Geschreven door Hans Hoen - Heiloo

Review NLP training Hans Hoen - Heiloo

Mijn passie en beleving in mijn dagelijks leven waren verdwenen. Zowel in het werk als privé voelde ik me zonder energie. NLP, gegeven door Mind Academy met de trainers Arnold en Astrid, heeft mijn zelfvertrouwen en vertrouwen weer teruggebracht.
Ik geniet en kan ook weer genieten van alles in mijn leven!

Begonnen met de NLP Practitioner en onder leiding van Astrid en Ellen werden voor mij herkenbare patronen neergezet en dit gaf meteen al een hoop inzichten over mijn communicatie en gedrag. Mede door de andere cursisten en de veilige omgeving van de groep kreeg ik de gelegenheid om mijzelf volledig te laten zien en kon dus zo werkelijk al de eerste stappen zetten.
Na de NLP Practitioner volgde automatisch voor mij de NLP Master omdat ik verdere verdieping wilde en verlangde. Tijdens de Master volgde inderdaad die verdieping en kon ik 'een hoop opruimen en veranderen'. Ik heb mijn vrijheid ontdekt en heb resoluut het stuur in mijn eigen leven weer in eigen hand genomen! De Master heeft mij alle vaardigheden en waarden/overtuigingen aangereikt om nu die dingen te gaan doen die werkelijk belangrijk voor mij zijn. Ik weet wat mijn identiteit nu is en voel zelfs weer een missie in mijn leven!

Hans