Doorbreek je gewoonte Meditaties - Joe Dispenza

Doorbreek de gewoonte jezelf te zijn zijn Nederlandse meditaties (dubbel cd) . De meditaties gaan over hoe je je oude, vertrouwde ‘zelf’ kunt loslaten en een nieuw ‘zelf’ kunt creëren.

Op deze audio DUBBEL CD staan de meditaties die behoren bij het boek Doorbreek de gewoonte jezelf te zijn De eerste 3.00 min is een introductie van dr. Joe Dispenza; daarna volgen de meditaties. De instructies met betrekking tot deze meditaties staan beschreven in hoofdstuk 9 tot en met hoofdstuk 13 van het boek Doorbreek de gewoonte jezelf te zijn. Deze cd-set bevat een vierweekse geleide meditatie om je te helpen bij het mentaal oefenen van het stappenplan dat beschreven staat in het boek van dr. Joe Dispenza; Doorbreek de gewoonte jezelf te zijn.
Deze cd is bedoeld om je van een bèta-hersengolffrequentie (de analytische geest) naar een alfastaat te brengen en om coherente hersengolfpatronen te ontwikkelen en te handhaven.
Dr. Joe geeft instructies om je aandacht tijdens deze meditatie op verschillende delen van je lichaam te richten ‘in de ruimte’ en ‘de ruimte rondom je lichaam’. Hierdoor verandert je brein en krijg je toegang tot het besturingssysteem van je onderbewuste geest - waar ongewenste gewoonten en programma’s liggen opgeslagen.
Het doel is dat je leert hoe je in het nu kunt blijven en de kunst van het mediteren onder de knie krijgt. Als je je hersengolven eenmaal op de juiste manier hebt veranderd en diep in je onderbewustzijn bent binnengedrongen, word je persoonlijk begeleid voorbij je ‘oude zelf’ en ga je een ‘nieuw zelf’ en een nieuw leven creëren.

ISBN 9789492665577

Bestel bij Bol.com