Geschreven door Henk Mul - Edam

Review NLP training Henk Mul

Misschien hebben meerdere mensen wel de wens om iets anders gaan doen met je leven. Na een ongezonde, stressvolle en uitputtende carrière wilde ik het compleet anders. Ik heb een planning gemaakt en me ingeschreven bij de KvK, ik wilde iets gaan doen met training en coaching.

Om goed beslagen ten ijs te komen en om niet weer in de zelfde valkuilen te stappen heb ik voor NLP gekozen. Ik wilde namelijk emotioneel sterker worden, beter met stressvolle situaties omgaan, innerlijk rustig worden, harmonieuzer worden, en overtuigingen die mij saboteren inwisselen voor overtuigingen die me ontwikkelen en me helpen te ontplooien.

Doelen stellen is voor iemand die NLP beoefent erg belangrijk en vooral als ze specifiek, meetbaar, haalbaar, realistisch en tijdgebonden zijn. Ik heb het afgelopen jaar geïnvesteerd in mezelf om me te bekwamen in NLP:

Ik ben gestart met een Practitioner opleiding en aansluitend heb ik de Master practitioner afgerond. De Master practitioner was een geweldige ervaring. De twee NLP trainers zijn zeer deskundige gidsen voor mij geweest die me door het NLP land hebben geleid en ik heb gekregen wat ik nodig heb.

Ik ben door deze NLP training bij Mind Academy veel beter in mijn vel gaan zitten en weet ik nu wat ik wil in de toekomst. Mijn volgende doel: ik ga NLP trainer worden.

Mind Academy super bedankt!

Henk