Ik ben veel rustiger geworden door de NLP training
Review NLP training Patricia de Puit uit den Helder

Ik geloofde altijd dat het leven een soort ganzenbord was: je begint bij vakje 1 en soms sta je op het vakje van de put, of je staat op het vakje waarbij je wegvliegt of je wordt van het bord afgegooid.

De dobbelsteen bepaalt naar welk vakje je gaat. Nu, na deze ontdekkingstocht in NLP land, laat ik niet meer de dobbelsteen bepalen naar welk vakje ik ga, dat bepaal ik zelf!
Vijf weekenden ben ik met medewerking van de groep en de trainers flink aan de slag geweest met mezelf. En wat is dat goed om te doen! Wat goed om nu eens met je eigen inhoud aan de slag te gaan. Ik wist van te voren dat hier nog wat werk te doen was.

Altijd bezig met de ander. Als de ander het maar goed heeft, dan heb ik het ook goed. Onzekerheid, angst om niet gezien te worden, vindt de ander mij wel leuk, grappig en waardevol enz. Kortom de disease to please. En daaronder lag, in mijn onderbewustzijn, de vraag: wat wil IK? Wat wil IK in mijn leven, wat vind IK belangrijk en waar wil IK naar toe in mijn leven?
Die vragen zijn nu naar boven gehaald. En daarop heb ik zelf antwoord gegeven. Vanuit mijn onderbewustzijn zijn de antwoorden die daar al klaar lagen naar boven gekomen. Ik hoefde alleen open te staan hiervoor. En vooral luisteren naar mezelf.

Tijdens het eerste weekend heeft het mij verbaasd dat er zo’n mooie groep werd gevormd waar bij je gestimuleerd en uitgedaagd werd om jezelf te zijn, jezelf te laten zien en vooral om aan de slag te gaan met jezelf. En dat is juist wat er is gebeurd. Een enorm veranderingsproces is in gang gezet bij mezelf en wat fijn om te weten dat ik nog lang niet klaar ben met dit proces.
Verder hebben de trainers onze groep enorm veel informatie, tools en vaardigheden geleerd waarvan ik nog vaak terugdenk en vooral gebruik in de praktijk, zowel privé als op mijn werk.

Na 5 weekenden NLP heb ik het gevoel dat ik een nieuw mens ben. Wat ben ik blij met mezelf, om wie ik ben, om wat ik ben en om wat ik wil in mijn leven. Het heeft ervoor gezorgd dat ik met een “big smile” rondloop. En het heeft ervoor gezorgd dat ik veel rustiger ben geworden.
Het laatste weekend ging ik in, met gemixte emoties. Verdrietig om dat het afgelopen is en tegelijkertijd blijdschap omdat je weer zo enorm gegroeid bent. En vooral blijdschap om de wetenschap dat het volgende vakje op mijn ganzenbord de NLP Master Practitioner opleiding is!
Dank jullie wel Mind Academy. Mijn ganzenbord heeft nu nog meer vakjes!

Patricia

Abcoude Amsterdam - Utrecht

Abcoude Amsterdam Utrecht


Onze NLP trainingen in de regio Amsterdam - Utrecht verzorgen we vanuit onze landelijke locatie Anna Haen in Abcoude

Introductieavond
donderdag 28 oktober

Alkmaar Den Helder - Haarlem

Alkmaar


In Noord-Holland geven we onze NLP trainingen in het boutique hotel Fallon in Alkmaar in het Westerpark

Introductieavond
donderdag 11 november

Arnhem Arnhem - Nijmegen

NLP in Papendal Arnhem Nijmegen


In Gelderland in de regio Arnhem - Nijmegen verzorgen we onze NLP opleidingen in centrum Papendal

Introductieavond
donderdag 04 november

Rotterdam Rotterdam - Den Haag

Training Rotterdam


Onze opleidingen NLP in Zuid-Holland verzorgen we vanuit Lommerrijk (Hillegersberg) gelegen aan de Bergse Plas

Introductieavond
donderdag 28 oktober

Vught Den Bosch - Eindhoven

Vught, omgeving Eindhoven Den Bosch


In Noord Brabant in de regio Den Bosch - Eindhoven geven we onze NLP cursussen en in Huize Bergen in Vught

Introductieavond
donderdag 9 december