NLPBoeken
De Betovering van taal - Richard Bandler en John Grinder

Bandler en Grinder zijn de twee grondleggers van NLP. Zij schreven er boeken over en geven trainingen. Dit boek is een verslag van zo'n tweedaagse workshop uit januari 1978.

De biologie van de overtuiging - Bruce H. Lipton

In 'De biologie van de overtuiging' maakt Bruce Lipton ons deelgenoot van zijn verpletterende ontdekking dat we geen slachtoffer zijn van onze genen, maar dat we ons welbevinden kunnen beïnvloeden door onze gedachten, emoties en overtuigingen.

Essenties van NLP Lucas Derks en Jaap Hollander

'Essenties van NLP' biedt de lezer een panoramische blik op het rijke landschap van het Neuro Linguïstisch Programmeren.

Het ABC van NLP - Yoka Brouwer en Dick Brouwer

In de jaren zeventig deden de psychologen Bandler en Grinder in de Verenigde Staten onderzoek naar de werkwijze van succesvolle therapeuten en ontdekten dat deze therapeuten - bewust of onbewust - een uniform model gebruikten in de benadering van hun patiënten.

Het complete NLP werkboek - David Molden

Ontdek je innerlijke krachten en krijg controle over je eigen leven!
Neuro Linguïstisch programmeren biedt heel bruikbare technieken om iedereen, in elke situatie te helpen zijn potentieel optimaal te gebruiken en een gelukkig en succesvol leven te leiden.

Het hart van NLP - John Grinder

Het hart van NLP van John Grinder en Frank Pucelik beschrijft de ontstaansgeschiedenis van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). John Grinder en Frank Pucelik zijn de 'founding fathers' van NLP en vertellen in dit boek, samen met een aantal zelden genoemde medescheppers van NLP over de eerste negen ontwikkelingsjaren van NLP.

Hoe haal je wat in je Hoofd - Richard Bandler

Neuro-linguïstisch programmeren is een geheel van modellen en technieken dat zich richt op de - altijd subjectieve - ervaring. De informatie en kennis die hierdoor worden geboden vormen een nieuw uitgangspunt voor effectieve communicatie.

Je ongekende vermogens - Anthony Robbins

In deze bestseller vertelt Robbins op boeiende wijze wat NLP is, en wat NLP voor u kan doen.

Kadobon

Laat iemand zelf zijn/haar perfecte boek over NLP uitkiezen. Een cadeaukaart is 3 jaar geldig en kan in één keer of in gedeeltes worden gebruikt.

Mijn stem gaat met je mee - Milton Erickson

Milton Erickson (1901-1980) wordt wel de belangrijkste hypnotherapeut van zijn tijd genoemd. Hij is de grondlegger van de moderne hypnotherapie en de inspiratiebron achter de N.L.P. (Neuro Linguïstic Programming).

Naar het hart van communicatie - Eric Schneider

Wat is het geheim van het 'spirituele succes' van mystici en grote leraren? Wat kunnen we door middel van NLP (neuro linguïstisch programmeren) van deze mystici en leraren met hun hoge spirituele en emotionele ontwikkeling leren om zo onze eigen spirituele intelligentie drastisch te verhogen?

NLP gids voor optimaal functioneren - Joseph O'Connor en John Seymour

Joseph O'Connor en John Seymour werden beiden in het neuro linguïstisch programmeren getraind door vooraanstaande psychologen die deze richting openlegden, John Grinder, Robert Dilts, Judith DeLozier en Richard Bandler, en hebben met hun cursussen en publicaties een belangrijke bijdrage aan de groei van NLP geleverd.

NLP in ontwikkeling - Rudy Verdamme

Dit uitzonderlijke boek bekijkt NLP in haar totaliteit. Wat is het typische van NLP in vergelijking met andere benaderingen? Welke nieuwe communicatiepatronen biedt NLP? Hoe ontwikkelt het zich? Wat is de bijdrage van NLP tot de vraagstukken van onze tijdsgeest?

NLP voor dummies - Romilla Ready en Kate-Burton

Neuro Linguïstisch programmeren (NLP) is gebaseerd op gezond verstand en heeft de levens van miljoenen mensen verrijkt. Door te laten zien hoe u uw denken kunt sturen en aanpassen, helpt NLP u om negatieve gedachten los te laten en sterke innerlijke overtuigingen te ontwikkelen ten aanzien van uzelf en de wereld.

Op verhaal komen - Wibe Veenbaas

Wibe (Wybe) Veenbaas is een rasverteller, hij weet als geen ander de onbewuste lagen van de mens aan te spreken en op die manier een mens liefdevol en met respect te confronteren met dat wat er is.

Stap In Je Grootsheid - Anthony Robbins

Hoe je onmiddellijk leiding kunt nemen over je mentale, emotionele, fysieke en financiële bestemming!
In dit boek demonstreert de meester op het gebied van piekprestaties dat je onmiddellijk je leven kunt beheersen door je overtuigingen en je waarden - die bepalen hoe je denkt, hoe je je voelt en wat je op elk willekeurig moment doet - vorm te geven.

Steps to an ecology of Mind - Gregory Bateson

Gregory Bateson was een filosoof, antropoloog, fotograaf, naturalist, en dichter, evenals de man en medewerker van Margaret Mead. Met een nieuwe voorwoord van zijn dochter Mary Katherine Bateson, zal dit klassieke bloemlezing van zijn belangrijkste werk voort te zetten tot vreugde en de generaties van lezers te informeren.

Structuur van de magie  -  Richard Bandler

Nederlands boek
Vertaling in Engels: The structure of Magic - John Grinder

The structure of Magic -  John Grinder

Engelstalig boek
Vertaling in het Nederlands: Structuur van de magie - Richard Bandler

Verander je leven met NLP - David Molden

Ontdek de kracht van Neuro Linguïstisch Programmeren
Hebt u zich ooit afgevraagd waarom sommige mensen zo veel succes hebben in hun werk en privéleven? Dit boek legt uit hoe dat komt.

Verander je overtuigingen - Robert Dilts

Robert Dilts studeerde bij Bandler, Grinder en Erickson en is co-auteur met Bandler en Grinder van het standaardwerk over NLP. Hij is een vooraanstaand onderzoeker en trainer op het gebied van NLP en ontwikkelde de derde generatie NLP waarop Andromeda de NLP-opleiding baseert.

De boeken die je bestelt bij Bol.com, bestel je via een affiliate link