Geschreven door Rudy Veraar - Almere

Review NLP training Rudy Veraar - Almere Dat een opleiding zo’n impact kon hebben op mijn leven, had niet verwacht. Tijdens het volgen van de NLP Practitioner kwam er namelijk veel meer bewustwording van zaken die echt belangrijk zijn in mijn leven.

De training heeft er voor gezorgd dat ik mezelf en anderen nog beter ging begrijpen.
Bovendien zorgt de aanpak van Arnold en Hélène er voor dat je er ook praktisch mee aan slag mee gaat. Ook na de training bleef hetgeen ik geleerd en ervaren heb, doorwerken en had ik er profijt van. Dat was pas echt een aparte en mooie ervaring.
De Master Practitioner heeft voor mij de benodigde verdieping verzorgd zodat je de methoden en technieken nog beter gaat gebruiken. Niet alleen blijken het krachtige instrumenten om jezelf te begrijpen en te helpen maar ook anderen in een rol als coach of trainer. De bijdrage van Arnold en Ellen hebben hier zeker een rol in gespeeld.

Ik kan dus wel stellen dat deze opleidingen gezorgd hebben voor ingrijpende positieve veranderingen in mijn leven en dat van mijn omgeving. NLP, in combinatie met de manier waarop Mind Academy dit heeft verpakt, is zeker een aanrader voor een ieder die het leven van zichzelf en anderen wil verrijken.
Super bedankt Mind Academy (Arnold, Hélène en Ellen)

Rudy