. Op de Finca krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, te inspireren, te ontspannen, te genieten van de omgeving en jezelf tegen te komen als persoon en als trainer. Dit alles heeft het mij in ieder geval gebracht.

Het welkome gevoel alvorens je bij de Finca aankomt zegt alles over de gastvrijheid van Arnold en Marlies. Het heerlijke eten, de voorzieningen, de trainingslocatie en de verzorging van de training is tot in de puntjes goed geregeld en georganiseerd! Ook tussen de twee trainingsweken zijn de trainers bereikbaar, geven ze feedback en helpen ze je groeien als trainer. Vanaf dag 1 stap je in de rol als trainer en ben je intensief bezig met alle NLP onderwerpen en trainerstechnieken.

Als je opzoek bent naar een training om een vakbekwame en gecertificeerde NLP trainer te worden, dan ben je bij Mind Academy aan het juiste adres. De opbouw van de training op Ibiza, de professionaliteit en betrokkenheid van de trainer, de trainingsavonden in Nederland, de content van het trainingsmateriaal (met uiterste zorg verzorgd) en de verschillende examenmethodes maakt de training dynamisch en professioneel.

Petra Overeem - Uitgeest