Geschreven door Sjoukje van 't Veer - Nederhorst den Berg

Review NLP training Sjoukje van 't Veer - Nederhorst den Berg

Herken je dit? Dat je al een tijdje vastloopt in bepaalde patronen, zowel op het werk als in privé? Dit voelde ik dus ook. Lang geleden vertelde iemand mij over NLP. In het voorjaar 2020, jaren later dus, bezocht ik een introductieavond in Abcoude van de Mind Academy.

Ik had hier zo'n goed gevoel bij! Dit zou mij wel eens wat stappen verder kunnen brengen in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Vijf weekenden met een groep onbekenden samen ontdekken en leren. Al tijdens het eerste weekend voelde het al zo veilig! Er werd al zoveel gedeeld met elkaar. Met veel humor, en ook intense persoonlijke verhalen. WOW! Hier wil ik meer van.
Iedereen vormt een intervisiegroep met enkele mensen, waarin je tussen de trainingen door contact hebt met elkaar en kunt oefenen en delen. Dit is heel prettig, omdat niet iedereen in mijn inner circle begrijpt wat ik allemaal meemaak.
Na elk weekend voelde ik mij weer zoveel rijker. Alle inzichten en ervaringen die ik hier opdoe over mijzelf en wat ik kan doen en betekenen, ook voor anderen. Ik benoem enkele eye-openers waardoor ik echt anders ben gaan kijken. De persoon en het gedrag kunnen loskoppelen van elkaar. Hoe elke authentieke persoonlijkheid juist bijdraagt aan het grotere geheel. Volgen en leiden, dit levert zoveel meer op dan teveel in een van de twee posities gaan staan. Loslaten en hierin jezelf omarmen. Een mooi inkijkje in de systeemopstelling en een hele gave verrassing, wat ik hier ook als een verrassing wil laten voor allen die nog met NLP gaan starten.

De trainers Simon Jan en Patricia weten op professionele wijze een warme sfeer te creëren en iedereen aan te laten sluiten. Waarin je persoonlijke leerreis centraal staat. Zij zijn zeer betrokken, ook tussen de trainingen door. Zij begeleiden en stimuleren je om net wat verder te gaan, daar waar je zelf niet zo gemakkelijk bij komt.
De NLP training van de Mind Academy is praktisch opgezet, zeer toegankelijk en nodigt uit om er echt mee aan de slag te gaan.
Voor mij heeft deze NLP Practitioner opleiding de antwoorden gegeven die ik nodig had om verder te kunnen.
Het is een cadeau aan jezelf hieraan mee te mogen doen. De prijs-kwaliteit verhouding vind ik echt in orde.

`> Kortom, ik zou dit iedereen aanbevelen, jonger en ouder!
Groet

Sjoukje van 't Veer - Nederhorst den Berg