Geschreven door Jolly Nachbar - Zaandam

Review NLP training Jolly Nachbar - Zaandam Een onbeschrijfelijke ervaring en het gevoel dat ik in een week meer geleerd heb waar je anders misschien wel een jaar over zou doen. Ik heb wel meer trainingen gevolgd met persoonlijke ontwikkeling als leerdoel en daar heb ik ook veel van opgestoken, maar ...

... dat staat in geen verhouding tot wat ik de week op Ibiza tijdens de Intensive NLP training heb ervaren;
groepsdynamiek, inzichten in mijzelf nu, inzichten die ver teruggaan in mijn leven, emoties ondervonden en gezien, leren hoe mooi mensen zijn, en dit te zien, de verhalen te horen en adviezen te krijgen van medecursisten, en leren waar het in communicatie nu écht over gaat.

Daarnaast werd de cursus op een droom locatie gegeven in een magisch mooie omgeving, met een perfecte keuken in een week met heerlijk veel Ibiza sun!

Terug in Nederland voelde ik of ik lichter liep en dat mensen mij anders aankeken. Het is moeilijk te beschrijven wat ik precies geleerd heb maar woorden zoals; voelen, inzicht, zien, rust en vertrouwen, schieten door mijn hoofd. En dan de trainers ... met volle aandacht van de eerste tot de laatste minuut heb ik geluisterd, steun ondervonden, persoonlijke adviezen gekregen, bijzondere ervaringen opgedaan, en niet vergeten samen heel veel plezier gehad. Een TOP training !!

Jolly Nachbar - Zaandam