NLP training opleiding bij Mind Academy

Mind Academy trainingen op Ibiza

De NLP Master Intensive geven we op dit moment niet omdat we nu geen trainingen op Ibiza geven. De 5-daagse NLP Master Intensive training is het vervolg op de 5-daagse NLP Intensive training. Ook als je de NLP Practitioner training of NLP Master Practitioner training hebt gevolgd, kan je deelnemen aan deze training. De NLP Master Intensive training wordt exclusief op onze trainingslocatie op Ibiza gegeven.

Krachtige exclusieve NLP Master training

In deze training leer je de meest krachtige modellen en technieken uit de 15-daagse NLP Master Practitioner training. Begeleid door ervaren NLP trainers word je uitgedaagd de volgende stap te maken in je persoonlijke ontwikkeling.

Waar in de Intensive training begrippen als communicatie, bewustwording en nieuwe zienswijzen centraal staan, staat de NLP Master Intensive voor verdieping in de NLP stof en ook verdieping in je onbewuste waarden en identiteit. Hoe meer je in contact komt met je diepere drijfveren des te moeitelozer leid jij je leven zoals jij dat wilt. Waar het in de NLP Intensive gaat over de logische niveaus omgeving, gedrag en vaardigheden, gaat de Master Intensive over waarden, overtuigingen en identiteit.

Voor wie is deze training?

Je kunt deelnemen aan deze training als je de 5-daagse NLP Intensive training hebt gevolgd. Ook voor als je de NLP Practitioner training hebt gevolgd maar geen lange NLP Master Practitioner wil/kan volgen is dit een mooie vervolgtraining. Als je de NLP Master Practitioner al hebt gevolgd en je wilt deze reviewen dat ben je ook helemaal welkom (mensen van alle instituten zijn welkom). De training is op basis van werk- en denk niveau MBO / HBO.

Zakelijke en privé insteek

Je kunt aan deze training deelnemen van uit een zakelijke of privé insteek. De effectieve technieken, verruimende denkkaders en bekrachtigende overtuigingen maken je communicatie flexibeler en effectiever. Hierdoor ben je zakelijk krachtiger en effectiever als leidinggevende, manager of teamleider.

Door onze aanpak zorgt NLP voor persoonlijke ontwikkeling, waardoor het totaal een krachtige impact heeft in alle contexten van je leven. Deze NLP training zorgt ervoor dat je je bewuster wordt van je interne processen, overtuigingen, emoties en het beeld dat je van de wereld hebt. Bewuste en/of onbewuste verandering in deze gebieden zal zorgen voor nieuwe resultaten, meer vertrouwen en nog soepelere relaties.

Verblijf op Ibiza

De training vindt plaats op onze trainingslocatie op Ibiza. Je kunt op de trainingslocatie overnachten of in overleg ervoor kiezen een eigen slaapgelegenheid te regelen.

Het programma van de NLP Master Intensive training

In de NLP Intensive of NLP Practitioner training heb je de basis van NLP geleerd en ervaren. Naast een korte herhaling uit deze trainingen, behandelen we in de de Master Intensive een selectie van de meest krachtige modellen en technieken uit de NLP Master Practitioner training, zodat je de belangrijkste NLP vaardigheden, basisprincipes en modellen kunt toepassen.
Het programma bestaat o.a. uit:

Korte herhaling van de theorie uit de de Intensive training / NLP Practitioner training, waaronder:

Nieuwe NLP Master Practitioner onderwerpen zoals:

 • Het ontdekken van sturingen vanuit onze onbewuste waarden
 • De basis metaprogramma's
 • Veranderen van overtuigingen op identiteitsniveau dmv de Identiteitsmatrix
 • Systemisch waarnemen / werken, zelf leren opstellen
 • Doelen, uitkomsten en de disneystrategie
 • Hoe inspireer en motiveer je anderen d.m.v. het Miltonmodel
 • Persoonlijke feedback
 • … en nog veel meer

Agenda

Er staat op dit moment geen training op het programma.

Deelname aan de NLP Master Intensive training

De prijs inclusief het verblijf en overnachten op de trainingslocatie op Ibiza bedraagt 2.490 euro en is vrijgesteld van BTW. Deelname is inclusief:

 • Verblijf op Ibiza
 • 6 overnachtingen in een 2-persoonskamer
 • 5 trainingsdagen
 • Persoonlijke begeleiding
 • Ontbijt, lunch, avondeten, water, koffie en thee
 • Manual (ook digitaal in PDF)
 • Certificaat van deelname

De prijs is exclusief vluchten van en naar Ibiza en het vervoer van en naar de trainingslocatie. Voor je reisverzekering moet je zelf zorgdragen.

De NLP Master Intensive staat niet op ons programma omdat we op dit moment geen trainingen op Ibiza geven.