Geschreven door Anja Verscheijden - Bilthoven

Review NLP intensive Anja Verscheijden - Bilthoven Een week lang ondergedompeld worden in de wondere wereld van NLP, residerend in een prachtige finca op Ibiza. Dat zag ik helemaal zitten!
Afgezonderd van de buitenwereld gingen we met Arnold en Marlies als trainers in een kleine groep intensief aan de slag met het vullen van onze persoonlijke NLP-toolkit.

Niet eerder was een training voor mij zo impactvol, effectief en direct praktisch toepasbaar. De NLP-modellen in combinatie met systemisch werken (familie opstellingen) hebben mij prachtige nieuwe inzichten gegeven in mezelf en mijn (meestal niet-helpende) patronen. Confronterend, helend, maar bovenal verrijkend en inspirerend. Na jaren van bijna moedeloos ronddraaien in hetzelfde kringetje voel ik nu eindelijk de energie weer volop stromen en is er ruimte voor nieuwe initiatieven.
Chapeau ook voor Marlies en Arnold. Mede dankzij hun liefdevolle maar doortastende manier van trainen en begeleiden hebben zij deze 5 dagen voor mij tot een onvergetelijke belevenis gemaakt!

Liefs
Anja Verscheijden - Bilthoven