Persoonlijke groei en bewustwording dmv NLP

Review NLP training Kitty de Bruin - Uitgeest

Mijn practitioner training heb ik bij een ander instituut gedaan, bij dit instituut trainden we 8 dagen achter elkaar. Dit was een fijne training maar ging ook erg snel (minder tijd voor alle stof). Bij Mind Academy waren het 5 weekenden in 5 maanden. Dit betekende voor mij dat het me geen vakantiedagen kostte.

Wat ik ook erg fijn vond is het feit dat je 1 weekend intensief bezig bent en daarna een maand hebt om alles te laten "landen", te oefenen en het nog eens te bespreken met je intervisie groep.
In mijn beleving heb ik er op deze manier meer uit kunnen halen.
De reden waarom ik met NLP ben begonnen is omdat ik het fenomeen communicatie razend interessant vind. Ook in mijn werk kan ik NLP goed gebruiken.
Daarnaast heeft NLP bij Mind Academy mij veel persoonlijke groei opgeleverd. Mind Academy richt zich sterk op persoonlijke ontwikkeling en groei, een prettige insteek! Je bent tenslotte je eigen (communicatie) instrument.

Wat ik vooral uit mijn NLP Master heb gehaald is een enorme bewustwording.
Wie ik ben, waarom ik doe zoals ik doe, wat mij soms belemmert en vooral ook wat mij helpt om beter tot mijn recht te komen. En ook, wat gebeurt er in communicatie, taal patronen herkennen en erover in gesprek gaan. Ik gun iedereen de inzichten en tools die NLP je biedt!

Bij Mind Academy is een mooie balans tussen theorie en oefenen. Er is ruimte en aandacht voor persoonlijke groei. En een geweldige locatie met een heerlijke (biologisch verantwoorde :-) ) lunch!
Je maakt je eigen training; neem jouw vragen/ uitdagingen mee en ga aan de slag met wat jij wilt weten en leren. Dan weet je zeker dat dit aan bod komt... en zeer waarschijnlijk nog heel veel meer dan dat. Geniet van de reis!

Kitty

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 15 juni

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 22 juni

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 6 juli

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 22 juni

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 15 juni