Geschreven door Josien Dekker - Leiden

Review NLP training Josien Dekker

Via mijn zus had ik al veel gehoord en gezien over NLP. Het stond al een jaar of 3 op mijn wensenlijstje om de NLP Practitioner te gaan volgen. En ineens was in september de eerste cursusdag daar.

Op de prachtige locatie van Anna Haen in Abcoude, beleefde ik mijn eerste NLP momenten. Ik heb van alle 15 dagen genoten! Arnold van Doorn heb ik leren kennen als een zeer vakkundig, betrokken, enthousiast en professioneel trainer. Hij staat zodanig boven de stof dat hij goed kan zien wat er nodig is tijdens de training en kan hier goed op inspelen.
Mind Academy als instituut is een zeer professionele club, zonder te veel poespas, maar ze dragen uit waar ze voor staan (vrijheid, betrouwbaarheid, kwaliteit, deskundigheid, veiligheid en respect)!
De NLP Practitioner van Mind Academy is een mooie training waar theorie en praktijk goed afgewisseld worden. Na een volle werkweek was het elke keer weer een gevoel van thuiskomen, mede dankzij de locatie, de medecursisten en de stof, maar met name ook door hoe de trainingen geleid worden. De verwachte moeheid bleef bijna altijd uit door de uitdagende oefeningen, theorie of gewoon een goed gesprek.
Door NLP ben ik weer een stukje dichterbij mijzelf en ook een stuk dichter bij de mensen met wie ik communiceer, gekomen. Een prachtig proces met mooie mensen, mooie energie en veel kracht die (weer) tot bloeit komt.

Ik ben nog lang niet uitgeleerd, op naar de NLP Master Practitioner!

Josien