Geschreven door Monique Mooij - Opdam

Review NLP training Monique Mooij - Opdam

Tijdens mijn opleiding tot coach maakte ik kennis met NLP.
Ik voelde meteen wat een krachtig instrument dit kon zijn tijdens coachingstrajecten en ik wilde er graag meer van weten.

Daarom heb ik me opgegeven voor de NLP Practitioner, en onlangs heb ik de NLP Master Practitioner afgerond. Wat het me heeft opgeleverd?
Wat ik niet had verwacht is dat het, naast de geweldige tools die ik ter beschikking kreeg, óók leidde tot een krachtige persoonlijke ontwikkeling en een nadere kennismaking met mezelf.
Zelfvertrouwen, rust en een gevoel van geluk. Ik denk nog meer in mogelijkheden en ik ben in staat om vraagstukken in mijn leven van meerdere kanten te bekijken. En misschien wel het belangrijkste: ik blijf bij mezelf, ik weet wat belangrijk voor mij is en handel daar ook naar. Het mooie is dat ik daardoor mezelf als mezelf laat zien en dat zorgt er weer voor dat er steeds meer dingen op mijn pad komen die precies bij me passen. Kijk, en dáár word ik blij van.
Ik ben de trainers van de Mind Academy dankbaar dat zij dit mooie proces mogelijk maken. Al bij de introductieavond wist ik: dit is de juiste plek. En dat is ook gebleken. Er is steeds sprake geweest van een veilig gevoel waardoor ik mij volledig en op mijn eigen manier kon ontwikkelen. Door de goed gedoseerde opbouw van de training kon ik de theorie van NLP bevatten en praktisch inzetten tijdens de vele oefeningen. Al met al: ik raad het iedereen aan.
Hoe fijn is het immers om zelf het roer in handen te nemen en met veel plezier je eigen leven te leven!

Monique