De zeven eigenschappen van effectieve families - Stephen Covey

De relatie die je hebt met je familie (de relaties met je kinderen en/of kleinkinderen, partner(s) etc) is voor veel mensen de belangrijkste.

Met de diepzinnigheid, eenvoud en praktische wijsheid waarmee hij al miljoenen lezers heeft bereikt, laat Stephen R. Covey zien hoe de principes uit De zeven eigenschappen van effectief leiderschap kunnen worden gebruikt om een stabiel, liefdevol gezin op te bouwen waarvan de positieve effecten generaties lang zullen doorwerken.

Want, zo zegt Covey: 'Als je je kinderen opvoedt, voed je tegelijkertijd je kleinkinderen op'. Covey legt uit dat een gezin niet zomaar vanzelf hecht en stabiel wordt, maar dat daarvoor de energie, talenten, wilskracht, visie en toewijding van alle gezinsleden nodig zijn.

Hij geeft praktisch advies voor het oplossen van veelvoorkomende gezins-dilemma's, zoals tijd voor elkaar maken, ruzies uitpraten, beschadigde relaties herstellen en negatieve stemmingen ombuigen.

Zijn advies lardeert hij met inzichtrijke, vaak ontroerende of humoristische ervaringen uit zijn eigen leven en het leven van andere families. De zeven eigenschappen van effectieve families heeft alles in zich om een klassieker te worden op het gebied van het gezinsmanagement.

ISBN 9789047000365

Bestel bij Bol.com