Geschreven door Mariska Hutjes - Driel

Review NLP training Mariska Hutjes - Driel

Naar aanleiding van feedback van een collega over mijn communicatiestijl: hard, kort door de bocht, ben ik opzoek gegaan naar een opleiding in communicatieve vaardigheden, en zo ben ik beland bij de NLP Academy.

Mijn doel was op dat moment mijn manier van communicatie dusdanig te verbeteren zodat ik niet alleen mijn studenten, maar ook mijn dochter kan helpen reflecteren op zijn/haar gedrag zonder dat ik weerstand bij hem/haar opwek of de relatie beschadig.

Tijdens NLP heb ik, in een voor mij ‘veilige omgeving’, d.m.v. gesprekken met trainers, andere cursisten, verschillende NLP modellen, oefeningen, zoveel inzicht gekregen in bepaalde patronen in mijn gedrag en communicatie, dat ik die nu eindelijk herken en erken, waardoor ik er nu ook echt iets aan kan veranderen.
Aan de hand van de NLP tools die ik geleerd heb, ben ik inmiddels bewust bekwaam geworden. Mijn reis in ‘mezelf blijven ontwikkelen’ gaat door, ook ná deze opleiding. Ik zal gebruik blijven maken van die tools.

Ik heb een ongelooflijk mooie persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt in die 5 maanden, waar ik de trainers en andere cursisten met hun feedback en hulp heel dankbaar voor ben!

Mariska Hutjes - Driel