Recensie NLP training - Andere gedrags en gedachtenpatronen

Review NLP training Jolanda van 't Erve - Velserbroek De directe aanleiding voor mijn besluit om aan de NLP Practitioner Training deel te nemen was dat ik regelmatig 'last' had van (geconditioneerde) gedrags- en gedachtenpatronen.

Ik merkte dat ik in mijn sociale en zakelijke omgeving soms met situaties werd geconfronteerd die niet goed voelden en/of die ik niet goed kon handelen.
Ik kon niet precies mijn vinger leggen op het waarom, maar wist wel dat het ook met communicatie te maken had. In persoonlijke ontwikkeling trainingen via mijn werkgever had ik al eerder te maken gekregen met NLP-elementen en was dus al zeer geïnteresseerd geraakt.

Ik heb de training ervaren als een enorm cadeau voor mezelf, aangereikt door zeer professionele trainers die een zorgvuldig programma hadden samengesteld. De opzet van de training en de timing van blokken en andere momenten zijn goed doordacht en opgebouwd. Dat gecombineerd met de samenstelling van de groep heeft voor een enorme verbinding en gevoel van respect en waardering gezorgd. Een sfeer waarin ik me in mijn waarde gelaten voelde en waardoor ik me veilig voelde om de training te beleven en doorlopen in mijn eigen tempo.
De training heeft mij veel inzichten en verbanden opgeleverd. Inzicht in waarom ik situaties op een bepaalde manier interpreteer en dat dat ook anders kan (als ik er last van heb). Inzicht in onbestemde gevoelens, in waar die vandaan komen en wat ik eraan kan doen om ze weg te nemen, om te zetten in bestemde (positieve) gevoelens of, beter nog, te voorkomen dat ze ontstaan. Inzicht in mijn krachten en zelfbeeld en hoe beperkende overtuigingen kunnen worden omgezet in bekrachtigende. Verband tussen gedachten (hoofd) en gevoelens (hart) en hoe zich dat uit in mijn gedrag. Verband tussen verleden (periode en manier van opgroeien en vorming) en huidige patronen in gedachten en gedrag. En zo kan ik nog wel even verder gaan!

Ik gun iedereen deze NLP Training en als ik het in een paar woorden mag samenvatten: het verzacht, het verbindt, het ontzorgt, het verheldert, het relativeert en het verruimt!

Jolanda van 't Erve - Velserbroek

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
do 13 april

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark vlakbij het centrum

Introductieavond
do 20 april

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in topsport centrum Papendal

Introductieavond
do 6 april

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
do 13 april

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
do 20 april