Doorbreek de gewoonte jezelf te zijn - Bruce H. Lipton

Je bent zeker niet gedoemd door de genen die je hebt meegekregen en je bent niet voorgeprogrammeerd om de rest van je leven te zijn wie je bent. Er is een nieuwe wetenschap die steeds meer bekendheid krijgt en die de mensheid in staat stelt om de realiteit te creëren die ze kiest.

In het boek Doorbreek de gewoonte jezelf te zijn combineert de beroemde schrijver, spreker, wetenschapper en chiropractor, dr. Joe Dispenza, de wetenschapsgebieden van kwantumfysica, hersenchemie, biologie en genetica om je te laten zien wat werkelijk mogelijk is. Niet alleen zul je de nodige kennis en informatie ontvangen om elk aspect van jezelf te kunnen veranderen, maar je zult ook leren hoe je die kennis stap voor stap kunt toepassen, zodat je elk willekeurig gebied in je leven op een betekenisvolle manier kunt veranderen.
Dr. Joe ontraadselt aloude begrippen en overbrugt de kloof tussen wetenschap en spiritualiteit. Door zijn indrukwekkende workshops en lezingen hebben al duizenden mensen in tientallen landen zijn principes toegepast om van binnenuit te veranderen. Als je eenmaal de gewoonte jezelf te zijn doorbreekt en je daadwerkelijk je denkwijze verandert, zal je leven nooit meer hetzelfde zijn!

ISBN: 9789492665430

Bestel bij Bol.com