Geschreven door Shanna Proost - Amsterdam

Review NLP training Shanna Proost - Amsterdam Het doen van de NLP Practitioner is één van mijn beste keuzes geweest. Vol enthousiasme begon ik vijf maanden geleden aan deze NLP cursus.

Ik had zin om nieuwe dingen te leren en bruiste van de energie om ergens voor te gaan waar ik nieuwsgierig naar was.
Ik ging er vanuit nieuwe technieken te leren op het gebied van communicatie. Mijn doel was om communicatie beter te begrijpen en om zelf effectiever te kunnen communiceren. Dat ik er nog zoveel meer zou leren en bij zou krijgen had ik van te voren niet verwacht.
Ik vind het fantastisch hoe je elke keer een spiegel voorgehouden krijgt, het mooie is dat je zo vrij bent als je zelf wilt om eens goed in de spiegel te kijken. Mijn ervaring is dat de trainers van de Mind Acadamy je een heel veilig en fijn gevoel geven en deze sfeer ook perfect neer kunnen zetten in een groep.
Het is een zeer bijzondere ervaring geweest hoe een groep in een paar weken zo hecht en sterk kan worden en hoe elk individu in de groep ook een steeds krachtiger persoon wordt. Ik zou het iedereen aanraden om de NLP practitioner te gaan volgen, het verrijkt je leven op de manier zoals je dat verwacht en ook op een manier die je niet verwacht.
Ik had al deze lessen en deze mooie reis voor geen goud willen missen. Ik kan niet wachten tot de master!

Shanna Proost - Amsterdam