Review NLP training Barry van den Mosselaar - Alkmaar Spend time to work out what your passion is. Productively working on something that is not your passion is a wasted life.

Ik ben er achter gekomen dat coaching en training mijn passie is. Ten behoeve van mijn ontwikkeling op dit gebied ben ik op zoek gegaan naar de juiste opleiding.
Een opleiding die mijn passie voor coaching en training zou gaan bevestigen. Na het lezen van een boek over NLP ben ik over gegaan tot actie (iets waar veel aandacht aan wordt besteed bij Mind Academy!) en heb ik mijzelf ingeschreven voor de NLP Practitioner bij Mind Academy in Bergen.
De ontwikkeling die ik heb mogen doormaken is fantastisch. Ik ben als manager, partner en vader heel erg gegroeid. Hierbij een aantal zaken die ik graag wil benoemen.
Het ´´uit de inhoud´´ blijven tijdens gesprekken is voor mij een eye opener geweest. Waar ik voorheen dacht dat ik andere mensen hielp door zelf oplossingen uit te spreken, weet ik nu dat ik de ander kan helpen door de juiste vragen te stellen. De vooronderstellingen van NLP (staan omschreven op mindacademy.nl), waar ik dagelijks gebruik van maak. Het (h)erkennen van belemmerende overtuigingen die mij in de weg stonden om een volgende stap richting mijn passie te zetten en deze kunnen omzetten naar bekrachtigende overtuigingen.
Dit en nog veel meer onder zeer professionele begeleiding van Marlies Winnips en Astrid Entius, alsmede assistent trainer Richard Dufrasnes. Ook wil ik graag benadrukken dat alle cursisten een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan mijn ontwikkeling, daarvoor wil ik ze hierbij nogmaals bedanken.

Mijn keuze voor Mindacademy is te verklaren door een aantal dingen. Ten eerste de mogelijkheid om de opleiding te volgen in mijn omgeving. Daarnaast vond ik de tijdsindeling, 5 blokken van 3 dagen, op vrijdag, zaterdag en zondag erg prettig. Ik werd echter overtuigd op de goed georganiseerde informatieavond. De keuze voor Mind Academy is zó goed bevallen dat ik dit jaar de Master Practitioner ook bij Mind Academy ga volgen. Ik kijk er ontzettend naar uit!

Barry van den Mosselaar - Alkmaar