Verdieping - Review NLP Trainertraining Vinkeveen

Review NLP training Lisanne Hage - Vinkeveen Sinds 2013 heb ik een eigen bedrijf en geef trainingen in efficiënt werken. Al vaak heb ik tijdens mijn trainingen vraagstukken kunnen oplossen met de NLP methodiek.

Mijn bedrijf is groeiend en ook mijn trainingen worden gevarieerder. Kortom, het werd tijd om na de Practitioner en Master Practitioner een stap verder te gaan. Een verdieping om mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, mijn bedrijf én mijn trainingen te verrijken met NLP.

En toen startte Mind Academy met deze trainers-training. Dit was voor mij het moment om hier aan deel te nemen. En dat de training ook nog op Ibiza plaats zou vinden was voor mij nóg doorslaggevender. Ik heb alles moeten regelen met het thuisfront, zoals ieder ander, want twee weken buitenland heeft een impact op je gezins- en werkleven. Waar een wil is, is een weg.

De trainingsperiode van ongeveer zes maanden is intensief. Je bent weer in de leer en dat vraagt tijd en inzet. En wat heb ik ervan genoten! De online-module is een waardevolle ondersteuning. De materialen zijn, als altijd bij de Mind Academy, goed georganiseerd. En de avonden tussen de weken op Ibiza door, zijn leerzaam.
Daarnaast is Arnold, de trainer, jouw persoonlijke coach en staat altijd open voor vragen. Iets wat ik als heel waardevol heb ervaren en waar ik regelmatig aanspraak op heb gemaakt.

De weken óp Ibiza waren een feestje. De magische locatie, de training, de mensen en de hele entourage zorgen ervoor dat je er helemaal kunt ‘zijn’. Inhoudelijk heeft de training me alles gebracht wat ik ervan verwacht had. Van praktische informatie hoe je een goede training ontwerpt tot inzichten in groepsdynamieken.

En deze training heeft me nog veel meer gebracht; ik heb vrienden voor het leven gekregen én een aantal nieuwe “collega’s”. Iets wat ik als trainer toch miste.

Dank aan Arnold en Marlies, voor het realiseren van jullie droom!

Lisanne Hage - Vinkeveen

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 13 april

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 20 april

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 6 april

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 13 april

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 20 april