Geschreven door Ellen Traa - Breda

Review NLP intensive Ellen Traa - Breda Al vele jaren ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. En al jaren volg en kies ik voor de vak- en functiegerichte opleidingen. Nu ben ik eens gaan zoeken naar iets anders. En besloot me te gaan oriënteren op een opleiding of cursus meer op het vlak van persoonlijke ontwikkeling.

Ik kwam uit bij NLP. Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar een opleidingsinstituut. De intensieve 5-daagse training van Mind Academy op Ibiza sprak me zeer aan.
Deze training van 5 dagen zou "the best of NLP” zijn. Dat leek mij perfect, een mooie kennismaking met NLP. En dat was het ook!
Het was een hele bijzondere ervaring, intensief maar zeer inspirerend. We hadden een hele fijne groep en fantastische trainers.
Verschillende modellen en structuren zijn ons uitgelegd en vervolgens gingen we er samen mee aan de slag. Alles valt of staat met communicatie, ik heb nieuwe inzichten en ervaringen gekregen die ik privé en zakelijk goed kan toepassen.
Speciale dank aan de trainers Marlies en Arnold die mij meenamen op deze bijzondere & inspirerende reis. En natuurlijk ook dank aan Maurilla die op voortreffelijke wijze voor de inwendige mens zorgde!
Nogmaals dank!

Hartelijke groet
Ellen Traa - Breda